- 19 Ocak 2016

- 5.429

- 5.562

- 198

- Konu Sahibi Mervenur277
 - #31.781

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün yavrun nasıl geçtiKızlar ben dün sabah doğum yaptım inatçı çıktı bizim sıpa gelmedi bir türlü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün yavrun nasıl geçtiKızlar ben dün sabah doğum yaptım inatçı çıktı bizim sıpa gelmedi bir türlü![]()
Sen diyemezsin ama keşke eşin deseydi yemeğe alamayız hanım rahatsız diye yani gelende suç aslında da bari erken gel yardım et daha yeni doğum yapmış kadının yanında erkeğin ne işi var benim kayınbabam bile gelmedi geçen biz gittikde öyle gördü torununu babamda sadece ismini koymak için geldi geri hemen gitti o kadarDün gece 5.5 kadar ayaktaydın uykusuzluktan ölüyorum birde eşimin 2 gün önce gelen amcasıgil geldi yine çocuklarını önden göndermişler onlar arkadan gelecekmiş, hayır daha 7 günlük olan bir bebeği görmeye zırt pırt neden gelinir ? Bebek enfeksiyon kapacak onu mu düşüneyim çocuklar habire orasına burasına dokunuyor, ben daha toparlanamadım enkaz gibiyim onu mu düşüneyim, misafirlere yemek vs ne hazırlayım o ayrı dert… Hayır geliyorsunuz madem çaya gelin bu saatte gelip yemek neden hazırlattırıyorsunuz 7 günlük lohusa kadına… Vallahi oturup ağlamak istiyorum
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt bebişiniKızlar ben dün sabah doğum yaptım inatçı çıktı bizim sıpa gelmedi bir türlü![]()
Gözün aydın canımKızlar ben dün sabah doğum yaptım inatçı çıktı bizim sıpa gelmedi bir türlü![]()
Yani cidden bu nasıl dusuncesizlik. 1 hafta kalmak nedirKızlar yarın babam gil gelecekler benim babam ikinci evliliği eşi ve çocukları da geleceklermis bı hafta kalicaz dedi hiç sevmem o kadinida çocuklarınida daha kendime zor bakiom babamın düşünmesi lazımdı beni yeni doğum yaptım kadın kalkıp yardım edeyim diyecek birisi değil![]()
Sab Simplex kullanıyoruz canımKızlar gaz damlası kullananınız var mı, hangisini kullanıyorsunuz?
Canım sen doktorunuzla detaylı konuş sana beslenme planı çıkarsın mesela bir öğünde su kadar cc içmeli diye . Zaten zamanla bebek kendi belirler, önce bi kendine gelsin kilo alsın aç kalıyor gibiGünde çıkıyor sadece gece çişli bez görmedim
Gözün aydın canım sonunda kavuştun bebişine sağlıkla büyütKızlar ben dün sabah doğum yaptım inatçı çıktı bizim sıpa gelmedi bir türlü![]()
Eşime de sormuyorlarki çat kapı… Amcası gelmedi bayramda gelicez hediyesini vermeye dedi yarın bayram zaten yandım ben bu bayram… Ama yemin ettim bir daha çat kapı gelen olursa açmıcam kapıyı uyuyordum dicemSen diyemezsin ama keşke eşin deseydi yemeğe alamayız hanım rahatsız diye yani gelende suç aslında da bari erken gel yardım et daha yeni doğum yapmış kadının yanında erkeğin ne işi var benim kayınbabam bile gelmedi geçen biz gittikde öyle gördü torununu babamda sadece ismini koymak için geldi geri hemen gitti o kadar
Senin kendisine gitmen gerekirken kendi niye geliyor ki tuhaf herkes yük olmak için çabalıyor resmenKızlar yarın babam gil gelecekler benim babam ikinci evliliği eşi ve çocukları da geleceklermis bı hafta kalicaz dedi hiç sevmem o kadinida çocuklarınida daha kendime zor bakiom babamın düşünmesi lazımdı beni yeni doğum yaptım kadın kalkıp yardım edeyim diyecek birisi değil![]()
Hediye vereceği günü de söylüyor daha çocukları da kendisiyle gelseydi ne diye önden yollamış o zaman bize misafir çok geldi ama hep çaya geldiler hiç böyle düşüncesizlik yapan olmadıEşime de sormuyorlarki çat kapı… Amcası gelmedi bayramda gelicez hediyesini vermeye dedi yarın bayram zaten yandım ben bu bayram… Ama yemin ettim bir daha çat kapı gelen olursa açmıcam kapıyı uyuyordum dicem
Bu oğlumda daha kullanmadık ama diğer oğlumda vicol alıyordum bitkisel 4 damlalık veriliyordu ben yarım damlalık tek verirdim yeterdi bize doktor önermişti damlayıKızlar gaz damlası kullananınız var mı, hangisini kullanıyorsunuz?
Evet canım ben sarıyım babada sarı küçüklüğü felan bebiş de sarı oldu tabiOyy maşallahhh canımmmm benim oğlum gibii sarışınmışşş![]()
Bunlar böyle çocukla mı uğraşayım bunlarla mı bilemedim insan rahat edemiyorHediye vereceği günü de söylüyor daha çocukları da kendisiyle gelseydi ne diye önden yollamış o zaman bize misafir çok geldi ama hep çaya geldiler hiç böyle düşüncesizlik yapan olmadı
Sab Simplex kullanıyoruz canım
Eczane bugün eşime trubiotic diye bi damla vermiş probiyotikli maflor ile aynı yani kullanılır mı kullanayım mı bilemedim doktorumuz da yok bayramdan sonraya kadarBu oğlumda daha kullanmadık ama diğer oğlumda vicol alıyordum bitkisel 4 damlalık veriliyordu ben yarım damlalık tek verirdim yeterdi bize doktor önermişti damlayı
Hiç sorma babam sevmediğimi bilir ben babamlara çok gitmem iki üç senede bir giderim aynı gün dönerim geri çünkü analigim çok gelmemi istemez bebek bahanesiyle gelecekler ama kadın çok anlayışsiz yardım edeyim demez iş çıkartır başıma çocukları ayrı bı dert bebeğimle rahat edemiycez bı hafta nasıl gecicekseSenin kendisine gitmen gerekirken kendi niye geliyor ki tuhaf herkes yük olmak için çabalıyor resmen
Mesela 3 saat sonra bezi dolmuş oluyo tabi her çocukta farklı olabilir bazen sütüm az olunca saatlerce besi dolmuyo anlıyorum o şekildeBakalım 1 ay dolunca kontrollerinde belli olacak bende merak ediyorum
valla doğru aklım almıyor sanırım büyük küçük ilişkisi o dengeliyordu.
Bende o akşam uykusuna yatınca emdikten sonra sağıyorum ne çıktıysa kriz anında kullanıyoruz.
ya ben onu anlamıyorum nekadar yapınca az beslendiğini anlıyorsun mesela 1 saat içinde kac kere yapıyor