2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Ben denedim canım havuçla birlikte zeytinyağında pişirdim verdim çok sevdimi sanmıyorum ama yedi
Benimki de güzel yedi. Çok mu yediriyorum emin olamıyorum bazen. İstiyor veriyorum ama kabız olacak diye korkuyorum. Çok çektim kabızdan bebeğimde. Korkuyorum o yüzden

Bir suru alinti yapmistim ama ekleyemedim kaydi hepsi Solid starts diye bir app var, ucretsiz, yiyecekleri kacinci ayda ne sekilde verebileceginizi gosteriyor, blw icin uygun sekillerde, ben arada bakiyorum. Makarna konusulmus, o app de verilebilir yaziyordu, ben de veriyorum bir kac haftadir, kuzu pirzolayi muhurleyip su koyup pisirirken icine bir kac tane makarna ve sebze de atiyorum.
Bal, tuz seker, mantar, patlican vb besinleri ayri tutarak, alerjenlerin erken tanitilmasi oneriliyor artik. Yumurtayi da beyazi sarisi ayrim yapmadan verin diyen bir cok doktor var. Biraz da ailenin yaklasimi ile sekilleniyor bu surec, ben hala burayi farkli yaklasimlar gormek icin ve kendi anksiyetelerimi yenmek icin cok faydali buluyorum, ama kendi arastirmami da yapip bana mantikli gelen sekilde ilerliyorum, o yuzden tekrardan iyi ki varsiniz diyorum sevgili ahali gecen gun burdaki domates muhabbetinden sonra avakadoyla domatesi karistirip verdim kahvaltida,avacadoyu tek yemiyordu bir suredir ve cok sevdi

Kızlar günaydın ya. Vallahi ben pek iyi değilim. Akşam 8.30 da yattı herşey normaldi. Uyanınca emzirdim uyuttum emzirdim uyuttum derken. Bi yerden sonra uyanıyor saat 4 gibi. Yataktan çıkarmıyorum ışık açmıyorum ama durmuyor hiç ya. Emip uyumuyor. Sürekli yat kalk yat kalk. Çeviriyorum yatakta olmuyor kucağıma alıyorum olmuyor pış pış yapıyorum olmuyor. 2 gündür ne uyku var ne bi şey yaa neden böyle oluyor olabilir. Bi yere kadar aralıklarla uyanıyor ona tamam. Ama bi yerden sonra çok kötü oluyor hiç uyumuyor çıldırmak üzereyim belim kopuyor şuan mal gibiyim sersemlikten

Bacim maşallah kuzuya hep güzel uyusunajbsjsbbu ara sadece okumaya girebiliyorum ters düz oldum hayatim kaydi ajxbsjdjs okurken düşündüm ipek bir kac haftadır 2 uyku uyuyo gündüz nadiren 3 ama o. Sonuncu yarim saat falan neyse dedim sorun bu muydu acaba falan gptye gemini ye falan gittim baktim onlar da 2 uyku demiş;( 3. Yarim saat falan sekerleme gibi olacak zaten 2 uykuya geçiş sürecinde oluyomus bu ay herhalde... Hayallerim yıkıldı cok miktar derdi bu olsa çözerdim ama cozemedim jabshwhdhshdjdjd

Sana yemin ediyorum aynısı akdbjsdnisjdjd ben de o ara bebeğim aç mi acaba diye düşünüp durmaya baslamistim ajshahsnsjhd gerçi şuan da düşünüyorum ama olsun kalici etki oldu herhalde , diş yüzüne her şeyi düşünmeye başladım çünkü..

Ay korkunç bir sistem zaten olmuyorsa olmasin sallarim emziririm nasıl güzel uyuyosa uyusun ya çocuğu ben yaptım desteksiz uyumak istemiyorsa istemesin napayim o kadar aglayacaksa... Tabi ki şartlar da önemli ama bakan kişi başkası da olsa sallasin napalim

Verdim cnm kabız yapmadı irmik kabız yapıyor onu vermiyorumartık yulaf ve pirinç ununu karıştırıp veriyorum ne yapacaksam. Mesela arpa şehriye de kabız yaptı yani yaptı o akşam ama zorlandı ağladı.
Gaz konusunda daha önce de yazmıştım ben önceden suda bekletiyorum yarım saat falan. Ya da bi taşım kaynatıp suyunu dökebilirsin az miktarda deneyebilirsin mercimek kabız yapmaz ama her bünye farklı tabi küçükler daha
Ben tüm çorbalara kabak ekliyorum ve un koymuyorum sadece sebze. Patates yerine tatlı patates koyuyorum lifli olduğu için

benim oğlan da gece yine böyle yaptı babasıyla nöbetleşe baktık. gece 2,5 uyandı ağlamaya başladı bağırarak ne yaparsam yapayım susmadı sonra full uyandı tekrar beşikte sallayınca uyudu 1 saat sonra yine aynı şey beşikte ağlıyo sallıyorum ağlıyo her şeyi deniyorum ağlıyo sonra tekrar beşikte uyuyo falan.
bence ya yeni hareketler yapabilmeye başladığı için oluyo uykusunda da oturmak uçmak kaçmak istiyo çabalıyo ama diş de olabilir bilmiyorum. bi de hep gazı oluyo hala. 3,5 aylıktan beri dişi çıkacak sandığım ve hala çıkmadığı için inanamıyorum artık dişten ağladığına

Gündüz uykuları nasıl? Gündüz uykularının 3 saati geçmemesi lazımmış

9.45 - 11.10 (1,5 saat desek)
13.30 - daha hala uyanmadı. Saat oldu 3 zaten şimdiden kota doldu. Yani kalkınca tekrar uyur çünkü 8.30 a kadar dayanamaz yine bu saatlerde kalkınca.

