- 8 Ekim 2016
- 1.637
- 1.587
- 133
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #32.381
Yalnız değilsin bil istedimKızlar herkes 6cı hafta atağı mı yaşıyor? Kırkımıza 3 gün kaldı. Son 3 gündür gündüz uykusu uyumuyor. Yatağına koyduğum an ağlıyor. Bazen kucakta bile sakinleşmiyor. Gün içinde yemek bile yiyemez oldum. Ne zaman geçiyor bu? Lütfen bunu atlatan varsa beni rahatlatsın
Normal krem kullanabilirsin dedi canım, mustelanın stelatopia lipit yenileyici kremi var onu aldımGüneş kremimi olarak yoksa normal kremmi kullanabilirsin dedimi
Umarım çabuk biter. Benim psikolojim zaten yerlerde. Bi de böyle şeyler çıkınca iyice dibe batıyorum. Sanırım bi uzmanla görüşüp önce kendimi toparlamam lazımYalnız değilsin bil istedimbizimde kırkımız çıktı ertesi gün girdi atağa 1 haftadır vardı ama 3 gündür daha bir çoğaldı inşallah azalacak zamanla
Yıkadım biraz evvel yine, sonra nemlendirici sürdüm. Saçında yok çok şükür şimdilikKaşlarda pul pul dökülme ben de yaşadım, çözüm olarak pamukla zeytinyağı sürdüm yumusayip dökülüyor, ekstra yıkama sonrasi kremledikten sonra tarağı ile de tarayabilirsiniz. Saçında da varsa yıkamadan evvel zeytinyağı sürüp bir yarım saat bekletip, yıkandıktan sonra bu sekilde yapabilirsiniz.
Kırmızı döküntüler muhtemelen isiliktir, yıkamak rahatlatır. Ancak azalma görmezsiniz muhakkak yine de doktora götürün. Çok çok geçmiş olsun.
Ben de aynı şekilde uyutuyorum fakat tenimize temas ettiği için de oluyor olabilir. Kucak isteği bitmiyorAynı kabarcıklar kızım da da var bazen sönüyor sonra yine çoğalıyor sadece bı zibinla tutuyorum üstüne Müslim örtü okadar terletmiyorumda nasıl çıkıyor anlamadim
Ben de duş sonrası nemlendirici sürüyorum onun dışında bir şey sürmedim. Yarın doktora götüreceğim inşallah geçici bir şeydir.Sadece atlet zıbınla yatırıyorum canım, yüzünü yıkıyorum sıcaklık arttıkça, hergün banyo yaptırıyorum yüzüne şampuan filan değdirmeden bugün epey azalmış. Bir de boynunun altında vardı oraya azıcık pişik kremi sürdüm o söndürmüş. Ama yüzüne bir şey sürmüyorum
Bütün bebişlerde huysuzluk var galiba, neredeyse hepimiz aynı durumu yaşıyoruz.Benim kızımda 2 gündür çok huysuz gaz çıkarıyor karnı yumuşak ona rağmen mızmız çok az uyuyor sanırım atak dönemi etkisi buisilik için ince giydirip hergün duş aldırıyorum bir de sudocrem efsane kurutuyor yüzündeki kırmızılıklar biranda artmıştı sudocrem sürdüm ince tabaka halinde akşama sadece pütürcük gibi kaldı, vücudundaki kırmızı yerlere de sürüyorum sürekli. Duştan sonra yüzüne sadece sudocrem sürüyorum artık. Sıfır kollu zıbınla duruyoruz yoksa kıpkırmızı olacaktı heryeri
Yok canım bizim 2 tane var öbür oğlandan beri konuşuyorum yok anlamıyor bende vazgeçtim artıkBizimki bebelerini sever düşkündür sever oynar bizde memleket mevzusu çıkınca ortalik karışır o konuda çok bencil oraya gidince gözü kimseyi görmüyor eşinle ciddi bı konuş bence seninde 3. Sanırım bize yardım etmeleri gerekiyo yoksa stres sıkıntı daha kötü olur
Bizim de öyleydi masaj yaptım sürekli düzeldi canım sende masajı ihmal etmeBizde bugün ortopediye gittik oğlumun ayağı için 2 ayağında da eğrilik varmış masaj yap çabuk düzelir dedi Bi de her altını açmada bacaklarını dışa doğru çek dedi ama yaparken korkarım ya ben sizler yapıyor musunuz kalça çıkığı için 2 aylıkken getir dedi doğumdan sonra 1 aylık olunca getir demişlerdi haftaya götürüp ultrason çektireceğim ama
Yok canım bizim 2 tane var öbür oğlandan beri konuşuyorum yok anlamıyor bende vazgeçtim artık
Korse çok zor geliyo bana hava sıcak yanıyorum ilk ikisinde korse falan takmadım dümdüz dü bunda kaldı sanırım gençlikteki gibi olmuyoKızlar korse kullanıyor musunuz? Artık kullanmam lazım göbeğim sallanıyo öneriniz var mı?
