2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Moralim çok bozuldu 1 aylıkken kalça ultrasonu çektirdim doktor sıkıntı yok kalçası yerine oturmuş dedi bugün de ayağı eğri diye ortapediye götürdüm kontrole rontgen çekti ayağına bişey demedi kalça ultrasonu çektirdim dedim kalçasına baktı yok bunun gelişimi olmamış diye aparat taktı 1 buçuk ay boyunca kalacak sonra kontrole getir dedi önce yerindeydi geri mi çıktı anlamadım saat 3 e ilk ultrasonu çeken çocuk doktoruna götüreceğim tekrar sormak için
Bende 1 aylıkken boyun ultrasonu çekilirken rica etmiştim doktor dediki şuan bakmam hiçbi anlam ifade etmez demiştii ,1 ay erken doğduğu için 3. Ayına yakın bakıldı,normalde 2. Ayda bakılırmış

Kızlar sizle birşey paylaşmak istiyorum dün geceden beri ağlıyorum neden böyle oldu bilmiyorum:( Dün gece saat 4 gibi oğlanı biraz emzirdim sonra ben omzunda uyutuyorum kokumla uyusun diye uyuturken bir ara baktım tam o ara başını kaldırmıştı zaten resmen yılan gördüm yani dönüp baktığımda yılan gördüm bebek değil birden korkuyla hemen yastığın üstüne koydum bir süre bakamadım, lohusalıkla falan alakalı olduğunu düşünmüyorum 48 gün oldu yani neyse sabah annem aradı iyi misin kızım rüyamda 3 tane bebek ve yeşil yılan gördüm kafasını kaldırıp bana baktı falan dedi iyice korktum… böyle şeylere inanmam ama biri birşey falan mı yaptı bilmiyorum

Moralim çok bozuldu 1 aylıkken kalça ultrasonu çektirdim doktor sıkıntı yok kalçası yerine oturmuş dedi bugün de ayağı eğri diye ortapediye götürdüm kontrole rontgen çekti ayağına bişey demedi kalça ultrasonu çektirdim dedim kalçasına baktı yok bunun gelişimi olmamış diye aparat taktı 1 buçuk ay boyunca kalacak sonra kontrole getir dedi önce yerindeydi geri mi çıktı anlamadım saat 3 e ilk ultrasonu çeken çocuk doktoruna götüreceğim tekrar sormak için
Ay umarım bir sorun yoktur , aparat mı taktı çift bez önermedi mi

Havuza sokmayin ama denize sokuyorum Güneş kremi internette kullanmayın diyo kendi dr muz kesinlikle herkes kullanmali dedi hatta kendim için cildiyeye gitmiştim onada sordum cildiye dr mutlaka sürüm dedi Bioderma önerdi iki dr da
Benim doktor havuza da sokabilirsin dedi ama ben sokmayı düşünmüyorum
Kullanıcam canım bende mutlaka iyi tatiller diliyorum

Kızlar sizle birşey paylaşmak istiyorum dün geceden beri ağlıyorum neden böyle oldu bilmiyorum:( Dün gece saat 4 gibi oğlanı biraz emzirdim sonra ben omzunda uyutuyorum kokumla uyusun diye uyuturken bir ara baktım tam o ara başını kaldırmıştı zaten resmen yılan gördüm yani dönüp baktığımda yılan gördüm bebek değil birden korkuyla hemen yastığın üstüne koydum bir süre bakamadım, lohusalıkla falan alakalı olduğunu düşünmüyorum 48 gün oldu yani neyse sabah annem aradı iyi misin kızım rüyamda 3 tane bebek ve yeşil yılan gördüm kafasını kaldırıp bana baktı falan dedi iyice korktum… böyle şeylere inanmam ama biri birşey falan mı yaptı bilmiyorum
Muhtemelen yorgunluk ve uykusuzluktan halüsinasyon gördün çok normal. Üzerine hormonlar da eklenince… kafana takma ve devam ederse yardım alabilirsin. Bol bol dinlen

Alfa açıları kaç?
1 aylıkken yapılan ultrason sonucu bu bugün öyle Bi ölçüm yapılmadı ben ayağı için götürdüm ayağına bişey demedi kalça kemiği yan durması lazımken düz duruyor dedi

Eklentiler

• 17527657665356717650498693688856.webp
    17527657665356717650498693688856.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 83
Ay umarım bir sorun yoktur , aparat mı taktı çift bez önermedi mi
Böyle aparat taktı gelişmemiş kalçası dedi şimdiden pişti poposu bu sıcakta nasıl olacak bilmiyorum ağlayıp duruyor bayağı hareketliydi kısıtlandı şimdi

