- 22 Eylül 2014
- 1.163
- 1.839
- 333
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #48.261
Emzirmenin bu rahatligi var ama alkol alma kisminda sorun oluyor neyse bu sene böyle olsun artikDaha rahatsın o zaman istediğin yerde emzirirsin msma bozulur biberon yıka vs derdin olmaz
Sümüğü nasıldı kuzum. Benim bebeğimin de beyaz ve genelde şeffaf akıntısı var nadiren de öksürüyor ama keyfi yerine ateşi de çıkmadı. Buna rağmen ciğerlere inme ihtimali var mı acaba? Rabbim korusun tüm bebeklerimizi. Size de geçmiş olsunCanım bizim de böyle başlamıştı acile gittik ilaç verdi. Sonra doktoruna gittik 3 gün sonra. hep ciğerleri dolmuş nebulizatör ile hava verdim ilaçlı. 15 günde anca toparladı. Başta serum fizyolojik hava versek ciğerleri dolmayacaktı.
Eskiden böyleydi ama hastalıklar yoktu o zaman. Yine de ağızla çiğneyip vermesen daha mı sağlıklı olur canım ya.donuk somon aldım çözülünce yıkayıp sade haliyle fırında pişirdim ağzımda çiğneyip yedirdim bebeğeinşallah bişey olmaz
Ay bende ya yanlış kişiyi etiketlemişsin ama olsun bacım bende çok merak ediyorumKızlar ben hâlâ @Acelya A ve @papatya 11 merak ediyorum. gideceğiniz vakit habersiz gitmeyin gerçekten gece fln uyandığımda aklıma geliyor. İnşallah iyilerdir
Tınısının tınısını merak ediyorum ama artık eskisi gibi stalkerlığım da kalmadı bacım 2 çocukla formdan düştüm aradığımı bulamayıp merakımla kalıyorumAhahahhaha umarım ben öyle şeyler yapmamkıyafetimi akşamdan hazırlayayım bari
Ay sosyal medya konusunda resmen bensin. Durup dururken dıdısının dıdısı aklıma gelir bulmadan uyuyamamfazla merak da zararlı
Kız her şey ok da ağzında niye çiğneyip veriyon bacımdonuk somon aldım çözülünce yıkayıp sade haliyle fırında pişirdim ağzımda çiğneyip yedirdim bebeğeinşallah bişey olmaz
donuk somon aldım çözülünce yıkayıp sade haliyle fırında pişirdim ağzımda çiğneyip yedirdim bebeğeinşallah bişey olmaz
Aynısını diyecektim elinle didiklesen çatalla ezsen tamamdı bence, ben aynı kaşıktan yemeyi de doğru bulmuyorumEskiden böyleydi ama hastalıklar yoktu o zaman. Yine de ağızla çiğneyip vermesen daha mı sağlıklı olur canım ya.
elimle didikledim de çok büyük parçalar halinde kaldı ben de ağzımda çiğnedim lol.Aynısını diyecektim elinle didiklesen çatalla ezsen tamamdı bence, ben aynı kaşıktan yemeyi de doğru bulmuyorum
hahah ben de öyle düşündüm eskiden blender olmadığına göre büyük ihtimal ağızda çiğneyip veriyolarmıştır diye.Eskiden böyleydi ama hastalıklar yoktu o zaman. Yine de ağızla çiğneyip vermesen daha mı sağlıklı olur canım ya.
