2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Boşuna gerçekten süs gibi duruyolar bazen çarsafla sallıyoruz onda da uyumuyo ama aglamiyoda acaba dedik alsakmi otomatikte durmadı herkes manueli önerdi onu aldık onda da durmuyo
Valla belki seninki durur ama bizimkini sanmıyorum, hep kucakta yada meme de uyuyor. Güzel uyuyacaklar zamana geliriz biran önce inşallah

Sıra sıra olmuş hangisi bilmiyorum bugün çok kötüydü bebek hiç durmadı aşıdanmı anlamadım sürekli ağladı yemek falan yapamadım disardan söyledi eşim
Aşıdandır canım gaz problemi falan yoksa sağlık olsun ne yapacaksın bebişler bazen izin vermiyor yemek yapmaya deprem de tekrarlamaz İnş Bi daha

Benimki akşam 6 da uyandı yeni uyutabildim normalde 9-10 arası emip uyuyordu bugün inat etti hala da kımıldanıp duruyor yeni güncelleme geldi oğluma sesli gülüyor çevreyi keşfettikçe uykular şaşıyor

Kızlar videoda ki açıklama bana mantıklı geldi aslında. sizde Bi okuyun ne düşünüyorsunuz yazın
Açıkcası doğru demiş şuan en çok uykuya ihtiyaçları var ben yapmıyorum diye değil uyusunlar büyüsünler çevreyi fark ettiklerinde onları da öğrenirler ben bişey yapmıyorum maşallah boynunu falan tutuyor konuşuyor gibi cvp vermeye çalışıyor yine en doğrusunu sizler bilirsiniz

İnternette böyle şeyler sık çıkıyor karşımıza ne bilim iyi diyolar ben oynatiyodum gerçi durmuyodu daha yapmiyim bari

İyi geceler hanımlar bu gebelik testi pozitif sayılır mı? İlk 5-6 dakika içinde çıktı kapağını açında böyle daha net gözüküyor ilk aydan hamile kalmış olamam değil mi

Sanki bir şey var gibi ama emin olamadım, geçti mi günün ? Beta baktır bence

Buraya koyunca bulanıklaşıyor fotoğraf
Evet 40 çıkınca adet oldum 4 gündür geçikme var hiç ihtimal vermemiştim yarın kan vericem en doğru somuc

Kızlar videoda ki açıklama bana mantıklı geldi aslında. sizde Bi okuyun ne düşünüyorsunuz yazın
Benim kız o kartlarla konuşmaya başladı çok ilgisini çekiyor. Kafasını çok uzun süre olmasa da tutmaya başladı. Artık benimle konuşmaya tepki vermeye başladığı için ben gösteriyorum. Yatağının kenarına koydum uyurken filan bakıyor biraz

Bence de belki daha düzene girmemiştir. Benim de 2 gün gecikti
Belkide öyledir korunmasız ilişki olunca birde test silik çıktı hamileyken de başı ağırıyla öğrendi şimdi de baş ağrısı yaşıyorum hayırlısı olsun bakalım kan testi vericem

Olabilir ya, etrafında çok uyarıcı olunca uyumuyo gerçekten. Bizim kartlar, ufak tefek ilgisini çeken oyuncaklar park yatakta duruyor, gündüzleri oyalanıyor biraz ama pek uyumuyor orada. Uyutup bıraksam bile genelde uyanıyor. Şu an gece kullandığımız beşikte hiç bi şe yok, mesela bu gece memede bile uyumadı. En sonunda bıraktım beşiğine, 1 saat boş boş bakınıp kendi kendine uyudu

5-6dk sonraysa pozitif olduğunu düşünmüyorum. Gebelik testleri 2-3 dk sonra sonuca bakın diyor genelde, o Süreyi geçip kuruduğunda da böyle silik çizgi kalıyor. Tabii dediğiniz gibi en garantisi kan testi

Valla bizimki daha küçük olunca dikkatini çekmiyor, sadece televizyonda ki ışık dikkatini çekiyor onuda farkedlnce hemen çekiyoruz. Ben pek şimdiden çok bişey göstermeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…