2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benim kızımda asla sakinleşmedem uyumuyo resmen krize giriyo öyle uyuyo perişan oldum bugün sağ göğsümüde tutmadı şişti sağmaya vakit bulamadım yeni huyu tek göğsü emip diğerini asla tutmuyo şimdi sağdım o kadar kötü olmuski az daha sağmasam mastis olacakmışım

Bizimki de akşamdan sonra ayrı huysuzlanıyor, uykusu gelince ağlıyor meme veriyorum uyuyor yerine koyunca ağlıyor meme arıyor oyuncak etti bizi valla. Şimdi hala uyutmaya çalışıyoruz saat 1 veya 1.30 buluyor uyuması. Her akşam aynıyız

Bizimki de bugün ayrı huzursuz gündüz de kucaktan inmedi sürekli Bi ağlaması oldu akşamda aynı uyusa da bizde uyusak çok uykum geliyor valla

Bizimki de bugün ayrı huzursuz gündüz de kucaktan inmedi sürekli Bi ağlaması oldu akşamda aynı uyusa da bizde uyusak çok uykum geliyor valla
Her bebek gerçekten farklı gerçekten öbürlerinde meğer çok rahatmışım oğlum yemek istiyo yetişemiyorum çocuklara inşallah sakinlik gelir artık evin içi manuel otomatik ana kucagi ikisinede yatmiyo boşuna almışım şimdi acaba hamak alsammi diyorum

Benim ki de bir ara sol mememle kavga ediyordu zor tutturuyordum. Sağdığımda soldan daha az süt geliyor sağ memeye gör o yüzden kızıyordu sanırım. Şuan yapmıyor ama neyseki

Benim ki de bir ara sol mememle kavga ediyordu zor tutturuyordum. Sağdığımda soldan daha az süt geliyor sağ memeye gör o yüzden kızıyordu sanırım. Şuan yapmıyor ama neyseki
Benim tam tersi sol memeden az geliyo onu tutuyo sağ göğsümüde daha çok geliyo onu tutmuyo tutturdugum anda basiyo çığlığı

Ben gündüz uyku sorununu üstümde yatırarak çözdüm temas istiyor başka bir derdi yok. Yanına yatıp ağzına kadar yanaşıyorum ya da üstüme yatırıyorum gündüz asla yatakta yatmıyor. Artık kabullendim

Benim tam tersi sol memeden az geliyo onu tutuyo sağ göğsümüde daha çok geliyo onu tutmuyo tutturdugum anda basiyo çığlığı
Tazyikli geliyor olabilir , bazen benim fışkırır gibi geliyor bir delikten, dolu olduğu zaman. O zaman da kızıyor biraz sağıp öyle tutturuyorum.

Bizimkide otomatik ama durmuyor hamakta da duracağını sanmıyorum valla, ne yapacaz şaşırıyoruz, şuan uyuyor ama kımıl kımıl

Bizimki de öyle uyuyor ama benim heryer pert oluyor, kahvaltı da yapmam gerekiyor, tuvalete zor gidiyorum çoğu zaman gece bari güzelce uyusa

Evet benimkide öyle ama bu şekilde hep kucağımda hiç bişey yapamıyorum aç kaliyorum

Bizimkide otomatik ama durmuyor hamakta da duracağını sanmıyorum valla, ne yapacaz şaşırıyoruz, şuan uyuyor ama kımıl kımıl
Boşuna gerçekten süs gibi duruyolar bazen çarsafla sallıyoruz onda da uyumuyo ama aglamiyoda acaba dedik alsakmi otomatikte durmadı herkes manueli önerdi onu aldık onda da durmuyo

Boşuna gerçekten süs gibi duruyolar bazen çarsafla sallıyoruz onda da uyumuyo ama aglamiyoda acaba dedik alsakmi otomatikte durmadı herkes manueli önerdi onu aldık onda da durmuyo
Ben de otomatik almayı düşünüyorum ya , manuel de duruyor 10 dk filan belki otomatik olan da uyur kucakta salınmayı seviyor. Hangi marka almıştın?

Senin ilkti sanırım öyleyse yat dinlen sende aparatif atiştir tmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…