- 18 Mart 2023
- 1.332
- 932
- 53
- 36
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #33.881
Benim kızımda asla sakinleşmedem uyumuyo resmen krize giriyo öyle uyuyo perişan oldum bugün sağ göğsümüde tutmadı şişti sağmaya vakit bulamadım yeni huyu tek göğsü emip diğerini asla tutmuyo şimdi sağdım o kadar kötü olmuski az daha sağmasam mastis olacakmışımBir yerde duymuştum bazı bebekler uyumak için ağlamaya ihtiyaç duyarlar demişti. Gerçekten benim kız önce bir ağlıyor ama normal gün içindeki ağlaması gibi değil mızmızlanıyor kucağımda sağa sola sallanıyorum emziği tutturmaya çalışıyorum uyuyor. Her gece aynı senaryo bizde . Eğer onun ağlamasına kıyamayıp meme verirsem uyumuyor asla
Bizimki de akşamdan sonra ayrı huysuzlanıyor, uykusu gelince ağlıyor meme veriyorum uyuyor yerine koyunca ağlıyor meme arıyor oyuncak etti bizi valla. Şimdi hala uyutmaya çalışıyoruz saat 1 veya 1.30 buluyor uyuması. Her akşam aynıyızKızlar benim kızım akşam uykusuna geçmekte çok zorlanıyo 1 saattir uyutmaya çalışıyorum bazen 2 3 saati buluyo neyse şimdi kucağımda uyudu inşallah uyanmaz saat 7den sonra bi huzursuzluk oluyor nedenini çözemedim karnı tok oda serin gazı olsa anlarım heralde
Bizimki de bugün ayrı huzursuz gündüz de kucaktan inmedi sürekli Bi ağlaması oldu akşamda aynı uyusa da bizde uyusak çok uykum geliyor vallaBenim kızımda asla sakinleşmedem uyumuyo resmen krize giriyo öyle uyuyo perişan oldum bugün sağ göğsümüde tutmadı şişti sağmaya vakit bulamadım yeni huyu tek göğsü emip diğerini asla tutmuyo şimdi sağdım o kadar kötü olmuski az daha sağmasam mastis olacakmışım
Her bebek gerçekten farklı gerçekten öbürlerinde meğer çok rahatmışım oğlum yemek istiyo yetişemiyorum çocuklara inşallah sakinlik gelir artık evin içi manuel otomatik ana kucagi ikisinede yatmiyo boşuna almışım şimdi acaba hamak alsammi diyorumBizimki de bugün ayrı huzursuz gündüz de kucaktan inmedi sürekli Bi ağlaması oldu akşamda aynı uyusa da bizde uyusak çok uykum geliyor valla
Benim ki de bir ara sol mememle kavga ediyordu zor tutturuyordum. Sağdığımda soldan daha az süt geliyor sağ memeye gör o yüzden kızıyordu sanırım. Şuan yapmıyor ama neysekiBenim kızımda asla sakinleşmedem uyumuyo resmen krize giriyo öyle uyuyo perişan oldum bugün sağ göğsümüde tutmadı şişti sağmaya vakit bulamadım yeni huyu tek göğsü emip diğerini asla tutmuyo şimdi sağdım o kadar kötü olmuski az daha sağmasam mastis olacakmışım
Benim tam tersi sol memeden az geliyo onu tutuyo sağ göğsümüde daha çok geliyo onu tutmuyo tutturdugum anda basiyo çığlığıBenim ki de bir ara sol mememle kavga ediyordu zor tutturuyordum. Sağdığımda soldan daha az süt geliyor sağ memeye gör o yüzden kızıyordu sanırım. Şuan yapmıyor ama neyseki
Ben gündüz uyku sorununu üstümde yatırarak çözdüm temas istiyor başka bir derdi yok. Yanına yatıp ağzına kadar yanaşıyorum ya da üstüme yatırıyorum gündüz asla yatakta yatmıyor. Artık kabullendimBizimki de bugün ayrı huzursuz gündüz de kucaktan inmedi sürekli Bi ağlaması oldu akşamda aynı uyusa da bizde uyusak çok uykum geliyor valla
Tazyikli geliyor olabilir , bazen benim fışkırır gibi geliyor bir delikten, dolu olduğu zaman. O zaman da kızıyor biraz sağıp öyle tutturuyorum.Benim tam tersi sol memeden az geliyo onu tutuyo sağ göğsümüde daha çok geliyo onu tutmuyo tutturdugum anda basiyo çığlığı
