- 3 Eylül 2015
- 2.482
- 3.777
- 333
- Konu Sahibi Mervenur277
- #32.421
Beni 40 ımda değil de 2.ayımda çağırdı smear testi yapacağını söyledi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir hafta oldu canm. Ama biz de bir de burun tıkanıklığı var. O da etkiliyor olabilir.Off kaç gün oldu başlayalı canım sizin
40indan sonra çağırdı beni de.Kızlar sezaryen sonrası kontrole gittiniz mi? Doktorunuz bunun için herhangi bir şey söyledi mi? Ben hiç hatırlamıyorum gel ya da gelmene gerek yok gibi bir şey diyip demediğini.Doğumdan 1 hafta sonra dikişlerime bakması için gitmiştim sadece.
Ben baglattim şükür ama hâlâ korkuyoruz. Biz korunurken hamile kaldım ben, üstelik pkosluyum ikizlerim tüp bebektiBende normal doğum ama dr çağırdı gitmem gerekiyor hemde doğum kontrolü konuşalım dedi ne yapicam bilemiyorum sizler ne yapacaksınız sprai mi taktirsam sezeryan olsaydım bağlatmak istiyodum olmadı bu 3. bidaha riske girme şansım yok![]()
Güvendik 3 . oldu yıllarca bu şekilde hamile kalmadım ama bu kızıma bu şekilde hamile kaldım eşim inanamadi adam kendine o kadar guveniyouki düşünün artık riske atamamEmzirirken kullanmak için ayrı varmış canım arkadaşım sprail taktırdı ilk zamanlar ağrı çok çekti bende düşünüyorum nasıl korunsam diye diğer oğlanda 2 sene adet görmedim korunma yöntemi değil ama eşim dışa boşalma yapıyorduöyle hamile kalmadım eşin korunması daha sağlıklı aslında güvenebilirsen
Çok doğru bende yapıyorum gazi azaldı ama şimdi kaka sayısı 1 e düştü baya kıvamlı olduKızlar gaza en iyi gelen şey kesinlikle emdikten sonra geğirttirmek ben her emzirmeden sonra yapmıyodum ama 1 haftadır yapıyorum büyük ölçüde gaz sansıcı azaldı
Yine bağlatiliyomus ama operasyon yapılması gerek emzirirken olmaz artık bende tedbirimi almam gerekBir hafta oldu canm. Ama biz de bir de burun tıkanıklığı var. O da etkiliyor olabilir.
40indan sonra çağırdı beni de.
Ben baglattim şükür ama hâlâ korkuyoruz. Biz korunurken hamile kaldım ben, üstelik pkosluyum ikizlerim tüp bebekti![]()
Güvendik 3 . oldu yıllarca bu şekilde hamile kalmadım ama bu kızıma bu şekilde hamile kaldım eşim inanamadi adam kendine o kadar guveniyouki düşünün artık riske atamam
Bence onunla ilgili değildir canım ya benimki de eskisi kadar kaka yapmıyor ilk doğduğunda her her bezini açtığımda olurdu şimdi günde 2-3 kere yapıyor ama doktora sordum normal dedi.Çok doğru bende yapıyorum gazi azaldı ama şimdi kaka sayısı 1 e düştü baya kıvamlı olduonun sancısı gazdan beter etti yavrumu
Yapınca uzun uyuyor bizim bire düştü ve bayağı kıvamlı. Normal Evet ama bebiş rahat edemiyor.Bence onunla ilgili değildir canım ya benimki de eskisi kadar kaka yapmıyor ilk doğduğunda her her bezini açtığımda olurdu şimdi günde 2-3 kere yapıyor ama doktora sordum normal dedi.
Tabiiki çocuk güzel bişey Bi.i şekilde de büyüyor ama doğurmak zor ya hala kıçımızın üstüne oturamıyoruz basurum çok kötü olmuşBende öyle diyodum ama büyük konuştum ilk zamanlar çok ağladim psikolojim bozuldu iyiki oldu tabiki ama çevremde sprai ile korunan çok kişi var tabiki tam koruma sağlamaz ama şimdilik tek çözüm bu gibi geliyo bana bağlatmayi tekrar konuşucam dr ile
Hepimiz böyleyizKızlar benim oğlan meme de uyumaya başladı memeden çekip koyduğum an basıyor çığlığı… Hiçbir işimi yapamıyorum böyle yaşamayan var mı
Ben de hap kullanmak istemiyorum kesin unuturum içmeyi bir işe de yaramaz40 çıktıktan sonra beni de çağırdı canım, doğum kontrolü konuşacağımızı ve smear testi yapacağını söylemişti. Ben de hap kullanmak istemiyorum bu arada ya bakalım nolcak![]()
Bir çay bardağı suya 1 - 1.5 çay kaşığı atıyorum. Yemeklere de kimyon ekliyordum aslında ama içmeye yeni başladım. Ne iyi gelecekse deniyorum işte ben deBurası da sıcak benim ev biraz iyi kaynanam gil vantilatör çalıştırdığı halde evde durulmuyordu sıcaktan bende ayaklarını hareket ettiriyorum karnına masaj yapıyorum kimyonlu suyu denemedim Bi bardağa ne kadar atıyorsunuz
Napıcaz böyle ya evi b.k götürüyor resmen daha ağzıma tek lokma koyamadım hiçbir iş yapılmıyor kiHepimiz böyleyiz![]()
Valla robot süpürge olmasa benim de aynı. Çamaşır işlerini falan da eşim işten gelince yapıyorum. Yemek yaparsam o gün ne alâ.Napıcaz böyle ya evi b.k götürüyor resmen daha ağzıma tek lokma koyamadım hiçbir iş yapılmıyor ki
Offf bu durum ne zaman düzelecek ya resmen emzik gibi kullanıyorlar biziValla robot süpürge olmasa benim de aynı. Çamaşır işlerini falan da eşim işten gelince yapıyorum. Yemek yaparsam o gün ne alâ.
Az önce emzirirken kahvaltı yaptım.
3.aydan sonra düzeliyormuş öyle diyollaaOfff bu durum ne zaman düzelecek ya resmen emzik gibi kullanıyorlar bizi