Çok çok geçmiş olsun. Kendinizi yargılamayın az çok hepimiz bu süreçlerden geçiyoruz. Şu aralar ben de biraz daha depresifim, herkese olabiliyor, yalnız değilsin. Bebeğin güvende olduğunu bildikten sonra biraz sal. Bebek bu her şeye ağlıyorlar, çünkü ifade yöntemleri bu. Uykusu geliyor, aç oluyor, altını pisletiyor, duş suyu soğuk sıcak geliyor. Her şeye ağlıyorlar kısaca, stres olmayın sizin stresini hissedip o nedenle daha cok ağlıyor olabilir. Sakin kalın ve kendinize bir sıra belirleyin, ben oyle yapıyorum.
1. Aç mı? Tokluğuna eminseniz devam
2. Bezi ne durumda? Degistikten sonra ağlıyor mu
3. Pozisyonel bir sıkintı mı? Atiyorum kucağımda ise koluma alıyorum veya koltuğa ana kucağına falan koyuyorum ve sakinleşebiliyor. Oyun halısı gibi bir sey varsa oyuncaklarını koyabilirsiniz yavaş yavaş onlar da ilgilerini çekmeye başlıyor.
4. Suya sokuyorum genelde ferahlatıcı bir etkisi oluyor. Tuğçe hanım sanirim bir ürün koymuştu benzerlerini bulursanız bakabilirsiniz, bence gözünüz önünde orada durur ve çay kahve içebilirsiniz o da size iyi gelir.
HYPERGROUP Koala Desenli Plastik Çocuk Küveti / Oyun Havuzu(Portatif Bebek Banyo Havuzu)+boyun simidi HEDİYELİ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Bunun dışında benim için kurtarıcı olan kangurulari öneririm. Temiz hava da çocuklara iyi geliyor. Puset veya kanguru ile çıkarabilirsiniz. Diş zamanı bile kurtarıcım oldu. Puset seviyorsa onunla da çıkarabilirsiniz, bazen o sekilde bile uyuyorlar. Hem siz de nefes alırsınız bir nebze de olsa. İlk çıkardığım günler 20 dk civari idi sonra giderek uzadı dışarıda geçirdiğimiz zaman. Dünyayı bilmiyor ve korkuyorlar. 3. Günden sonra giderek alısiyorlar. İmkanınız varsa aynı saatlere denk getirmeye çalışın. Bebekler ve yaşlılar rutin seviyor. Bilinmez onlari korkutuyor.
Ayrıca bir yarım saat 1 saat eşinize de bırakıp çıkabilirsiniz. Hiç değilse sagilmis süt bırakın eşinize ve nefes almaya çıkın. Ve destek almaktan çekinmeyin.