2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bizim de öyle bir zamanda yapılmıştı. Bi sonraki aşı tarihini ona göre ayarladılar

Kızlar bu burun çekmeyi sordum doktora her gün yapma dedi hırıltılı olup bu hırıltı uyandırıyorsa onu emmesİni etkiliyorsa öyle yap dedi

herkese merhaba, bebeklerinizin ağız temizliğini nasıl yapiyorsunuz anneler? Karbonatli su ve gazli bezle yapiyorum ben arada pamukçuk olmasın diye oluyormus cunku,sürekli kontrol ediyorum beyazlik varmi diye damak ve dil üstünü bir ara vardı çünkü doktoru tavsiye etmisti

Ben hiç yapmadım

Ben de hiç yapmadım. Muayenede doktoruna pamukçuk var mı diye sordum. Hayır gayet normal dedi. Herhangi bir temizlik önermedi.

Aynısını benim kızım sıklıkla yapar, 5-6.dakikada olur genelde hemen kaldırır sırtına vururum ağızdan gaz çıkarır. Yüksek ihtimal midesine gaz doluyor emerken ondan yapıyor

Benim kızım daha hiç aşı olmadı, verem aşısı ellerinde yoktu o yüzden 2.ay aşılarını da olamadı yarın 2.ay aşılarını yaptıracağız bugün de gelmemiş verem aşısı. Ay sonuna doğru da veremi yapacağız. Verem aşısı 90 gün içinde olması gerekiyor, 2.ay aşılarını da 3 ay olmadan yaptırabilirsiniz tam 60 günlükken yapılacak diye bir kuralı yok

Hayır birşey demedi, inşallah alışır. Sağma uğruna memeyi unutturdum kilo almasaydı çok üzülürdüm
Sen yine tutturabildiğin kadar tuttur ya, ne kadar iyi makine olursa olsun bebeklerin emmesi kadar güçlü değil. Bebekler daha güçlü çekiyorlar o yüzden meme daha iyi uyarılıyor ve süt miktarı daha çabuk artıyor. Silikon uç memenin yara olmasını da engeller. Hayat kurtarıcı bir şey o

Evet hem emmesi sütümü de arttırır bakalım bu sefer baya unutmuş ama inşallah alır yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…