2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ha iyi canım ozman, bizimki de suyu seviyor ama çıplaklıktan hoşlanmıyor sıpa

Peki özetle bebeğine rezene ya da herhangi garip bi ot verdin mi? Evet ya da hayır

Ben kendim içtim ama fazla oldu sanırım dünden beri 3 bardak içtim bu otdur ilaç dır ben sevmem benlikde değil başım ağrısa ilaç bile içemem gaz sıkıntısı olunca denemedik bişey bırakmıyoruz maalesef biraz önce komşu yemeğe çağırmıştı küçük oğlanı götürmedim uyuyor diye nerde dediler uyuyor bunu içtim bugün bayağı uyudu diye söyleyince kadınla kaynanası o uyku yapar Bi de tansiyon yükseltir çok içme dediler eşime de söyledim Bi daha içmem diye herkese bişey olmadı size mi olacak diyor ablanlar söyledi dedim ya altına düzenli yapsa gaz sıkıntısı da olmayacak da onu düzene bindiremedik Bi türlü

Aslında konunun özeti, uzman tavsiyesi olmadan bebeğe kendi sütün dışında bir şey verme.Uzuh uzun konuşmaya gerek yok .

Kızlar 2 ay aşılarını yaptıran varmı sonrasında ateş oldumu acaba. Bizde yarın yada çarşamba olacağız

Bugün dünkü uykusunun acısını çıkaracak sanırım gazdan bas bas bağırıyor emzirdim olduğu gibi kustu biraz bekledim tekrar emzirdim tok olduğu halde bırakmak istemiyor sancı geldiği için

Bugün dünkü uykusunun acısını çıkaracak sanırım gazdan bas bas bağırıyor emzirdim olduğu gibi kustu biraz bekledim tekrar emzirdim tok olduğu halde bırakmak istemiyor sancı geldiği için
Karnına masaj yap. Ellerini ovuştur, avuçlarını karnına koy sıcaklığıyla yumuşuyor. Yüz üstü dizine yatırıp biraz pıt pıt yap bel kısmına. Ya da koluna al yüzü aşağı bakacak şekilde, aşağı yukarı yaylanarak yürü evde. Bunlar fayda ediyor.

Çoğunu yaptım kısa süreli susuyor geri başlıyor diğer oğlumda ses yaptıkça daha da bağırıyor

Kızlar ya bebeğim emiyor gerçi bugün az emdi çok emmedi ama gece 12den beri 2 kere çiş yaptı 1 kere kaka yaptı neden olabilir sizce
2kere çiş yaptığını nasıl anlıyorsunuz? 2 bez dolusu çiş mi demek istiyorsıuz
Kucağıma alıp gezdiriyorum ben, yatarken masaj yaptığımda ağlıyor ama ayakta gezdirirken masaj yaptığımda hem ağlamıyor hem de gazını yapabiliyor. Bu arada arkadaşlarım çok haklı lütfen hiçbir şey verme. Her bebek farklı. Allah korusun bi zarar verse içtiğin ya da içirdiğin şeyler vicdan azabından kahrolursun

Çoğunu yaptım kısa süreli susuyor geri başlıyor diğer oğlumda ses yaptıkça daha da bağırıyor
Bence sizin çocuk sürekli bi yerlere gitmekten ya da birilerinin gelmesinden de rahatsız oluyodur. Ben dün bebeğimi dışarı çıkardım amca kuzen vs vardı kimse öpmüyor ama kucağına almak isteyen oluyor vık vık konuşuyolar bebekte bunalıyor. Sakinlik bize nasıl iyi geliyosa bebeğe de iyi geldiğini düşünüyorum

tek seferlik doğum parası alıcam heralde halk bankasına mı yatıyor, atmden çekilebiliyor mu bilgisi olan var mıı?

Teşekkürler canım bebişiin nasıll? söylediğin kremi iki üç kez sürdüm düzeldi cildi
İyi çok şükür maşallahı var , annesini uykusuz bırakmakla meşgul , siz de iyisinizdir umarım bize de çok faydası oldu ya sevindim işe yaramasına. Ama kremi sürmeyi atlarsam hemen döküntüler başlıyor bayağı kuru cildi

Çok şükür iyiyiz biraz şanslıyım ben, bebeğim sakin bir bebek. Çarşamba günü aşısı var umarım atlarız bir problem olmadan.
Ben bikaç kere sürdüm düzenli sürmeme gerek kalmadı kuruluk vs yoksa sürmüyorum.

Maşallah hep böyle olur umarım. Bizimki de ağlamıyor bol gülücüklü ama annesiz uyuyamıyoruz illa ya kucak ya da dibine kadar sokulmam lazım. Cuma gidicem ben de aşıya çok geriyor ben. İnşallah hepimiz sorunsuz atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…