• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    213
Bakalım 1 ay dolunca kontrollerinde belli olacak bende merak ediyorum
valla doğru aklım almıyor sanırım büyük küçük ilişkisi o dengeliyordu.

Bende o akşam uykusuna yatınca emdikten sonra sağıyorum ne çıktıysa kriz anında kullanıyoruz.
ya ben onu anlamıyorum nekadar yapınca az beslendiğini anlıyorsun mesela 1 saat içinde kac kere yapıyor
Mesela 3 saat sonra bezi dolmuş oluyo tabi her çocukta farklı olabilir bazen sütüm az olunca saatlerce besi dolmuyo anlıyorum o şekilde

Kızlar yaza uygun yüzüne ve vücudu için ne kullanıyorsunuz görselini paylaşırmısınız bugün e bebeğe gittim anlamadım ne alacağımı

Mesela 3 saat sonra bezi dolmuş oluyo tabi her çocukta farklı olabilir bazen sütüm az olunca saatlerce besi dolmuyo anlıyorum o şekilde
Benim sütüm aşırı az olmasına rağmen uzun kalıyor ya memede yinede doluyor 3 saate. Rahat 3,4 kere çiş yapıyor o süre içinde. Sağol canım icim rahatladı

Benim sütüm aşırı az olmasına rağmen uzun kalıyor ya memede yinede doluyor 3 saate. Rahat 3,4 kere çiş yapıyor o süre içinde. Sağol canım icim rahatladı
Ozaman doyuyordur ben oğlumda boyleydim bide kilo alması azdı dr çişi önemli demişti sabahları sütüm olmuyo o ara çişi az bezi dolmuyo bikere mama veriyorum o ara dut kurusu karışımı falan içip sütüm çoğalıyor bütün gün emziriyorum keşke mama hiç vermesem ama bu sefer ağlıyor doymuyo sanki

Kızlar yaza uygun yüzüne ve vücudu için ne kullanıyorsunuz görselini paylaşırmısınız bugün e bebeğe gittim anlamadım ne alacağımı
Ben Mustela’nın şampuan ve yağını kullanıyorum canım ve memnunum. Şampuanı aynı zamanda vücuda da sürülüyor.

Ozaman doyuyordur ben oğlumda boyleydim bide kilo alması azdı dr çişi önemli demişti sabahları sütüm olmuyo o ara çişi az bezi dolmuyo bikere mama veriyorum o ara dut kurusu karışımı falan içip sütüm çoğalıyor bütün gün emziriyorum keşke mama hiç vermesem ama bu sefer ağlıyor doymuyo sanki
Benimde gece var sabah 11e kadar var sonra damla damla. Bende aksam o uyuyunca artsın diye sağıyorum birkere. O ara ne çıktıysa gündüz kriz anin veriyorum nekadar versem içiyor aç demekki. 2 sağımda 70,90 oluyor oda yetiyor gun ıçinde

Ben Mustela’nın şampuan ve yağını kullanıyorum canım ve memnunum. Şampuanı aynı zamanda vücuda da sürülüyor.

Yağ kullanmayin gözenekler tikiyo diyolar

Benimde gece var sabah 11e kadar var sonra damla damla. Bende aksam o uyuyunca artsın diye sağıyorum birkere. O ara ne çıktıysa gündüz kriz anin veriyorum nekadar versem içiyor aç demekki. 2 sağımda 70,90 oluyor oda yetiyor gun ıçinde
Valla gece ne bulduysam yiyorum bu gidiş iyi değil ama tahin helva komposto 🙈

Evet canım ben sarıyım babada sarı küçüklüğü felan bebiş de sarı oldu tabi 🥹🙏 gözleri hangi renk daha belli değil de benimki yeşil babasının ki ela bakalım ne olacak 🤭
Ben esmerim canımmm🙈baba kumral yeşil gözlü bizde bebekliği saeıymış onundaa .Doğar doğmaz kime benzediği belliydi bizde oyüzdenn:) daha belli olmazz amaa bizim gözler griden kahveye dönmüştü şimdi açık kahveye döndüü

Ben esmerim canımmm🙈baba kumral yeşil gözlü bizde bebekliği saeıymış onundaa .Doğar doğmaz kime benzediği belliydi bizde oyüzdenn:) daha belli olmazz amaa bizim gözler griden kahveye dönmüştü şimdi açık kahveye döndüü
Ha anladım canım 🤭 bizde ikimizede benzetiyorlar orta yolu bulmuş bizimki 😄

Kızlar aşırı sinirlerim bozuk 4ten beri eşimin kuzenleri vardı zaten bu gece uyumadım hiç üstüne onlar geldi oğlumu uyutsam da uyuyamadım , üstüne yemek hazırla vs çocuk meme istiyor bir taraftan eşimde geldi gitti 11 de geldi onları bırakmaya geri gitti daha bu saat oldu gelecek neredesin diyorum yengesigile çıkmış canımı sıkma hiç gelmem vs vs evde 5 dk durmadın sürekli başkalarıylasın diyorum sana kim veriyor bu akılları bilmem ne… birde yengesiyle muhattap ediyor beni… kadın diyor gönderiyorum diye hiç gelme o gönderecekse daha iyi gelmesin bizi istemiyorsa giderim ben dedim

