- 19 Ocak 2016
- 5.429
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi Mervenur277
- #22.601
merak etme inş sorunsuz kucağına alırsın. Ciğer gelişirse dışarda da olsa anne sütü tamamlıyor gelişimlerini sen yine de kaygını dile getir küveze girmesinden korkuyorum nst em temiz ise sık kontrole gelerek 1 hafta daha bekleyemez misiniz diye sorarsın belki.Erken gelmesinden değil de dikişim olduğu için planlanan sezeryandan önce doğum sancılarının başlamasına karşı bekletmek istemiyor 35. Haftada 3 kg üstünde bebek. Ciğer geliştirici de oldum 4 doz ama yine de endişeliyim bu konuda çünkü önemli olan kilosu değil orman gelişimlerini tamamlaması. İnşallah bir sorun yaşamam.
Rahim ağzı yetmezliğinden dolayı serklaj oldum 18. Haftada. Yaşadığım yerde 1 tane perinatolog var sadece malesef normal kadın doğumcular takip etmek istemiyor özelde takibimi yapan doktor da dikisim olduğu için doğumu yaptırmak istemiyor mecbur devam etmek zorundayım bu doktor ile. 35. Haftada 3 kg üstünde ,dikişin varken doğum sancılarının başlamasi riskini alamayız dedi salı günü pazartesi günü kan istedi anestezi için ama yatış ne zaman olur hiç bilmiyorum.