- 20 Ocak 2020
- 5.172
- 2.522
- 173
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #32.401
Ben bir kaç gündür uzun emzirmeye çalışıyorum kilo almadı gibi sanki dünden beri emzirmeye başlıyorum uyuyup kalıyordu sıcak etkiliyor illaki ya ben Bi kere daha yemiştim fasulye bişey yapmamıştı hatta doğum yaptığım gündü durmazsa kaynatırım verdiğim gaz damlasının içindede kimyon var da uyuttum mızırdanmaya başlıyordu eşim diğer oğlumda durmayınca dua açardı YouTube dan o aklıma geldi vakıa süresi açtım bende açtığım gibi kımıldamadı bile bitene kadar şimdi kımıldanıyor ama uyuyor bakalımSAnki emmeside azaldı kızımın sicaktanmi bilemedim ama ben yediklerime dikkat ediyorum fasulye nohut mercimek yemedim daha bugün mercimek çorbası içtim kaç haftadır korkudan yiyemiyodum yemeğe bol kimyon koydum tabagima gazini alır diye inşallah gece sıkıntı yaşamayiz sende istersen kimyon kaynat
40 gün sonra gel kontrole dedi de gitmedim ben ya, valla çok yorgunum mümkün olan her boşlukta uyumaya çalışıyorum. Bir de ben adet filan da oldum o yüzden salladım biraz kontrolü her şey yolunda diye. Bir ara gitmem lazımKızlar sezaryen sonrası kontrole gittiniz mi? Doktorunuz bunun için herhangi bir şey söyledi mi? Ben hiç hatırlamıyorum gel ya da gelmene gerek yok gibi bir şey diyip demediğini.Doğumdan 1 hafta sonra dikişlerime bakması için gitmiştim sadece.
Normalde 6 hafta/40indan sonra çağırıyorlar canım. Benim 1,5hafta sonra randevum.Kızlar sezaryen sonrası kontrole gittiniz mi? Doktorunuz bunun için herhangi bir şey söyledi mi? Ben hiç hatırlamıyorum gel ya da gelmene gerek yok gibi bir şey diyip demediğini.Doğumdan 1 hafta sonra dikişlerime bakması için gitmiştim sadece.
Sadece ayak için canınKalça için de mi yaptın Bi bezi top gibi et ayağına sar dedi
Ben adet olmadım adet olmamız mı lazım her şeyin yolunda olduğunu anlamak için40 gün sonra gel kontrole dedi de gitmedim ben ya, valla çok yorgunum mümkün olan her boşlukta uyumaya çalışıyorum. Bir de ben adet filan da oldum o yüzden salladım biraz kontrolü her şey yolunda diye. Bir ara gitmem lazım
Yok canım tabi ki öyle değil ben çok düzenli adet olurdum zaten. Emzirirken hiç regl olmayanlar da varmış. Ben kendimce bir ağrı sızı yok kesi yeri iğleşti adet de oldum her şey ok dir diye düşündüm yoksa öyle bir bilgim yok yaniBen adet olmadım adet olmamız mı lazım her şeyin yolunda olduğunu anlamak için
Sadece pkosum var ilaçsız adet olmuyodum
Anladım canım ben bikere gittimYok canım tabi ki öyle değil ben çok düzenli adet olurdum zaten. Emzirirken hiç regl olmayanlar da varmış. Ben kendimce bir ağrı sızı yok kesi yeri iğleşti adet de oldum her şey ok dir diye düşündüm yoksa öyle bir bilgim yok yaniyanıltmış olmayayım tamamen kendi fikrim bilimsel bir dayanağı yok
40 gün sonra gel kontrole dedi de gitmedim ben ya, valla çok yorgunum mümkün olan her boşlukta uyumaya çalışıyorum. Bir de ben adet filan da oldum o yüzden salladım biraz kontrolü her şey yolunda diye. Bir ara gitmem lazım
Öyleyse benim zamanlama uyuyor, görüşeyim ben de. Teşekkür ederimNormalde 6 hafta/40indan sonra çağırıyorlar canım. Benim 1,5hafta sonra randevum.
