- 24 Eylül 2024
- 747
- 1.020
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
- #33.761
Bi şe olsa farkedersiniz tabii kiKalça ultrasonunda bir sorun çıkmadı çok şükür ama aklımda ya sonradan bir sey olduysa fark etmezsem diye deli deli sorular dönüyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi şe olsa farkedersiniz tabii kiKalça ultrasonunda bir sorun çıkmadı çok şükür ama aklımda ya sonradan bir sey olduysa fark etmezsem diye deli deli sorular dönüyor![]()
Bizimki de 1 gün yapmamıştı dün gece yaptı artıkBugün 3. Gün kakasını yapamıyor ona çabalıyor Bi yapsa kurtulacağız
Yapsa da kurtulsam artık kendi ıkınıp ağladıkça ben sıkıntıya giriyorum yapmadığım şeyde kalmadıBizimki de 1 gün yapmamıştı dün gece yaptı artık
Canım bağırsak yönünde masaj yapıyor musun karnına? Ben karnına bacaklarına masaj yapıyorum ayaklarının altına da yağ sürüp çorabını ısıtıp giydiriyorum, kucağında da karnını kendine doğru tutup ısıtırsan faydası olur belkiYapsa da kurtulsam artık kendi ıkınıp ağladıkça ben sıkıntıya giriyorum yapmadığım şeyde kalmadı
Yapıyorum canım ıkınıyor ama yapamıyor ayak eğriliğinden dolayı masajı mecbur yapıyorum ayağına ama yapmıyor Bi türlüCanım bağırsak yönünde masaj yapıyor musun karnına? Ben karnına bacaklarına masaj yapıyorum ayaklarının altına da yağ sürüp çorabını ısıtıp giydiriyorum, kucağında da karnını kendine doğru tutup ısıtırsan faydası olur belki
Haklısın bazen boş yere evham yapıyorumBi şe olsa farkedersiniz tabii kisiz farketmeseniz düzenli doktor kontrolünde farkederler.
![]()
Bağırsak düzenleyici probiyotik felan kullanıyor musun onun faydası olabilir, anne sütü alıyorsa 4 5 gün yapmaması sorun değil diyorlarYapıyorum canım ıkınıyor ama yapamıyor ayak eğriliğinden dolayı masajı mecbur yapıyorum ayağına ama yapmıyor Bi türlü
Benimki akşam 22.00dan sabah 9-10lars kadar ayakta 3 gündür ne dertleri var anlamıyorumBenim bebişte gece 12 den önce uyumuyor. Neyseki 4 e kadar falan uyuyorda bir tık bende uyuyabiliyorum 4 den sonra 7 ye kadar yine ayakta çünkü. Bu uykuları ne zaman düzene girecek acaba pertim çıkıyor
Offf valla çok zor böyle yapacak birşey bulamıyorum ağladıkça üzülüyorum daAtak haftasında olabilirsin canım aynıları yazıyor çünkü
Ağlarken bende çok üzülüyorum sakin kalmaya çalışıyorum ama olmuyoOfff valla çok zor böyle yapacak birşey bulamıyorum ağladıkça üzülüyorum da
Hepimiz aynıyız canım ya bende çok üzülüyorum elimden bişey gelmedikçeOfff valla çok zor böyle yapacak birşey bulamıyorum ağladıkça üzülüyorum da
Yok kullanmıyorum sadece anne sütüyle besliyorum ekstra bir şey vermiyorum ıkınıp ağlamasa sıkıntı etmeyeceğim de işte biraz yaptı altına şimdi şükür rahatladık geriside gelir elbetBağırsak düzenleyici probiyotik felan kullanıyor musun onun faydası olabilir, anne sütü alıyorsa 4 5 gün yapmaması sorun değil diyorlar
Doktor bize baştan beri probiyotik kullandırıyor canım sende Bi sorup al bari iyi geliyor gelişimindeYok kullanmıyorum sadece anne sütüyle besliyorum ekstra bir şey vermiyorum ıkınıp ağlamasa sıkıntı etmeyeceğim de işte biraz yaptı altına şimdi şükür rahatladık geriside gelir elbet
Aşı vuruldu bugün çok bağırdı biri bitmeden öbürü ayy başım ağrıdı eşim odada kalamadı o hiç dayanamıyo kalça ultrasonu çekildik şükürler olsun sıkıntı yok de yürüteç kullanma dedi zaten düşünmüyodum o günleri görelim hele bunu da atlattık dr 2 ayda bir gel dedi yüzude düzeldi 700 gram almış de iyi dedi ama çişli bezi çok az bu ara anlamıştım doymuyo bence ama emmiyo mamayida iştahla yemiyoKızlar nasılsınız, bebisler nasıl?
İnşallah bol uyumalı, bol gülücüklü, huzur dolu günlere artık gelmişizdir![]()
Ben 2 aylık olunca getirdim ama çok gereklimi bilemedim sadece ışıkla sağa sola yukarı aşagi baktırdı okadar 9 aylık olunca ekstra bı durum olmazsa getir dediGüzel anneler göz muayenesine ne zaman götürdünüz? 2 aylıkken gitsek erken olur mu sizce?
Ben 1 aylık götürdüm, yarım saat oncesi damla damlatildi, sonrasinda bakıldı. Zeynep kamil e goturdum, mhrs üzerinden hızlıca randevu buldumBen 2 aylık olunca getirdim ama çok gereklimi bilemedim sadece ışıkla sağa sola yukarı aşagi baktırdı okadar 9 aylık olunca ekstra bı durum olmazsa getir dedi
Bende arkadaşlar önermişti öyle aldım kızımın yüzü önce isilik gibi oldu sonra pul pul döküldü mustela Krem sürdüm iki kerede etki yaptı kızımın kaşında bile Konak çıktı bende ilk defa gördüm kaşta olduğunu kafasında da hafif vardı zeytinyağı ile yumuşatip taradim mustelanin Konak önleyici şampuanı yıkadım sonra Krem sürdüm geçtiMerhabalar kızlar . Bebeğinde pul pul dökülme veya kızarıklık yaşayan var mı acaba? Yarın doktora gideceğiz bugün 52. Günümüz kafasında çok ciddi bir konak var her gün banyo yaptırıp güzelce tarıyorum saçlarını. İlk başta isilik zannettim kırmızı nokta nokta olmuştu yüzü sonra pul pul dökülmeye başladı ,sonra kafası konak oldu . Her gün yağla nemlendirip tarıyorum ama günden güne artıyor. Bugünde farkettim ense kısmını kaşımaktan kıpkırmızı yapmış. Bunun için krem vs önerisi olan var mı daha önce yaşayan
Biz Tekirdağdayiz canım çok küçük önce bı inceleyelim ekstra bı durumda makinaya sokariz dedi bı sıkıntı olursa getir olmazsa 9 aylıkken dediBen 1 aylık götürdüm, yarım saat oncesi damla damlatildi, sonrasinda bakıldı. Zeynep kamil e goturdum, mhrs üzerinden hızlıca randevu buldum