- 22 Ekim 2024
- 4.430
- 10.430
- 123
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #48.281
Benim beynim akmis tamam zjdhwujdisbdBaşka bir şey de mi verdi böyle ne kaçırdım sggdsjhds
Tanesi normalde verdiğine göre daha taneli olunca anlatamadim ama anlamissindir umarım snbdjs onlari yutma asamasinda oguruyordu ama alıştı şimdi... Alışır yavas yavaş mersk etme yutarken taneli diye alışık değiller ona öğürüyorlar benceKızlar bugün ill defa kıymalı senze çorbası verdim. Yutamaz diye korkup başlayamamıştım. Patates soğan havuç pırasa, çok az biber, irmik bir diş minnak bir sarımsak, çok az da kimyon kattım gaz yapmasın diye içine. Pütürlü bıraktım her zaman yaptığım gibi ama kıymadan sanırım çok öğürdü birkaç defa kustu ama yedi de.
Sizde de öğürme oluyor mu kıymaya geçenler?
Pütürlü nasıl bırakıyorsunuz çorbaları çatalla ezerek mi yine?Kızlar bugün ill defa kıymalı senze çorbası verdim. Yutamaz diye korkup başlayamamıştım. Patates soğan havuç pırasa, çok az biber, irmik bir diş minnak bir sarımsak, çok az da kimyon kattım gaz yapmasın diye içine. Pütürlü bıraktım her zaman yaptığım gibi ama kıymadan sanırım çok öğürdü birkaç defa kustu ama yedi de.
Sizde de öğürme oluyor mu kıymaya geçenler?
Verme kuzu sen verme. Ağzındaki tüm bakteriler geçiyor bebeğe. Dişinde çürük varsa ufak bi iltihap varsa bile hop bebekte. Faydasından çok zararı var bence. Yemeyiversin daha somon. Pırasa yesin bezelye yesin bal kabağı zamanı geldi mis gibi ondan yesin. Bak ne anlatcam şimdielimle didikledim de çok büyük parçalar halinde kaldı ben de ağzımda çiğnedim lol.
hahah ben de öyle düşündüm eskiden blender olmadığına göre büyük ihtimal ağızda çiğneyip veriyolarmıştır diye.
Tombik beni oğlum, pipi gömülüyor. İlk aylara göre daha iyiymiş. İzlemeye devâm dedi enişte. Bu şekilde sünnet yapılırsa yarım sünnet oluyormuş, deri yapışıyormuş. Sonra tekrar tekrar ameliyat...Ay kıyamam ya neden uygun değilmiş peki canım? Çok haklısın aslında of kafam çok karıştı
Pütürlü nasıl bırakıyorsunuz çorbaları çatalla ezerek mi yine?
Çok soru sordum sana kusura bakma
Lansinoh kullandım canın ben çok ama çok memnundum ama akıtma yapıyordu ellerim serbest kalamadı tabi bu yüzden. Çekim gücü güzeldi ama. #reklamdeğilGünaydın bacikolar eller serbest pompa kullanan var mı ya da bilip bir marka öneren :)
Ben mochi kullandım memnundum. Lansinoh ve mochi arasından seç benceGünaydın bacikolar eller serbest pompa kullanan var mı ya da bilip bir marka öneren :)
Sağol canım Bana çalışırken engel olmayan sessiz olan bir şey lazım acaba bulabilir miyim genele de bir sorayımLansinoh kullandım canın ben çok ama çok memnundum ama akıtma yapıyordu ellerim serbest kalamadı tabi bu yüzden. Çekim gücü güzeldi ama. #reklamdeğil
Mochi sağarken çok ses yapıyor mu canım dışardan çok belli oluyor mu ayakta rahat ettirir miBen mochi kullandım memnundum. Lansinoh ve mochi arasından seç bence
Maalesef belli oluyor ya kocaman duruyor tskınca kıyafetten gayet belliMochi sağarken çok ses yapıyor mu canım dışardan çok belli oluyor mu ayakta rahat ettirir mi
Ağızda çiğneyip vermek çok sakıncalıdonuk somon aldım çözülünce yıkayıp sade haliyle fırında pişirdim ağzımda çiğneyip yedirdim bebeğeinşallah bişey olmaz
Sünneti cocuk cerrahimi daha iyi yapio acaba ürologlarmiTombik beni oğlum, pipi gömülüyor. İlk aylara göre daha iyiymiş. İzlemeye devâm dedi enişte. Bu şekilde sünnet yapılırsa yarım sünnet oluyormuş, deri yapışıyormuş. Sonra tekrar tekrar ameliyat...
Akıtma sorunu göğüs yapısıyla ilgili ben mail attım o plastik kısımdan tekrar yolladılar birinde akıtma yapıyor birinde yapmıyordu ama yine devam etti inşallah bulabilirsin iyi bişe. Arkadaşlar mochi kullanmıştı benim bi de #reklamdeğilSağol canım Bana çalışırken engel olmayan sessiz olan bir şey lazım acaba bulabilir miyim genele de bir sorayım
Bak bunu bilmiyordum da zaten benim dişler sağlıklı olmadığından hiç denememAğızda çiğneyip vermek çok sakıncalıstreptokokus mutans gibi yetişkin ağzında bulunan ancak bebeklerde bulunmayan bakteriler bebeklik çağı diş çürüklerinin en yaygın sebebi bir de reflü hastalığı yapan helicobacter pylori var. Türkiyede ağızdan ağıza yemek verme alışkanlığında ötürü %80 gibi yüksek bir oranda bulunuyor. Senelerce midede yaşayabiliyor
Benimki de tombik ya bazen gömülüyor bazen gayet belirgin oluyor pipisi doktorlar sünnete uygun dedi ama bilmiyorumTombik beni oğlum, pipi gömülüyor. İlk aylara göre daha iyiymiş. İzlemeye devâm dedi enişte. Bu şekilde sünnet yapılırsa yarım sünnet oluyormuş, deri yapışıyormuş. Sonra tekrar tekrar ameliyat...
Hepsi belli oluyor canım anlaşılmaması imkansız sanırımMochi sağarken çok ses yapıyor mu canım dışardan çok belli oluyor mu ayakta rahat ettirir mi
Çocuk cerrahı diye biliyorum benSünneti cocuk cerrahimi daha iyi yapio acaba ürologlarmi
Ben tadım kaşığını bile masterchef edasıyla lavaboya atıyorum tekrar içine değdirmiyorumBak bunu bilmiyordum da zaten benim dişler sağlıklı olmadığından hiç denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?