Yani gündüz iyi uyuyor. Şimdi nasıl kaldırayım uyuyan çocuğu bilmiyorum ya kaldırmak mı lazım. Gerçekten 3 gecedir kafayı yememe çok çok az kaldı. Belim ağrıyor, başım çatlıyor artık dayanamıyorum

Valla kuzu değişikler bizimki de kendi kendine akşam 22-23 e çekti gece uykularını muhtemelen gündüz çok uyuduğu için bi ara 6 da kalkıyordu o bile zor napsak bilmiyorum ben de

Benimki de 1 gibi uyudu hala uyuyor. Gündüz çok uyuyor demekki ben de senimle aynı durumdayım 12-1 de çocuğu uyutmaya çalışıyorum gece. Öncesinde uyı uyan yapıyor 9 gibi falan. 6dan sonra da uyuyor yani maalesef. Benim de artık çeki düzen vermem lazım

Meme ya da mama vermiyor musunuz hiç

Ben bukadar uzun uyuyan bebek sizinkileri görüyorum sorun gecelerde desenize benimkinin 2saate yakın uyuması için gündüzleri 3er defa desteklemem lazım devam etmesi için

Kızlar bebişi hasta olan oldu mu hiç? Ateşi yok ama hapşırıyor ve biraz burnu akıyor. Doktora götürmedim ateşi olmadığı ve burun tıkanıklığı olmadığı için. Önerileriniz var mı rahatlatacak ve ilerlememesini sağlayacak neler yapabilirim akşam bi duşa da sokarım iyi gelir belki

Valla kuzu değişikler bizimki de kendi kendine akşam 22-23 e çekti gece uykularını muhtemelen gündüz çok uyuduğu için bi ara 6 da kalkıyordu o bile zor napsak bilmiyorum ben de
Yaaa valla bundan bir -iki ay önce yine burda uykuyu konuşmuştuk ve ben o zaman gündüz 4 uyku yaptırırken 3’e düşürmüştüm ama geceleri yine aynı saatlerde uyanıyordu, kesinlikle farketmedi.. baktım yavrucağızım yoruluyor ben de tekrar 4’e çıkardım. Henüz o kadar küçükler ki ben o minicik bedeni nasıl uykusuz bırakırım? Gözleri kaşları kıpkırmızı oluyor uyumak isteyince, biraz daha büyüyünce uyku penceresi de genişleyecektir. Yavruların gece sık uyanmasını veya uyumamasını, huzursuzluklarını dişe bağlıyorum canlarım, bizimki alttan 3 diş birden çıkardı ve o süreç aynı sizin yazdığınız gibiydi. Şimdi diş ağrısı yok ama acıktığı için uyanıyor, çünkü 60cc mama içiyor, daha fazla verdiğimde de kusuyor 3 aylıkken bu çocuk 120 cc içiyordu tek seferde yaaa 120 ! 7 aylık oldu 60 zor içiyor, haliyle de çok acıkıyor ve her yarım saatte bir gece uyanıyor. O kadar acıkıyor ki hem de kucağıma aldığımda karnının gurultusunu duyuyorum Bu 4. Ay ataklarından bize yadigar

3 saati göreli 3&4 ay oldu herhalde wkdbhebdj artık 1 saat uyursa öpüp basima koyuyorum şükür diyerek wjdbejdjdjd bugün sabah uyudu bir saat 10 gibi öğlen 2 ye kadar uyumadi zaten uyuttum 30 dkya uyandi... Az önce yine uyuttum uykusu var çünkü az biraz uyusun 7-8 yerine 8-9 arası uyuturum napayim...

Benimki hasta canım ateş yok öksürük burun akıntısı var. Duş çok iyi gelir ve burnunu temizle sık sık. Ben de başka bir şey bilmiyorum maalesef geçmiş olsun kuzucuğa

Valla şuan neye uyaniyo bilmiyorum diş yüzünden max 2 satte bir kalkiyoruz zaten sansliysam 3 u görüyor gece.. hayır alışkanlık kalacak diş geçse de uyanacak diye korkuyorum wjdbjejdjd ben ne güzel 2. Aydan itibaren ellemiyodum uyuyodu hüüü shbdjdjdj uykusu gelince artık kasları da kizarmiyo jshdjdjdjdjshdjdjd anlayamıyorum artık naocam bilmiyorum ya

Benimki hasta canım ateş yok öksürük burun akıntısı var. Duş çok iyi gelir ve burnunu temizle sık sık. Ben de başka bir şey bilmiyorum maalesef geçmiş olsun kuzucuğa
Size de geçmiş olsun canım hemen iyileşirler inşallah

Kızlar ya kulağı ağrıyor benimkinin. Dokunur dokunmaz ağlıyor sabahdan beri mızmız ya. Pamuğa süt damlattım kulağına koydum. Calpol verdim. Acaba başka ne yapabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…