2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Yalnız değilsin bil istedim bizimde kırkımız çıktı ertesi gün girdi atağa 1 haftadır vardı ama 3 gündür daha bir çoğaldı inşallah azalacak zamanla

Yalnız değilsin bil istedim bizimde kırkımız çıktı ertesi gün girdi atağa 1 haftadır vardı ama 3 gündür daha bir çoğaldı inşallah azalacak zamanla
Umarım çabuk biter. Benim psikolojim zaten yerlerde. Bi de böyle şeyler çıkınca iyice dibe batıyorum. Sanırım bi uzmanla görüşüp önce kendimi toparlamam lazım

Yıkadım biraz evvel yine, sonra nemlendirici sürdüm. Saçında yok çok şükür şimdilik Çok teşekkür ederim
Aynı kabarcıklar kızım da da var bazen sönüyor sonra yine çoğalıyor sadece bı zibinla tutuyorum üstüne Müslim örtü okadar terletmiyorumda nasıl çıkıyor anlamadim
Ben de aynı şekilde uyutuyorum fakat tenimize temas ettiği için de oluyor olabilir. Kucak isteği bitmiyor
Ben de duş sonrası nemlendirici sürüyorum onun dışında bir şey sürmedim. Yarın doktora götüreceğim inşallah geçici bir şeydir.
Bütün bebişlerde huysuzluk var galiba, neredeyse hepimiz aynı durumu yaşıyoruz. Krem sürmeye çekindim yanlış bir şey yaparım diye de korkuyorum iyi geldiyse deneyeyim ben de önce küçük bir bölgede inşallah benim kıza da iyi gelir. Üzülüyorum böyle gördükçe. Hepsi iyi olsun
Çok teşekkür ediyorum

Yok canım bizim 2 tane var öbür oğlandan beri konuşuyorum yok anlamıyor bende vazgeçtim artık

Bizim de öyleydi masaj yaptım sürekli düzeldi canım sende masajı ihmal etme

Kızlar sivenonun böcek kovucu kullanan varmı pikniğe falan gitmeyi düşünüyoruz ama tedirginim

Bunu ben de merak ediyorum eşimin köyüne gitme planımız var da keneler çoğaldı deniyor, o da beni korkutuyor.
Sivas ve Tokat bölgesinde cokmusta insan tedirgin oluyor yani Piknik park gidecem diye seviniyordum kene haberleri çok korkutuu beni bide 8 yaşında kızım da var parka göndermiyirum korkudan

Bu çocuğa doktordan çıktıktan sonra bişey oldu sanki ya emzirip bırakıyorum uyanıp ağlıyor durmuyor 10 buçuktan bu yana toplasan 1 saat uyumadı gaz damlası da verdim bacağımı ağrıdı ne oldu doktor öyle yapınca genel olarak çok güzel uyuyordu 2 saatten aşağı uyanmazdı annemlerle kaynanam gile gittik bugün oralar sıcak diye uyumadı dedim şimdi eve geldim normalde yolda uyurdu uyumadı eve geldim emzirdim tamam uyudu dedim yine uyumadı ağlayıp duruyor

Biz de aynıyız bir gün güzel uyuyo ertesi gün hiç uyku yok bugün 8 den beri sallıyorum bıraktığım gibi agliyo

Biz de aynıyız bir gün güzel uyuyo ertesi gün hiç uyku yok bugün 8 den beri sallıyorum bıraktığım gibi agliyo
Bazen rahatsız oluyor uyumamakta direniyor da bugün çığlık çığlığa ağlıyor biraz önce bayılacak sandım emziriyorum bu sefer de çok emdiği için kusuyor şuan gaz çıkarıyor sancısı var herhalde sabah kıyma kavurdular onu yedim değişik olarak akşam da fasulye yedim onlarda bu kadar yapar mı ki helak oldu bu kadar olmamıştı hiç

SAnki emmeside azaldı kızımın sicaktanmi bilemedim ama ben yediklerime dikkat ediyorum fasulye nohut mercimek yemedim daha bugün mercimek çorbası içtim kaç haftadır korkudan yiyemiyodum yemeğe bol kimyon koydum tabagima gazini alır diye inşallah gece sıkıntı yaşamayiz sende istersen kimyon kaynat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…