2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Bizim 2 haftayı buldu tam kuruması. 5. Gün kontrolünde Dr bir çevirdi düştü. Sonra iç kısmında beyaz bir kısım kaldı o da 10 günde filan tamamen kurudu. Bu süre boyunca arada iç zıbında az az kan ve sarı akıntı oldu. Koku ya da kızarıklık yoksa normaldir.

Evde uyuyan oğlan abim gile geldim kaç saattir uyutamdığım gibi daha Bi de ağlıyor annem de doymuyor mu diye tutturdu doymasa kusar mı kaç oldu kusması

Kızlar benim sağ göğsümde yumru var ya, hamilelikte hiç kontrol edemedim erken doğum riskinden ötürü sağım yapmaya başladığımdan beridir de sürekli sıcak su torbası masaj sağım kombinasyonu yapıyorum bana mısın demedi. Süt tıkanıklığı olsa hiç değilse küçülürdü gibi geliyor. Bugün şansıma da bir kadının hikayesi düştü önüme emziriyor diye üzerine düşmemiş meme kanseri olduğunu öğrenmiş sonrasında. Hangi doktora gitmem lazım bunun için?

Canım süt dolunca yumru gibi oluyordu bende de, aklına kötü bir şey getirme ama yinede doktora Bi git tabi

Ama ne yaptıysam geçmedi yoksa benim de aklıma hiç takılmamıştı da genel cerrahi mı bakar acaba
Google de genel cerrahi veya meme cerrahine gidin diyor canım. Genel cerrahine görün sen bir. Aklına kötü şeyler getirme, ama tedbir amaçlı görün tabi. Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım. Sarılık değeri kaç çıktı?
Yaaa kıyamam stres yapma biliyorum çok zor ama biz stres olunca herşey daha zor oluyor hem kendimiz hem bebek için, bütün bunların bir süreç olduğunu kabul edip böyle şeylerin yaşanmasının doğal olduğunu bilince daha da rahatlıyor insan

Bugün yine çok kötü bigun geçirdik ne yaptıysam susmadı sürekli ağladı gaz sancısı var gibi değildi bacaklarını çekerek aglamadi karni sert değildi neyin kriziydi tükendim resmen ay sonu kaynanamlara 10 gün gitmek istiyorum denize gireriz biraz kafam dağılır hem kimse yok kaynanamda sakin ama bu şekilde olursa nasıl olur çok ağlıyor

Kızlar bebeğim sürekli memede durmak istiyor, uyutuyorum memeyi çekerken yine ağlamaya başlıyor, memesiz hiç duracak gibi değil ve uykusuzum, eğer böyle devam ederse gece yanımda yatıracam enazından o memedeyken uyurum

Göğüsün kola bakan tarafın da mi

Geçen haftaya kadar benimkide öyleydi bikac gündür memede de durmuyo sabahtan beri uykusuzluktan canı çıktı uyumadi daha anca uyuttum atak haftasindayiz sanitim

Çok uykusuzken yapma canım ben genelde sabah şekerleme gibi yapıyorum bunu ozaman bile eşime diyorum gözün üstümde olsun diye. Burnu kapanır Allah korusun

Ben yarın kontrole gidicem , benzer durumlar bizde de var. Gaz damlası aldık bugün , zaten çıkarıyordu ama yine de yeterli değildir diye onu da verdim gaz da çıkardı yine devam etti huysuzluğu. Yüzünü avuçluyor saçını filan çekiyor ıkınarak bir yere çıkamıyorum ağlayacak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…