Hiç sorma babam sevmediğimi bilir ben babamlara çok gitmem iki üç senede bir giderim aynı gün dönerim geri çünkü analigim çok gelmemi istemez bebek bahanesiyle gelecekler ama kadın çok anlayışsiz yardım edeyim demez iş çıkartır başıma çocukları ayrı bı dert bebeğimle rahat edemiycez bı hafta nasıl gecicekse🥺
Yüz vermesen anlayıp gitmezler mi başka ilde mi yaşıyorlar

Kızlar aşırı sinirlerim bozuk 4ten beri eşimin kuzenleri vardı zaten bu gece uyumadım hiç üstüne onlar geldi oğlumu uyutsam da uyuyamadım , üstüne yemek hazırla vs çocuk meme istiyor bir taraftan eşimde geldi gitti 11 de geldi onları bırakmaya geri gitti daha bu saat oldu gelecek neredesin diyorum yengesigile çıkmış canımı sıkma hiç gelmem vs vs evde 5 dk durmadın sürekli başkalarıylasın diyorum sana kim veriyor bu akılları bilmem ne… birde yengesiyle muhattap ediyor beni… kadın diyor gönderiyorum diye hiç gelme o gönderecekse daha iyi gelmesin bizi istemiyorsa giderim ben dedim
Bu adamlar neden böyle anlamıyorum hiç halden anlamiyolar kızımın yarın 40 çıkıyor eşim cocuklarla memlekette biz kızımla kaldık bana çok ısrar etti gitmedim orda çok stres oluyorum zaten bebeğim sürekli meme istiyo gidip o kalabalığa sokmak istemedim eşimde sagolsun gitmiyorum demedi bende ses etmedim belli bı zamandan sonra bu çatışmalar yoruyo insanı huylu huyundan vazgeçmiyor boşuna stres sende takma stres bizim için iyi değil

Hiç sorma babam sevmediğimi bilir ben babamlara çok gitmem iki üç senede bir giderim aynı gün dönerim geri çünkü analigim çok gelmemi istemez bebek bahanesiyle gelecekler ama kadın çok anlayışsiz yardım edeyim demez iş çıkartır başıma çocukları ayrı bı dert bebeğimle rahat edemiycez bı hafta nasıl gecicekse🥺
Canım akıl vermiş gibi olmıyım ama yerinde olsam geldiklerinin 2.günü yarın annem bana yardıma gelecek derdim gelmeyecek olsa bile belki huzursuzlanıp kaçarlar

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün yavrun nasıl geçti 🥰
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt bebişini🌸
Gözün aydın canım ♥️ sağlıcakla büyüsün
Gözün aydın canım sonunda kavuştun bebişine sağlıkla büyüt ❣️
Teşekkür ediyorum kızlar hepinize burda birbirimize yoldaş olduk 9 ay sonunda mutlu sona eriştik şükür bu arada hepinize hayırlı bayramlar dilerim şimdiden. Doğumum çok zor geçti başlatmak için fitil verildi zaten açıklığım olduğu için ve maddeye de hassasiyet göstermişim 2 saat içinde dayanılmaz sancı başladı ebe normalde 10 dakika 3 sancı olması gerekirken sende 7 sancı geliyordu dedi nefes bile alamıyordum 8 saat falan uzun süre gülme gazıyla solunum yaptım rahatlatması için geçmedi sonra ebe değişti gelen ebe sancı azaltıcı ilaç ve morfin yaptı rahatladım sonra epidural almaya karar verdim 7cmde tam anestezi uzmanı geldi pozisyon aldım ultrason çekildi acil hasta geldi hadiiii anestezi uzmanı ona gitti bir saat filan da öyle çektim neyse sonra epidural yaptılar aman Allahım dünya varmış çok rahatladım açılmam da hızlandı 10 cm gelince canım ebem Stephanie İngiliz çok tatlı bir kızdı bir saat sonra itmeye başlıycaz dedi tam sabah saat 3te itmeye başladık bir saat kadar da doğması sürdü. Çok şükür sağ Salim geldi kesi yok sadece yüzeysel 2 yırtık var ona da dikiş atıldı perine masajı işe yaradı yırtık üst kısıma yakın olmuş bu arada altta değil. Şimdi biraz göğüs ağrısı var ebeler asla mama vermiyorlar ısrarla emzirmeyi gösterdiler bebişin bütün testleri sağlıklı çıktı dün öğlen evimize geldik çok şükür.

Kullanılır neden kullanılmasını onlar da en çok tercih edileni veriyorlar
Canım mafloru kardeşime doktoru vermiş bana da o tavsiye etti maflor için gönderdim artık üretilmiyor demiş bunu vermişler ama içeriklere falan baktım aynılar. Sadece ambalajın üzerinde 2 10 yaş yazdığı için şüpheye düştüm. Ama kardeşime de doktorları yenidoğan iken vermiş

Back
X