- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #32.181
Ondan da korkuyorum gerçekten ama böyle de zombi gibi olacam, eşim de yarın işe başlayacak iyi yardımı vardıÇok uykusuzken yapma canım ben genelde sabah şekerleme gibi yapıyorum bunu ozaman bile eşime diyorum gözün üstümde olsun diye. Burnu kapanır Allah korusun
Bu dönemler böyle geçecek demek ki, herzaman başka dönem başlayacak, yinede hep dua ediyorum uyku düzenleri iyi olsun diyeGeçen haftaya kadar benimkide öyleydi bikac gündür memede de durmuyo sabahtan beri uykusuzluktan canı çıktı uyumadi daha anca uyuttum atak haftasindayiz sanitim
Maalesef sabahları ben de yanımda yatırıyorum. Uyuyoruz beraber ama benimki pek uyku gibi olmuyor, kucaklayıp uyutmamı istiyor. Kolum uyuştuğu için istesem de tam dalamıyorum. Memede uyutmak biraz riskli aman dikkat et memen burnunu filan kapatabilir. Emzik veriyor musun ? Ben uyanmasın diye bazen memeyi bırakmadan emzik veriyorum o şekilde uyuyor ama bazen de takla at istersen uyumayacaksa uyumuyor yaKızlar bebeğim sürekli memede durmak istiyor, uyutuyorum memeyi çekerken yine ağlamaya başlıyor, memesiz hiç duracak gibi değil ve uykusuzum, eğer böyle devam ederse gece yanımda yatıracam enazından o memedeyken uyurum
Emzik vermeye başladım ama biraz emip atıyor midesi bulanıyorMaalesef sabahları ben de yanımda yatırıyorum. Uyuyoruz beraber ama benimki pek uyku gibi olmuyor, kucaklayıp uyutmamı istiyor. Kolum uyuştuğu için istesem de tam dalamıyorum. Memede uyutmak biraz riskli aman dikkat et memen burnunu filan kapatabilir. Emzik veriyor musun ? Ben uyanmasın diye bazen memeyi bırakmadan emzik veriyorum o şekilde uyuyor ama bazen de takla at istersen uyumayacaksa uyumuyor ya
Bugün 4 de beri bizimki de öyleydi a değil gazını sürekli çıkarıyor zaten popişi durmuyor abim gile gittim başladı biraz önce geldik hala ağlıyordu uyumadı da en son kundak yaptım 4 çay kaşığı rezene çayı verdim emzirdim şimdilik uyudu bakalım ağlamazsa bayramda gezdin duramadın evinde diyorlar ben anlamıyorum herkes çocukla doğar doğmaz geziyor biz gezince ne olsa ona bağlıyorlar soğuk bile değil her yer sıcaktı 3 gündürBugün yine çok kötü bigun geçirdik ne yaptıysam susmadı sürekli ağladı gaz sancısı var gibi değildi bacaklarını çekerek aglamadi karni sert değildi neyin kriziydi tükendim resmen ay sonu kaynanamlara 10 gün gitmek istiyorum denize gireriz biraz kafam dağılır hem kimse yok kaynanamda sakin ama bu şekilde olursa nasıl olur çok ağlıyor
Benim de çok aklımdan geçiyor şöyle uzanayım uyuyayım o emsin diye de işte bir anlık bir şey yorgunluktan bayılabiliriz bile Allah korusun. Bir süre uyumayınca insan sarhoş gibi oluyor zaten. Sen bulduğun boşlukta uyumaya çalış. Ben artık saldım evi kendimi filan her yer her şey uçuyor umurumda değil. Uyuyabildiğim tüm anları değerlendirmeye çalışıyorum. Hepimize Allah kolaylık versin bugünler de geçecekEmzik vermeye başladım ama biraz emip atıyor midesi bulanıyorozman ben emzirmeyim yatarken aklım hep onda zaten öyle de uyuyamam şimdi Allah yardımcımız olsun valla bütün annelere dua ediyorum
