2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Hap emzirirken kullaniliyomu ayy ben onu unuturum içmeyi
Emzirirken kullanmak için ayrı varmış canım arkadaşım sprail taktırdı ilk zamanlar ağrı çok çekti bende düşünüyorum nasıl korunsam diye diğer oğlanda 2 sene adet görmedim korunma yöntemi değil ama eşim dışa boşalma yapıyordu öyle hamile kalmadım eşin korunması daha sağlıklı aslında güvenebilirsen

Off kaç gün oldu başlayalı canım sizin
Bir hafta oldu canm. Ama biz de bir de burun tıkanıklığı var. O da etkiliyor olabilir.
40indan sonra çağırdı beni de.
Ben baglattim şükür ama hâlâ korkuyoruz. Biz korunurken hamile kaldım ben, üstelik pkosluyum ikizlerim tüp bebekti

Kızlar gaza en iyi gelen şey kesinlikle emdikten sonra geğirttirmek ben her emzirmeden sonra yapmıyodum ama 1 haftadır yapıyorum büyük ölçüde gaz sansıcı azaldı

Güvendik 3 . oldu yıllarca bu şekilde hamile kalmadım ama bu kızıma bu şekilde hamile kaldım eşim inanamadi adam kendine o kadar guveniyouki düşünün artık riske atamam

Kızlar gaza en iyi gelen şey kesinlikle emdikten sonra geğirttirmek ben her emzirmeden sonra yapmıyodum ama 1 haftadır yapıyorum büyük ölçüde gaz sansıcı azaldı
Çok doğru bende yapıyorum gazi azaldı ama şimdi kaka sayısı 1 e düştü baya kıvamlı oldu onun sancısı gazdan beter etti yavrumu

Yine bağlatiliyomus ama operasyon yapılması gerek emzirirken olmaz artık bende tedbirimi almam gerek

Güvendik 3 . oldu yıllarca bu şekilde hamile kalmadım ama bu kızıma bu şekilde hamile kaldım eşim inanamadi adam kendine o kadar guveniyouki düşünün artık riske atamam
Ben 3. Yüz kaldıramam ama bütün korunma yolları hormon bozuyor cip taktırsam koluma diyordum da spraille de hamile kalma ihtimali var

Bende öyle diyodum ama büyük konuştum ilk zamanlar çok ağladim psikolojim bozuldu iyiki oldu tabiki ama çevremde sprai ile korunan çok kişi var tabiki tam koruma sağlamaz ama şimdilik tek çözüm bu gibi geliyo bana bağlatmayi tekrar konuşucam dr ile

Çok doğru bende yapıyorum gazi azaldı ama şimdi kaka sayısı 1 e düştü baya kıvamlı oldu onun sancısı gazdan beter etti yavrumu
Bence onunla ilgili değildir canım ya benimki de eskisi kadar kaka yapmıyor ilk doğduğunda her her bezini açtığımda olurdu şimdi günde 2-3 kere yapıyor ama doktora sordum normal dedi.

Bence onunla ilgili değildir canım ya benimki de eskisi kadar kaka yapmıyor ilk doğduğunda her her bezini açtığımda olurdu şimdi günde 2-3 kere yapıyor ama doktora sordum normal dedi.
Yapınca uzun uyuyor bizim bire düştü ve bayağı kıvamlı. Normal Evet ama bebiş rahat edemiyor.

Tabiiki çocuk güzel bişey Bi.i şekilde de büyüyor ama doğurmak zor ya hala kıçımızın üstüne oturamıyoruz basurum çok kötü olmuş

40 çıktıktan sonra beni de çağırdı canım, doğum kontrolü konuşacağımızı ve smear testi yapacağını söylemişti. Ben de hap kullanmak istemiyorum bu arada ya bakalım nolcak
Ben de hap kullanmak istemiyorum kesin unuturum içmeyi bir işe de yaramaz ben bunları konuşmadım ya sanki hiçbir şey hatırlamıyorum. Hamileyken kötüyüm diyordum ama simdi daha kötüyüm her şeyi unutuyorum vitamin takviyesi şart oldu.

Bir çay bardağı suya 1 - 1.5 çay kaşığı atıyorum. Yemeklere de kimyon ekliyordum aslında ama içmeye yeni başladım. Ne iyi gelecekse deniyorum işte ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…