2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Galiba gaz sancısı çekerken de yapıyor şu 3 gündür çok gazı var daha çok yapıyor ondan dikkatimi çekmiş olabilir

Biz 4. Ayda tatile gideceğiz doktorumuz mutlaka kullanmamızı istedi marka önermedi eczaneden almamızı tavsiye etti
Gözüm korkuyor otel tatili de olsa 4. Ay
Güncellemeleri korkunç geliyor
Bizde 3. Ay düşünüyorduk ama 6 aydan önce havuz deniz önermiyor bizde boşuna gitmeyelim dedik, gidersek doğu taraflarını gezecez

Yeni karşıma Bi doktor çıktı da denize girebilir ama baş ıslanmadan 5 10 dk diyor sonra duşunu aldırmak gerekmiş, havuza 6 aydan önce olmaz diyor enfeksiyon ve iltihaptan dolayı

Moralim çok bozuldu 1 aylıkken kalça ultrasonu çektirdim doktor sıkıntı yok kalçası yerine oturmuş dedi bugün de ayağı eğri diye ortapediye götürdüm kontrole rontgen çekti ayağına bişey demedi kalça ultrasonu çektirdim dedim kalçasına baktı yok bunun gelişimi olmamış diye aparat taktı 1 buçuk ay boyunca kalacak sonra kontrole getir dedi önce yerindeydi geri mi çıktı anlamadım saat 3 e ilk ultrasonu çeken çocuk doktoruna götüreceğim tekrar sormak için

Kızlar 2 aylık bebeğe güneş kremi süren varmı
Dr önerisi ile Bioderma aldım hem cildiye hem çocuk dr önerdi 1 haftadır memlekette yüz hergun 10 dakika denize sokuyorum kıyılarda çok sıcak boyun simidi takıyorum bacaklarını çırpıyor gaz sorunumuz gitti desen yeridir

Biz 4. Ayda tatile gideceğiz doktorumuz mutlaka kullanmamızı istedi marka önermedi eczaneden almamızı tavsiye etti
Gözüm korkuyor otel tatili de olsa 4. Ay
Güncellemeleri korkunç geliyor
Havuza sokmayin ama denize sokuyorum Güneş kremi internette kullanmayın diyo kendi dr muz kesinlikle herkes kullanmali dedi hatta kendim için cildiyeye gitmiştim onada sordum cildiye dr mutlaka sürüm dedi Bioderma önerdi iki dr da

Son düzenleme:
Yeni karşıma Bi doktor çıktı da denize girebilir ama baş ıslanmadan 5 10 dk diyor sonra duşunu aldırmak gerekmiş, havuza 6 aydan önce olmaz diyor enfeksiyon ve iltihaptan dolayı
Biz başını sokmuyoruz boyun simidi ile bebeğime çok iyi geldi ama temiz olan biyerde sokmak lazim

Kalça ultrasonu en doğru 2 aylıkken verirmiş bize öyle söyledi dr özel istedi devlette çektirrdim

Alfa açıları kaç?

ben o zaman çektirdim dediğinde çok şaşırmıştım çünkü biz daha dün çekildik 2 aylıkken çekiliyor Dedi bizim doktorumuz. İnşallah bir şey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…