- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #33.901
Olabilir canım, ne sıkıntıları var bazen anlayamıyor da insan, şimdi yine uyanacak gibiBenimki uyudu ama ıkınıyor gazı da yok çıkardı, kakasını yapacak muhtemelen.
Yok canım arabayla yarım saatlik mesafedeler yakınımda görüm ve abim oturuyor daha hayırlı olsuna bile gelmediler siz düşünün artıkSen çok güçlüsün canım hamileliğindede öyleydim....kayınvaliden yakında değil miydi?
Aşıdandır canım gaz problemi falan yoksa sağlık olsun ne yapacaksın bebişler bazen izin vermiyor yemek yapmaya deprem de tekrarlamaz İnş Bi dahaSıra sıra olmuş hangisi bilmiyorum bugün çok kötüydü bebek hiç durmadı aşıdanmı anlamadım sürekli ağladı yemek falan yapamadım disardan söyledi eşim
Benimki akşam 6 da uyandı yeni uyutabildim normalde 9-10 arası emip uyuyordu bugün inat etti hala da kımıldanıp duruyor yeni güncelleme geldi oğluma sesli gülüyor çevreyi keşfettikçe uykular şaşıyorKızlar benim kızım akşam uykusuna geçmekte çok zorlanıyo 1 saattir uyutmaya çalışıyorum bazen 2 3 saati buluyo neyse şimdi kucağımda uyudu inşallah uyanmaz saat 7den sonra bi huzursuzluk oluyor nedenini çözemedim karnı tok oda serin gazı olsa anlarım heralde
Açıkcası doğru demiş şuan en çok uykuya ihtiyaçları var ben yapmıyorum diye değil uyusunlar büyüsünler çevreyi fark ettiklerinde onları da öğrenirler ben bişey yapmıyorum maşallah boynunu falan tutuyor konuşuyor gibi cvp vermeye çalışıyor yine en doğrusunu sizler bilirsiniz
Kızlar videoda ki açıklama bana mantıklı geldi aslında. sizde Bi okuyun ne düşünüyorsunuz yazın
GOlabilir canım, ne sıkıntıları var bazen anlayamıyor da insan, şimdi yine uyanacak gibi
Ateş falan olmadı çok şükür sadece huysuz çokAşıdandır canım gaz problemi falan yoksa sağlık olsun ne yapacaksın bebişler bazen izin vermiyor yemek yapmaya deprem de tekrarlamaz İnş Bi daha
İnternette böyle şeyler sık çıkıyor karşımıza ne bilim iyi diyolar ben oynatiyodum gerçi durmuyodu daha yapmiyim bariAçıkcası doğru demiş şuan en çok uykuya ihtiyaçları var ben yapmıyorum diye değil uyusunlar büyüsünler çevreyi fark ettiklerinde onları da öğrenirler ben bişey yapmıyorum maşallah boynunu falan tutuyor konuşuyor gibi cvp vermeye çalışıyor yine en doğrusunu sizler bilirsiniz
Sanki bir şey var gibi ama emin olamadım, geçti mi günün ? Beta baktır benceEki Görüntüle 3612332
İyi geceler hanımlar bu gebelik testi pozitif sayılır mı? İlk 5-6 dakika içinde çıktı kapağını açında böyle daha net gözüküyor ilk aydan hamile kalmış olamam değil mi
Sanki bir şey var gibi ama emin olamadım, geçti mi günün ? Beta baktır bence
Benim kız o kartlarla konuşmaya başladı çok ilgisini çekiyor. Kafasını çok uzun süre olmasa da tutmaya başladı. Artık benimle konuşmaya tepki vermeye başladığı için ben gösteriyorum. Yatağının kenarına koydum uyurken filan bakıyor biraz
Kızlar videoda ki açıklama bana mantıklı geldi aslında. sizde Bi okuyun ne düşünüyorsunuz yazın
Bence de belki daha düzene girmemiştir. Benim de 2 gün geciktiEki Görüntüle 3612338
Buraya koyunca bulanıklaşıyor fotoğraf
Evet 40 çıkınca adet oldum 4 gündür geçikme var hiç ihtimal vermemiştim yarın kan vericem en doğru somuc
Belkide öyledir korunmasız ilişki olunca birde test silik çıktı hamileyken de başı ağırıyla öğrendi şimdi de baş ağrısı yaşıyorum hayırlısı olsun bakalım kan testi vericemBence de belki daha düzene girmemiştir. Benim de 2 gün gecikti
Hayırlısı olsunBelkide öyledir korunmasız ilişki olunca birde test silik çıktı hamileyken de başı ağırıyla öğrendi şimdi de baş ağrısı yaşıyorum hayırlısı olsun bakalım kan testi vericem
İlk attığında göremedim ama bunda hafif görünüyor. Yarın kan ver benceEki Görüntüle 3612338
Buraya koyunca bulanıklaşıyor fotoğraf
Evet 40 çıkınca adet oldum 4 gündür geçikme var hiç ihtimal vermemiştim yarın kan vericem en doğru somuc
Olabilir ya, etrafında çok uyarıcı olunca uyumuyo gerçekten. Bizim kartlar, ufak tefek ilgisini çeken oyuncaklar park yatakta duruyor, gündüzleri oyalanıyor biraz ama pek uyumuyor orada. Uyutup bıraksam bile genelde uyanıyor. Şu an gece kullandığımız beşikte hiç bi şe yok, mesela bu gece memede bile uyumadı. En sonunda bıraktım beşiğine, 1 saat boş boş bakınıp kendi kendine uyudu
5-6dk sonraysa pozitif olduğunu düşünmüyorum. Gebelik testleri 2-3 dk sonra sonuca bakın diyor genelde, o Süreyi geçip kuruduğunda da böyle silik çizgi kalıyor. Tabii dediğiniz gibi en garantisi kan testiEki Görüntüle 3612332
İyi geceler hanımlar bu gebelik testi pozitif sayılır mı? İlk 5-6 dakika içinde çıktı kapağını açında böyle daha net gözüküyor ilk aydan hamile kalmış olamam değil mi
Valla bizimki daha küçük olunca dikkatini çekmiyor, sadece televizyonda ki ışık dikkatini çekiyor onuda farkedlnce hemen çekiyoruz. Ben pek şimdiden çok bişey göstermeyim bariOlabilir ya, etrafında çok uyarıcı olunca uyumuyo gerçekten. Bizim kartlar, ufak tefek ilgisini çeken oyuncaklar park yatakta duruyor, gündüzleri oyalanıyor biraz ama pek uyumuyor orada. Uyutup bıraksam bile genelde uyanıyor. Şu an gece kullandığımız beşikte hiç bi şe yok, mesela bu gece memede bile uyumadı. En sonunda bıraktım beşiğine, 1 saat boş boş bakınıp kendi kendine uyudu
Aynen seninki artık bildiği için bişeyler görmek ister canım benimki daha bilmiyorken biraz bekleyeyimBenim kız o kartlarla konuşmaya başladı çok ilgisini çekiyor. Kafasını çok uzun süre olmasa da tutmaya başladı. Artık benimle konuşmaya tepki vermeye başladığı için ben gösteriyorum. Yatağının kenarına koydum uyurken filan bakıyor biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?