- 19 Ocak 2016
- 5.429
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi Mervenur277
- #31.741
Bakalım 1 ay dolunca kontrollerinde belli olacak bende merak ediyorumGazı çıkarmasında sıkıntı yok bayağı çıkarıyorda yine de çok fazla ıkınıyor benim de diğer oğlumda süt boldu 2 yaşına kadar sağmafığım halde yetiyordu bunda az gibi geliyor ama kontrolde göreceğiz onu da oğlum 1 kilo alırdı her ay dün küçüğe kıyafet aldım bayramlık 6-9 aylık Bi kıyafet beğendik cesaret edip alamadım kışın giymesi için büyük oğlum 3-4 aylıkken 2 yaş elbiseleri giyerdi bu da öyle olur mu acaba diye düşündüm
valla doğru aklım almıyor sanırım büyük küçük ilişkisi o dengeliyordu.Bizim çok iyiydi araları ama işte oldu artık, iki taraf da haklı, eşime sen haklısın annemlere siz haklısınız diyorum. İki tarafa da bir şey anlatılmıyor orta yolu böyle buldum kendimce. Bakalım zamanla belki biraz yumuşar. Aynen öyle kızım iyi olsun şuan tek önceliğim o zaten artık eskisi kadar sık biraraya gelmeyiz. Eskiden aynı evde 2 -3 aile yaşarmış nasıl yapıyorlardı acaba insan katil olur he![]()
Bende o akşam uykusuna yatınca emdikten sonra sağıyorum ne çıktıysa kriz anında kullanıyoruz.Ben yorulduğum zaman öyle oluyo bugün çok yoruldum ve sütüm yoktu sanki bir kere mama Verdim şimdi dut kurusu falan yiyip gece için çoğalsın diye bakıyorum evde bir kutu mama bulundurmak iyi sanki bu durumlarda dr anne sütü varsa vermeyin diyo ama bizim başka sorumluluklarimiz da var temizlikti yemekti çocuklar falan derken yoruluyoruz bu durum sutumuzu etkiliyo bence bı kutu almıştım onun günü geçti attım çöpe ikinci kutuyu aldım günde bir sefer bazen hiç vermiyorum 30 yada 60 ml veriyorum o bebeğimi idare ediyo
ya ben onu anlamıyorum nekadar yapınca az beslendiğini anlıyorsun mesela 1 saat içinde kac kere yapıyorÇişinden anlıyorum canım az çiş yaptığı günler anlıyorum ki sütüm az gelmiş hemen takviye mama yapıyorum en az 30 ml