Bizimkide otomatik ama durmuyor hamakta da duracağını sanmıyorum valla, ne yapacaz şaşırıyoruz, şuan uyuyor ama kımıl kımılHer bebek gerçekten farklı gerçekten öbürlerinde meğer çok rahatmışım oğlum yemek istiyo yetişemiyorum çocuklara inşallah sakinlik gelir artık evin içi manuel otomatik ana kucagi ikisinede yatmiyo boşuna almışım şimdi acaba hamak alsammi diyorum
Bizimki de öyle uyuyor ama benim heryer pert oluyor, kahvaltı da yapmam gerekiyor, tuvalete zor gidiyorum çoğu zamanBen gündüz uyku sorununu üstümde yatırarak çözdüm temas istiyor başka bir derdi yok. Yanına yatıp ağzına kadar yanaşıyorum ya da üstüme yatırıyorum gündüz asla yatakta yatmıyor. Artık kabullendim
Evet benimkide öyle ama bu şekilde hep kucağımda hiç bişey yapamıyorum aç kaliyorumBen gündüz uyku sorununu üstümde yatırarak çözdüm temas istiyor başka bir derdi yok. Yanına yatıp ağzına kadar yanaşıyorum ya da üstüme yatırıyorum gündüz asla yatakta yatmıyor. Artık kabullendim
Sağmaya fırsat yokkiTazyikli geliyor olabilir , bazen benim fışkırır gibi geliyor bir delikten, dolu olduğu zaman. O zaman da kızıyor biraz sağıp öyle tutturuyorum.
Benimki uyudu ama ıkınıyor gazı da yok çıkardı, kakasını yapacak muhtemelen.Bizimki de öyle uyuyor ama benim heryer pert oluyor, kahvaltı da yapmam gerekiyor, tuvalete zor gidiyorum çoğu zamangece bari güzelce uyusa
Boşuna gerçekten süs gibi duruyolar bazen çarsafla sallıyoruz onda da uyumuyo ama aglamiyoda acaba dedik alsakmi otomatikte durmadı herkes manueli önerdi onu aldık onda da durmuyoBizimkide otomatik ama durmuyor hamakta da duracağını sanmıyorum valla, ne yapacaz şaşırıyoruz, şuan uyuyor ama kımıl kımıl
Benim kız da biraz deliSağmaya fırsat yokkiöyle hırçın
Ben de otomatik almayı düşünüyorum ya , manuel de duruyor 10 dk filan belki otomatik olan da uyur kucakta salınmayı seviyor. Hangi marka almıştın?Boşuna gerçekten süs gibi duruyolar bazen çarsafla sallıyoruz onda da uyumuyo ama aglamiyoda acaba dedik alsakmi otomatikte durmadı herkes manueli önerdi onu aldık onda da durmuyo
Senin ilkti sanırım öyleyse yat dinlen sende aparatif atiştir tmmBenim kız da biraz deligündüz benim de sağma imkanım hiç olmuyor ortalama 1-1,5 saatte bir emiyor zaten, hatta uyumaya devam etmesi için yanına uzanıyorum uyandıkça meme veriyorum öyle öyle uzun uykuda kalıyor.
Yoyko markası al diyemiycem manuelde daha fazla duruyo otomatikte hiç durmuyoBen de otomatik almayı düşünüyorum ya , manuel de duruyor 10 dk filan belki otomatik olan da uyur kucakta salınmayı seviyor. Hangi marka almıştın?
Öyle yapıyorum, geceden yemek bulaşık vs hallediyorum uyurken. Gündüz sadece yanındayım başka bir şey yapmıyorum zaten zaman kalmıyor. Sağ olsun kahvaltıya filan izin veriyorSenin ilkti sanırım öyleyse yat dinlen sende aparatif atiştir tmm
Benim oğlum sürekli bişeyler istiyo okulda kapandı oda ilgi istiyo 10 yaşında ama oda çocukÖyle yapıyorum, geceden yemek bulaşık vs hallediyorum uyurken. Gündüz sadece yanındayım başka bir şey yapmıyorum zaten zaman kalmıyor. Sağ olsun kahvaltıya filan izin veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?