• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    213
Kızlar aranızda sütü azalan var mı?benim sütüm çok geliyordu hatta bi uyanıyordum tişörtüm hep süt.şuan doluluk hissi hiç yok göğsümde.dün bebeğim aç kaldı ağzını gösterip ağlıyor ben ona bakıp ağlıyorum ne kötü bir durum yaşadım yarım saatte 2 tl su içtim biraz geldi sağım yaptım falan şuan daha iyi gibi ama tekrar eski haline nasıl gelicek yardım edin pleaseee
Canım bnde öyle oldum sonra bı arkadaş meyve suyu iç dedi onu işe yaradı bilmiyorum visne kayısı nektarı alıp içtim sütüm çoğaldı

Dün gece 5.5 kadar ayaktaydın uykusuzluktan ölüyorum birde eşimin 2 gün önce gelen amcasıgil geldi yine çocuklarını önden göndermişler onlar arkadan gelecekmiş, hayır daha 7 günlük olan bir bebeği görmeye zırt pırt neden gelinir ? Bebek enfeksiyon kapacak onu mu düşüneyim çocuklar habire orasına burasına dokunuyor, ben daha toparlanamadım enkaz gibiyim onu mu düşüneyim, misafirlere yemek vs ne hazırlayım o ayrı dert… Hayır geliyorsunuz madem çaya gelin bu saatte gelip yemek neden hazırlattırıyorsunuz 7 günlük lohusa kadına… Vallahi oturup ağlamak istiyorum
Sen diyemezsin ama keşke eşin deseydi yemeğe alamayız hanım rahatsız diye yani gelende suç aslında da bari erken gel yardım et daha yeni doğum yapmış kadının yanında erkeğin ne işi var benim kayınbabam bile gelmedi geçen biz gittikde öyle gördü torununu babamda sadece ismini koymak için geldi geri hemen gitti o kadar

Kızlar yarın babam gil gelecekler benim babam ikinci evliliği eşi ve çocukları da geleceklermis bı hafta kalicaz dedi hiç sevmem o kadinida çocuklarınida daha kendime zor bakiom babamın düşünmesi lazımdı beni yeni doğum yaptım kadın kalkıp yardım edeyim diyecek birisi değil 😤

Kızlar ben dün sabah doğum yaptım inatçı çıktı bizim sıpa gelmedi bir türlü 😄
Gözün aydın canım ♥️ sağlıcakla büyüsün 🙏🏻
Kızlar yarın babam gil gelecekler benim babam ikinci evliliği eşi ve çocukları da geleceklermis bı hafta kalicaz dedi hiç sevmem o kadinida çocuklarınida daha kendime zor bakiom babamın düşünmesi lazımdı beni yeni doğum yaptım kadın kalkıp yardım edeyim diyecek birisi değil 😤
Yani cidden bu nasıl dusuncesizlik. 1 hafta kalmak nedir🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kızlar merhaba. Oğlum 7 günlük oldu. Sarılık 3. Günde 9,5 tu. 7. Günde 14 çıktı. Doktor 3 gün sonra tekrar kan testi istedi. Devlette çocuk acile gidin dedi. İzmirde tatil günü başka yapan yer var mı bilmiyorum.
Sizde de oldu mu? Ne yapmak gerekir?

Sen diyemezsin ama keşke eşin deseydi yemeğe alamayız hanım rahatsız diye yani gelende suç aslında da bari erken gel yardım et daha yeni doğum yapmış kadının yanında erkeğin ne işi var benim kayınbabam bile gelmedi geçen biz gittikde öyle gördü torununu babamda sadece ismini koymak için geldi geri hemen gitti o kadar
Eşime de sormuyorlarki çat kapı… Amcası gelmedi bayramda gelicez hediyesini vermeye dedi yarın bayram zaten yandım ben bu bayram… Ama yemin ettim bir daha çat kapı gelen olursa açmıcam kapıyı uyuyordum dicem

Senin kendisine gitmen gerekirken kendi niye geliyor ki tuhaf herkes yük olmak için çabalıyor resmen

Eşime de sormuyorlarki çat kapı… Amcası gelmedi bayramda gelicez hediyesini vermeye dedi yarın bayram zaten yandım ben bu bayram… Ama yemin ettim bir daha çat kapı gelen olursa açmıcam kapıyı uyuyordum dicem
Hediye vereceği günü de söylüyor daha çocukları da kendisiyle gelseydi ne diye önden yollamış o zaman bize misafir çok geldi ama hep çaya geldiler hiç böyle düşüncesizlik yapan olmadı

Kızlar gaz damlası kullananınız var mı, hangisini kullanıyorsunuz?
Bu oğlumda daha kullanmadık ama diğer oğlumda vicol alıyordum bitkisel 4 damlalık veriliyordu ben yarım damlalık tek verirdim yeterdi bize doktor önermişti damlayı

Hediye vereceği günü de söylüyor daha çocukları da kendisiyle gelseydi ne diye önden yollamış o zaman bize misafir çok geldi ama hep çaya geldiler hiç böyle düşüncesizlik yapan olmadı
Bunlar böyle çocukla mı uğraşayım bunlarla mı bilemedim insan rahat edemiyor

Kızlar meem reddimiz vardı bugün aştık toplam 30 dk emziriyorum ama bugün gözlerinin içi falan sararmış korktum yüzü de hafif sarı ne yapsam

Sab Simplex kullanıyoruz canım
Bu oğlumda daha kullanmadık ama diğer oğlumda vicol alıyordum bitkisel 4 damlalık veriliyordu ben yarım damlalık tek verirdim yeterdi bize doktor önermişti damlayı
Eczane bugün eşime trubiotic diye bi damla vermiş probiyotikli maflor ile aynı yani kullanılır mı kullanayım mı bilemedim doktorumuz da yok bayramdan sonraya kadar

Senin kendisine gitmen gerekirken kendi niye geliyor ki tuhaf herkes yük olmak için çabalıyor resmen
Hiç sorma babam sevmediğimi bilir ben babamlara çok gitmem iki üç senede bir giderim aynı gün dönerim geri çünkü analigim çok gelmemi istemez bebek bahanesiyle gelecekler ama kadın çok anlayışsiz yardım edeyim demez iş çıkartır başıma çocukları ayrı bı dert bebeğimle rahat edemiycez bı hafta nasıl gecicekse🥺

Back
X