Kalça için de mi yaptın Bi bezi top gibi et ayağına sar dediBizim de öyleydi masaj yaptım sürekli düzeldi canım sende masajı ihmal etme
Yaparım canım ayağını öyle bırakmamOzaman sen kendin yapacaksın canım bebeğin için gerekliyse yapılması gerekiyo
Bunu ben de merak ediyorum eşimin köyüne gitme planımız var da keneler çoğaldı deniyor, o da beni korkutuyor.Kızlar sivenonun böcek kovucu kullanan varmı pikniğe falan gitmeyi düşünüyoruz ama tedirginim
Kimisi cogalmadi her seneki gibi diyo kimi çoğaldı diyo bizde korkuyoruz pikniğe falan gitmeyeKızlar sivenonun böcek kovucu kullanan varmı pikniğe falan gitmeyi düşünüyoruz ama tedirginim
Sivas ve Tokat bölgesinde cokmusta insan tedirgin oluyor yani Piknik park gidecem diye seviniyordum kene haberleri çok korkutuu beni bide 8 yaşında kızım da var parka göndermiyirum korkudanBunu ben de merak ediyorum eşimin köyüne gitme planımız var da keneler çoğaldı deniyor, o da beni korkutuyor.
Biz de aynıyız bir gün güzel uyuyo ertesi gün hiç uyku yok bugün 8 den beri sallıyorum bıraktığım gibi agliyoBu çocuğa doktordan çıktıktan sonra bişey oldu sanki ya emzirip bırakıyorum uyanıp ağlıyor durmuyor 10 buçuktan bu yana toplasan 1 saat uyumadı gaz damlası da verdim bacağımı ağrıdı ne oldu doktor öyle yapınca genel olarak çok güzel uyuyordu 2 saatten aşağı uyanmazdı annemlerle kaynanam gile gittik bugün oralar sıcak diye uyumadı dedim şimdi eve geldim normalde yolda uyurdu uyumadı eve geldim emzirdim tamam uyudu dedim yine uyumadı ağlayıp duruyor
Bazen rahatsız oluyor uyumamakta direniyor da bugün çığlık çığlığa ağlıyor biraz önce bayılacak sandım emziriyorum bu sefer de çok emdiği için kusuyor şuan gaz çıkarıyor sancısı var herhalde sabah kıyma kavurdular onu yedim değişik olarak akşam da fasulye yedim onlarda bu kadar yapar mı ki helak oldu bu kadar olmamıştı hiçBiz de aynıyız bir gün güzel uyuyo ertesi gün hiç uyku yok bugün 8 den beri sallıyorum bıraktığım gibi agliyo
SAnki emmeside azaldı kızımın sicaktanmi bilemedim ama ben yediklerime dikkat ediyorum fasulye nohut mercimek yemedim daha bugün mercimek çorbası içtim kaç haftadır korkudan yiyemiyodum yemeğe bol kimyon koydum tabagima gazini alır diye inşallah gece sıkıntı yaşamayiz sende istersen kimyon kaynatBazen rahatsız oluyor uyumamakta direniyor da bugün çığlık çığlığa ağlıyor biraz önce bayılacak sandım emziriyorum bu sefer de çok emdiği için kusuyor şuan gaz çıkarıyor sancısı var herhalde sabah kıyma kavurdular onu yedim değişik olarak akşam da fasulye yedim onlarda bu kadar yapar mı ki helak oldu bu kadar olmamıştı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?