Bende uykuma çok düşkünüm ya gece 2-3 defa kalkıyor 7-8 gibi ikisi birden kalkıyor mecbur küçüğü uyutup büyükle kahvaltı yapıyoruz büyük telefonla oynuyor ben biraz uyuyorum küçük fırsat verirse illa uyuyacağım yoksa akşamı edemiyorum ev dediğin gibi bok götürüyor desem yeridir biri gelse yüzümüze tükürecek artıkBenim de çok aklımdan geçiyor şöyle uzanayım uyuyayım o emsin diye de işte bir anlık bir şey yorgunluktan bayılabiliriz bile Allah korusun. Bir süre uyumayınca insan sarhoş gibi oluyor zaten. Sen bulduğun boşlukta uyumaya çalış. Ben artık saldım evi kendimi filan her yer her şey uçuyor umurumda değil. Uyuyabildiğim tüm anları değerlendirmeye çalışıyorum. Hepimize Allah kolaylık versin bugünler de geçecek
Haklısın canım onlar iyi olsunlarda biz Bi şekilde idare edecez artıkBenim de çok aklımdan geçiyor şöyle uzanayım uyuyayım o emsin diye de işte bir anlık bir şey yorgunluktan bayılabiliriz bile Allah korusun. Bir süre uyumayınca insan sarhoş gibi oluyor zaten. Sen bulduğun boşlukta uyumaya çalış. Ben artık saldım evi kendimi filan her yer her şey uçuyor umurumda değil. Uyuyabildiğim tüm anları değerlendirmeye çalışıyorum. Hepimize Allah kolaylık versin bugünler de geçecek
Evet cnm ya esin geldiğinde 1 saatte olsa bırakıp uyu. Zaten düzene girecekler merak etme Emzik vermeyi düşünmez misin?Ondan da korkuyorum gerçekten ama böyle de zombi gibi olacam, eşim de yarın işe başlayacak iyi yardımı vardıbizimki küvezden çıktığı için evde izoleyiz kimse gelmeyecek 1 2 ay oyüzden kendim bakacam, uyku işini çözmem lazım
Eşim bakıyor da bizimki meme isteyince bende duruyor sadeceEvet cnm ya esin geldiğinde 1 saatte olsa bırakıp uyu. Zaten düzene girecekler merak etme Emzik vermeyi düşünmez misin?
Bende yanımda yatırıyorum başka türlü asla uyumuyoOndan da korkuyorum gerçekten ama böyle de zombi gibi olacam, eşim de yarın işe başlayacak iyi yardımı vardıbizimki küvezden çıktığı için evde izoleyiz kimse gelmeyecek 1 2 ay oyüzden kendim bakacam, uyku işini çözmem lazım
Bizimki de seviyor ama aynı atıyor bir müddet sonra. Bugün daha uzun tuttu ama bakalım alışacak gibi.Eşim bakıyor da bizimki meme isteyince bende duruyor sadeceBi şekilde biraz idare edecek artık. Emzik veriyorum canım ama sonradan atıyor ağzından ağlamaya başlıyor
Tahminim vardı bekledikçe yağı yüzüne çıkmıştı doğumdan önce bi kavanoza koyup ayırmıştım ben öyle kullanıyorumAktarda mı satılıyor canım o
EvetGöğüsün kola bakan tarafın da mi
Hee öyle tamam canım bende de var bende denicem inşallah işe yarat teşekkür ediyorumTahminim vardı bekledikçe yağı yüzüne çıkmıştı doğumdan önce bi kavanoza koyup ayırmıştım ben öyle kullanıyorum
Ben doğumdan önce başlamıştım o yağıHee öyle tamam canım bende de var bende denicem inşallah işe yarat teşekkür ediyorum
Düzeliriz inşallahBende yanımda yatırıyorum başka türlü asla uyumuyo
İnşallah alışır canım, hergün veriyorum bendeBizimki de seviyor ama aynı atıyor bir müddet sonra. Bugün daha uzun tuttu ama bakalım alışacak gibi.
Bende denicem canım inşallah işe yararBen doğumdan önce başlamıştım o yağı
sürmeye canım çok şükür yara vb şeyler yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?