Eklentiler

• 17527660766715313490196945197966.webp
    17527660766715313490196945197966.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 86
Kalça ultrasonu en doğru 2 aylıkken verirmiş bize öyle söyledi dr özel istedi devlette çektirrdim

ben o zaman çektirdim dediğinde çok şaşırmıştım çünkü biz daha dün çekildik 2 aylıkken çekiliyor Dedi bizim doktorumuz. İnşallah bir şey çıkmaz

Bende 1 aylıkken boyun ultrasonu çekilirken rica etmiştim doktor dediki şuan bakmam hiçbi anlam ifade etmez demiştii ,1 ay erken doğduğu için 3. Ayına yakın bakıldı,normalde 2. Ayda bakılırmış
Benim doğum yaptığım hastane göz ve kalça muayenesini 1 aylıkken yapıyor hep rapordada bişey çıkmadı bugün de gittim doktorun yanına bizde sıkıntı yok belki kemiğin yuvarlak yeri var ya orası gelişmemiştir dedi kendi bilgisayardan röntgeni açamadı telefondan açıp verdim o da bulanıktı aparatı kullan bir zararı olmaz dedi ama işte hava sıcak şimdiden pişti poposu bir de çok hareketliydi şimdi kısıtlandığı için durmadan ağlıyor

Çok uykusuz kaldıysan ondan olmuş olabilir canım eşin yanında yok muydu sürekli dua oku çok şükür bu aralar bende olmuyor ama çoğu zaman böyle kötü şeyler görüyordum Bi anlık dalmış olabilir misin evde tek kalmamaya çalış

Çok uykusuz kaldıysan ondan olmuş olabilir canım eşin yanında yok muydu sürekli dua oku çok şükür bu aralar bende olmuyor ama çoğu zaman böyle kötü şeyler görüyordum Bi anlık dalmış olabilir misin evde tek kalmamaya çalış
Eşim yatak odasında ben salondaydım.. ya dünden beri çocuğuma dokunurken içim irkiliyor

Çok normal canım kafana takma yorgunluktan hepsiii o an bi an dalıyorsundurr rüyayla bile karıştırmış olabilirsin

Eşim yatak odasında ben salondaydım.. ya dünden beri çocuğuma dokunurken içim irkiliyor
Eşine söyle yatarken seni yalnız bırakmasın canım bildiğin tüm sureleri okuyarak yat Allah İn izniyle bişey olmaz inşallah Bi de psikolojik destek alabilirsin

Ultrasonda 60 ve üzeri olması lazım alfa açısı ilk ultrasonda sıkıntı yok ama röntgeni bilemedim geçmiş olsun
Bugünki kalça için çekilmemişti ki ayak için götürdüm tesadüf oldu dedi yoksa böyle kalça ultrasonu çekilmezki

Sen emzirmeyle mamayla filan çok uğraştın. Süreç seni psikolojik olarak yıpratmış olabilir. Yorgunluk uykusuzluk desteksizlik insanı kötü bi hale sokuyor. Muhtemelen yorgunluğun etkisiyle böyle bir şey yaşadın. Gerçekten zor bir şey yaptığımız insan yetiştiriyoruz. İçimizde büyüttük şimdi dünyaya alışmaları için çabalıyoruz bu arada biz de evrilip değişiyoruz. Bence imkanın varsa bir psikolojik destek al derim. Aslında hepimizin ihtiyacı var desteğe. Hepimiz bambaşka insanlar olduk bebeklerden sonra.

Böyle aparat taktı gelişmemiş kalçası dedi şimdiden pişti poposu bu sıcakta nasıl olacak bilmiyorum ağlayıp duruyor bayağı hareketliydi kısıtlandı şimdi
Oğlumda da vardı hafif kayma vardi 1 ay çift bez kullanmıştım geçti kış bebegiydi eğer olmasaydı bu aparattan takilacakti düzenli kullanılınca düzelir inşallah

Oğlumda da vardı hafif kayma vardi 1 ay çift bez kullanmıştım geçti kış bebegiydi eğer olmasaydı bu aparattan takilacakti düzenli kullanılınca düzelir inşallah
İnş ya moralim bozuldu ayın 22 sine üniversite hastanesine randevu aldım tekrardan gece uyurken de takılıyor herhalde ben sormayı unuttum duyunca doktorda bişey demedi

Evet kesinlikle yazdıkları gibi eşiniz sizi yalnız bırakmasın ve dua etmek sizi iyi hissettirirse dua edin, anneniz hissetmiş olabilir huzursuzluğunuzu rüyaya yansımıştir ✨ nasıl ki bizler çocuğumuza bir şey olsa hissediyoruz onların da çocukları olarak bizleri hissetmeleri çok normal ❤️

Back
X