2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Başka ne yapacaksın ki? Bugün benimki durmuyor dün misafirim geldi kek falan yaptım pusetinde beni izledi bugün tam tersi kahvaltı hazırlarken iki ayağım bir pabuca girdi, durmadı meme verdim
Bende genelde emzirirken yiyorum. Çocuklar anne bari sofrada emzirme diyorlar

Bir çay bardağı suya 1 - 1.5 çay kaşığı atıyorum. Yemeklere de kimyon ekliyordum aslında ama içmeye yeni başladım. Ne iyi gelecekse deniyorum işte ben de
Bende içeyim aklıma gelirse ilaçları bile unutuyorum bir tek troid ilacını içiyorum düzenli

Elenatal 3 kullanıyorum ben o baya vitamin combo

Benim de geçenlerde biraz gazım vardı. Bir fincan rezene çayı içtim direkt kesildi. Gaz yapan şeyler yiyorsan muhakkak rezene iç bence her gün

Kızlar bizde sab simplex e başladık düzenli 6 saatte 1 kullanıyoruz 10 damla şeklinde 3 gündür nefes aldım biraz uyudum çok şükür. İlacı verince ilk 1 saat sancıları sıklaşıyor devamlı gıcırdıyor sonra gazını çıkarıyor çiçek gibi oluyor. İlaç vermemek için direndim ama daha dayanamadım uykusuzluk bitirdi beni

Benim de geçenlerde biraz gazım vardı. Bir fincan rezene çayı içtim direkt kesildi. Gaz yapan şeyler yiyorsan muhakkak rezene iç bence her gün
Rezene yi her gün içmiyorum da rahatsızlanınca içiyordum aslında her gün içsek onlarda rahatsız olmaz

Rezene yi her gün içmiyorum da rahatsızlanınca içiyordum aslında her gün içsek onlarda rahatsız olmaz
Ben gaz yapan hiçbir şey yememeye çalışıyorum zaten ama geçenlerde bir gün oldu işte sanırım dondurma yedim diye gazlanmıştım Sonra rezeneyi içtim tam isabet oldu hemen kesti.

Bende onu kullanıyorum ama düzenli içemiyorum ya unutuyorum hep
Ben içiyorum canım sabahları demir ve kahvaltı sonrası elenatal takviyelerine devam ediyorum aynı hamilelikteki gibi. Çok bi unutkanlık yok belki bu takviye sayesindedir. Yoksa çocuğa koşma telaşı var hepimizde, unutursak da çok normal yani.

Biz de kullanıyoruz canım. Ben de d vitamini dışında bir şey vermek istemezdim ama gerçekten faydalı. Çoğu doktorun önerdiği damla zaten. Yavrum ağlamaktan kıpkırmızı olmasın uykusu bölünmesin diye içmesi gerekli diye düşünüyorum kendimi rahatlatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…