Ben öbürlerinde herşey yiyodum bişey olmuyodu ama bu ağliyo huysuzlaniyo neden olduğunu anlayamadigim icin gaz mı nedendir diye korkudan yiyemedim bende kolik bebeklerin için beyaz gürültü açıyorumBen bir kaç gündür uzun emzirmeye çalışıyorum kilo almadı gibi sanki dünden beri emzirmeye başlıyorum uyuyup kalıyordu sıcak etkiliyor illaki ya ben Bi kere daha yemiştim fasulye bişey yapmamıştı hatta doğum yaptığım gündü durmazsa kaynatırım verdiğim gaz damlasının içindede kimyon var da uyuttum mızırdanmaya başlıyordu eşim diğer oğlumda durmayınca dua açardı YouTube dan o aklıma geldi vakıa süresi açtım bende açtığım gibi kımıldamadı bile bitene kadar şimdi kımıldanıyor ama uyuyor bakalım
Bende normal doğum ama dr çağırdı gitmem gerekiyor hemde doğum kontrolü konuşalım dedi ne yapicam bilemiyorum sizler ne yapacaksınız sprai mi taktirsam sezeryan olsaydım bağlatmak istiyodum olmadı bu 3. bidaha riske girme şansım yok40 gün sonra gel kontrole dedi de gitmedim ben ya, valla çok yorgunum mümkün olan her boşlukta uyumaya çalışıyorum. Bir de ben adet filan da oldum o yüzden salladım biraz kontrolü her şey yolunda diye. Bir ara gitmem lazım
Doğru söylüyorsun pazartesi göz randevumuz var bari ben kendime de alayım da gitmişken aradan çıksınihmal etme kendini, iyi oldugundan da emin ol, sen iyi olacaksın ki onunla daha güzel ilgilenebilesin. Bana dedi mi hiç anımsamıyorum ya telefon ile bir sorayım en iyisi ona göre randevu alayım. Teşekkür ederim
Öyleyse benim zamanlama uyuyor, görüşeyim ben de. Teşekkür ederim
Canım masaj yap biraz vücut losyonu ile, ben ekstra biraz o sekilde rahatlatmaya çalışıyorum. Biraz da altını açık bırakıyorum hava alınca da rahatlıyor burası sıcak orası nasıl bilmiyorum ama öneri sadece.Huzursuz olan bebeğe ne dua işliyor ne bişey ya dua denedim sustu uyanmaz dedim bittikten Bi süre sonra yine aynı rahatlamadığı sürece hiç bişey işe yaramıyor bugün bende de çok gaz var bendeki gibiyse gazı durmaması normal çocuğun
Doğumdan 1 hafta sonra gittim bir de 40 on çıkınca gel dedi canım o kadarKızlar sezaryen sonrası kontrole gittiniz mi? Doktorunuz bunun için herhangi bir şey söyledi mi? Ben hiç hatırlamıyorum gel ya da gelmene gerek yok gibi bir şey diyip demediğini.Doğumdan 1 hafta sonra dikişlerime bakması için gitmiştim sadece.
Ben de daha karar vermedim. Hap kullanmak istemiyorum spiral taktırcam sanırım, aman aceleye gerek yok zaten asker arkadaşı gibiyiz bir süre daha böyle giderBende normal doğum ama dr çağırdı gitmem gerekiyor hemde doğum kontrolü konuşalım dedi ne yapicam bilemiyorum sizler ne yapacaksınız sprai mi taktirsam sezeryan olsaydım bağlatmak istiyodum olmadı bu 3. bidaha riske girme şansım yok
Hap emzirirken kullaniliyomu ayy ben onu unuturum içmeyiBen de daha karar vermedim. Hap kullanmak istemiyorum spiral taktırcam sanırım, aman aceleye gerek yok zaten asker arkadaşı gibiyiz bir süre daha böyle gider
40 çıktıktan sonra beni de çağırdı canım, doğum kontrolü konuşacağımızı ve smear testi yapacağını söylemişti. Ben de hap kullanmak istemiyorum bu arada ya bakalım nolcakKızlar sezaryen sonrası kontrole gittiniz mi? Doktorunuz bunun için herhangi bir şey söyledi mi? Ben hiç hatırlamıyorum gel ya da gelmene gerek yok gibi bir şey diyip demediğini.Doğumdan 1 hafta sonra dikişlerime bakması için gitmiştim sadece.
Valla ilk açtığımda duayı kımıldamadı bile çareyi buldum dedim sonradan çığlık çığlığa kaldı şükür üstüne uyuyup kaldı yeni uyandıBen öbürlerinde herşey yiyodum bişey olmuyodu ama bu ağliyo huysuzlaniyo neden olduğunu anlayamadigim icin gaz mı nedendir diye korkudan yiyemedim bende kolik bebeklerin için beyaz gürültü açıyorum
Burası da sıcak benim ev biraz iyi kaynanam gil vantilatör çalıştırdığı halde evde durulmuyordu sıcaktan bende ayaklarını hareket ettiriyorum karnına masaj yapıyorum kimyonlu suyu denemedim Bi bardağa ne kadar atıyorsunuzCanım masaj yap biraz vücut losyonu ile, ben ekstra biraz o sekilde rahatlatmaya çalışıyorum. Biraz da altını açık bırakıyorum hava alınca da rahatlıyor burası sıcak orası nasıl bilmiyorum ama öneri sadece.
Kimyonlu su iç, sana da iyi gelir bebeğe de etki eder.Emzirirken papatya çayı iciliyor mu sütü olumsuz etkiler mi bilmiyorum ama o da iyi gelebilir senin gaz sancına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?