Aaaaa hiç farketmedimAy bende ya yanlış kişiyi etiketlemişsin ama olsun bacım bende çok merak ediyorumÖzellikle papatya yı
Tınısının tınısını merak ediyorum ama artık eskisi gibi stalkerlığım da kalmadı bacım 2 çocukla formdan düştüm aradığımı bulamayıp merakımla kalıyorum
Kız her şey ok da ağzında niye çiğneyip veriyon bacım
Şeffaftı. Öksürük ilk başta gece oluyordu, uyurken. Sonra arttı. Keyfi hep iyiydi benimkinin de. Halsizlik hiç olmadı. Bizde ateş de vardı ilk hafta. 38.5 la acile gitmiştik zaten. Sonra 37lere düştü bir daha çıkmadı o kadarSümüğü nasıldı kuzum. Benim bebeğimin de beyaz ve genelde şeffaf akıntısı var nadiren de öksürüyor ama keyfi yerine ateşi de çıkmadı. Buna rağmen ciğerlere inme ihtimali var mı acaba? Rabbim korusun tüm bebeklerimizi. Size de geçmiş olsun
Karışmak haddime değil ama bakterileri bebeğe geçiyor canım. Çatalla iyice ez aynı şey zaten.donuk somon aldım çözülünce yıkayıp sade haliyle fırında pişirdim ağzımda çiğneyip yedirdim bebeğeinşallah bişey olmaz
Açelya aralık grubuna yazmış. Misafirlerden giremiyordue o. Ama papatyayı ben de çok merak ediyorum, daha da gelmez sanırım kaç ay oldu. inşallah kötü bir şey olmamıştır demekten başka çare yok.
İnşallah bende öyle düşünüyorum canım umarım iyidirAçelya aralık grubuna yazmış. Misafirlerden giremiyordue o. Ama papatyayı ben de çok merak ediyorum, daha da gelmez sanırım kaç ay oldu. inşallah kötü bir şey olmamıştır demekten başka çare yok.
Kız allah seni napmasın ağzımızda milyonlarca bakteri vardonuk somon aldım çözülünce yıkayıp sade haliyle fırında pişirdim ağzımda çiğneyip yedirdim bebeğeinşallah bişey olmaz
Canım ben oralarda değilim ama tavsiyem önce devlette bir ürolog görsün. Bu özeller para için her şeyi yapar. Benim eniştem ürolog. Oğlumun doktoru ile aynı hastanede çalışan tek ürolog. Oğlumun doktoru bilmiyor bunu tabi. Bana dedi ki kadın, sünnet için uygun, yaptırın. bence sünnet uygunluğundan anladığı falan yok amaç muayeneye yönlendirmek. Biz zaten her pazar sülalece toplanırız köyde ve mutlaka enişteye kontrol ettiriyoruz ara ara ve şuan asla uygun değil dedi. Kaç bebek bu sebeple tekrar tekrar ameliyat olmuş yazık günah.Kızlar istanbul avrupa yakası sünnet için önerebileceğiniz iyi bi doktor var mı? Bebişi sünnet ettirmeyi düşünüyoruzz
Ay kıyamam ya neden uygun değilmiş peki canım? Çok haklısın aslında of kafam çok karıştıCanım ben oralarda değilim ama tavsiyem önce devlette bir ürolog görsün. Bu özeller para için her şeyi yapar. Benim eniştem ürolog. Oğlumun doktoru ile aynı hastanede çalışan tek ürolog. Oğlumun doktoru bilmiyor bunu tabi. Bana dedi ki kadın, sünnet için uygun, yaptırın. bence sünnet uygunluğundan anladığı falan yok amaç muayeneye yönlendirmek. Biz zaten her pazar sülalece toplanırız köyde ve mutlaka enişteye kontrol ettiriyoruz ara ara ve şuan asla uygun değil dedi. Kaç bebek bu sebeple tekrar tekrar ameliyat olmuş yazık günah.
Ciğerlere indiğini siz farketmiş miydinizŞeffaftı. Öksürük ilk başta gece oluyordu, uyurken. Sonra arttı. Keyfi hep iyiydi benimkinin de. Halsizlik hiç olmadı. Bizde ateş de vardı ilk hafta. 38.5 la acile gitmiştik zaten. Sonra 37lere düştü bir daha çıkmadı o kadar
Başka bir şey de mi verdi böyle ne kaçırdım sggdsjhdsAy bende ya yanlış kişiyi etiketlemişsin ama olsun bacım bende çok merak ediyorumÖzellikle papatya yı
Tınısının tınısını merak ediyorum ama artık eskisi gibi stalkerlığım da kalmadı bacım 2 çocukla formdan düştüm aradığımı bulamayıp merakımla kalıyorum
Kız her şey ok da ağzında niye çiğneyip veriyon bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?