2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ben bir kaç gündür uzun emzirmeye çalışıyorum kilo almadı gibi sanki dünden beri emzirmeye başlıyorum uyuyup kalıyordu sıcak etkiliyor illaki ya ben Bi kere daha yemiştim fasulye bişey yapmamıştı hatta doğum yaptığım gündü durmazsa kaynatırım verdiğim gaz damlasının içindede kimyon var da uyuttum mızırdanmaya başlıyordu eşim diğer oğlumda durmayınca dua açardı YouTube dan o aklıma geldi vakıa süresi açtım bende açtığım gibi kımıldamadı bile bitene kadar şimdi kımıldanıyor ama uyuyor bakalım

Kızlar sezaryen sonrası kontrole gittiniz mi? Doktorunuz bunun için herhangi bir şey söyledi mi? Ben hiç hatırlamıyorum gel ya da gelmene gerek yok gibi bir şey diyip demediğini. Doğumdan 1 hafta sonra dikişlerime bakması için gitmiştim sadece.

Huzursuz olan bebeğe ne dua işliyor ne bişey ya dua denedim sustu uyanmaz dedim bittikten Bi süre sonra yine aynı rahatlamadığı sürece hiç bişey işe yaramıyor bugün bende de çok gaz var bendeki gibiyse gazı durmaması normal çocuğun

40 gün sonra gel kontrole dedi de gitmedim ben ya, valla çok yorgunum mümkün olan her boşlukta uyumaya çalışıyorum. Bir de ben adet filan da oldum o yüzden salladım biraz kontrolü her şey yolunda diye. Bir ara gitmem lazım

Normalde 6 hafta/40indan sonra çağırıyorlar canım. Benim 1,5hafta sonra randevum.

Ben adet olmadım adet olmamız mı lazım her şeyin yolunda olduğunu anlamak için
Sadece pkosum var ilaçsız adet olmuyodum

Ben adet olmadım adet olmamız mı lazım her şeyin yolunda olduğunu anlamak için
Sadece pkosum var ilaçsız adet olmuyodum
Yok canım tabi ki öyle değil ben çok düzenli adet olurdum zaten. Emzirirken hiç regl olmayanlar da varmış. Ben kendimce bir ağrı sızı yok kesi yeri iğleşti adet de oldum her şey ok dir diye düşündüm yoksa öyle bir bilgim yok yani yanıltmış olmayayım tamamen kendi fikrim bilimsel bir dayanağı yok

Anladım canım ben bikere gittim
Yine geliyim mi pansumana dedi gerek yok dedi

ihmal etme kendini, iyi oldugundan da emin ol, sen iyi olacaksın ki onunla daha güzel ilgilenebilesin. Bana dedi mi hiç anımsamıyorum ya telefon ile bir sorayım en iyisi ona göre randevu alayım. Teşekkür ederim
Normalde 6 hafta/40indan sonra çağırıyorlar canım. Benim 1,5hafta sonra randevum.
Öyleyse benim zamanlama uyuyor, görüşeyim ben de. Teşekkür ederim

Ben öbürlerinde herşey yiyodum bişey olmuyodu ama bu ağliyo huysuzlaniyo neden olduğunu anlayamadigim icin gaz mı nedendir diye korkudan yiyemedim bende kolik bebeklerin için beyaz gürültü açıyorum

Bende normal doğum ama dr çağırdı gitmem gerekiyor hemde doğum kontrolü konuşalım dedi ne yapicam bilemiyorum sizler ne yapacaksınız sprai mi taktirsam sezeryan olsaydım bağlatmak istiyodum olmadı bu 3. bidaha riske girme şansım yok

Doğru söylüyorsun pazartesi göz randevumuz var bari ben kendime de alayım da gitmişken aradan çıksın

Canım masaj yap biraz vücut losyonu ile, ben ekstra biraz o sekilde rahatlatmaya çalışıyorum. Biraz da altını açık bırakıyorum hava alınca da rahatlıyor burası sıcak orası nasıl bilmiyorum ama öneri sadece.
Kimyonlu su iç, sana da iyi gelir bebeğe de etki eder. Emzirirken papatya çayı iciliyor mu sütü olumsuz etkiler mi bilmiyorum ama o da iyi gelebilir senin gaz sancına.

Doğumdan 1 hafta sonra gittim bir de 40 on çıkınca gel dedi canım o kadar

Ben de daha karar vermedim. Hap kullanmak istemiyorum spiral taktırcam sanırım, aman aceleye gerek yok zaten asker arkadaşı gibiyiz bir süre daha böyle gider

40 çıktıktan sonra beni de çağırdı canım, doğum kontrolü konuşacağımızı ve smear testi yapacağını söylemişti. Ben de hap kullanmak istemiyorum bu arada ya bakalım nolcak

Ben öbürlerinde herşey yiyodum bişey olmuyodu ama bu ağliyo huysuzlaniyo neden olduğunu anlayamadigim icin gaz mı nedendir diye korkudan yiyemedim bende kolik bebeklerin için beyaz gürültü açıyorum
Valla ilk açtığımda duayı kımıldamadı bile çareyi buldum dedim sonradan çığlık çığlığa kaldı şükür üstüne uyuyup kaldı yeni uyandı

Burası da sıcak benim ev biraz iyi kaynanam gil vantilatör çalıştırdığı halde evde durulmuyordu sıcaktan bende ayaklarını hareket ettiriyorum karnına masaj yapıyorum kimyonlu suyu denemedim Bi bardağa ne kadar atıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…