- 3 Eylül 2015
- 2.479
- 3.776
- 333
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #34.701
Valla benim oğlan her sabah burnu dolu uyanıyor. Öyle durması daha konforsuzYa bunu bende yapıyordum ama ni yerde burun mukozasını bozarsınız diye okudum her gün çekmiyorum artık o yüzden
Boynu saçma sapan oluyor diye alıyorum bende analkucapından alınca da uyanıyorBenim minnoş anakucağında uyuyakalıyo bazen ordan alınca uyanıyo. Babybjörn muadili olanlardan. Ne kadar süre kalması gerekirki onda. Yani fazla kalmasının sakıncası varmıdır varsa nelerdir bilen var mı arkadaşlar
Yarın bizim kontrolümüz var doktora sorayım diye not aldım hattaValla benim oğlan her sabah burnu dolu uyanıyor. Öyle durması daha konforsuz
Bizede haber etYarın bizim kontrolümüz var doktora sorayım diye not aldım hatta
Bitkisel damla ya da şurup veriyorsanız o koku yapıyor .Kızlar kokulu gaz sadece üşümesin mi olur??5 gündür kakasınıda yapmıyo
Ben trendyoldan konak yağı ve tarağı sipariş verdim bekliyorum canımKızlar sanırım kızımda konak başlangıcı var önerebileceğiniz bir şampuan veya bir şey var mı
Link atabilir misin canım bana daBen trendyoldan konak yağı ve tarağı sipariş verdim bekliyorum canım
Ben mustela konak önleyici kullanmama rağmen hafif oldu sanki iş yaramiyo kızımda hafif çıktı zeytinyağı sürdüm 20 dakika beklettim yumuşadi tarak takımı almıştım ince uçlu tarak ile hafif taradım bikac sefer tekrarladım gittiKızlar sanırım kızımda konak başlangıcı var önerebileceğiniz bir şampuan veya bir şey var mı
Ahşap taraklardan mı almıştın canımBen mustela konak önleyici kullanmama rağmen hafif oldu sanki iş yaramiyo kızımda hafif çıktı zeytinyağı sürdüm 20 dakika beklettim yumuşadi tarak takımı almıştım ince uçlu tarak ile hafif taradım bikac sefer tekrarladım gitti
Ben mustela kullanmama rağmen hafif oldu sanki iş yaramiyo kızımda hafif çıktı zeytinyağı sürdüm 20 dakika beklettim yumuşadi tarak takımı almıştım ince uçlu tarak ile hafif taradım bikac sefer tekrarladım gittiKızlar sanırım kızımda konak başlangıcı var önerebileceğiniz bir şampuan veya bir şey var mı
İkili satiliyo ya plastik ahşapta varAhşap taraklardan mı almıştın canım
cok gecmis olsun, insallah bizde rahat atlatiriz bu sireciBenim kız düşündüğüm gibi zor geçirmedi çok şükür. İlk vurulma anında ağlama çok oldu haliylekucağıma alıp öpüp sakinleştirmeye çalıştım. Gün içerisinde ara ara ağlamaları oldu, uykudan ağlayarak uyandı. Çok halsiz görünüyordu. Ateşi hafif yükselince birazcık calpol verdim. Sonra ellerini yüzünü yıkadım tekrar ilaç vermedim. Gece boyu takip etmek biraz yorucu oluyor uyuyamıyorsun çünkü ya yükselirse diye. Ateşi çıkmadan ilaç vermememi önerdiler, öyle yaptım. Çok ilaç vermek ateşin direnmesine ve artmasına sebep olabiliyormuş. İnşallah çok rahat geçirirsiniz
insallah bizimde iyi gecer bu süreçBiz cuma yaptırdık cuma akşamı cumartesi de akşama kadar oldu sonra düzeldi 38 lerde oldu ateşi bira şurupla atlattık çok zor değildi bşrde 2 gün öncesinde 2 özel aşıda olmuştu
Link atabilir misin canım bana da
Benim sütüm azalınca yapıyor bunu yani istediği hızlı akış olmadığında yapıyor meme değiştiriyorum düzeliyorhanımlar, ben haziran annelerinden geliyorum
Bebeğim 35 günlük. bebeğimde bugün bir hal başladı. Normalde güzel şekilde emen bebeğim, bu sabahki emişlerinden beri 5-6 dk normal emiyor. Sonra kendisini mememe dayıyor tüm yüzüyle, ya da kendini geri çekiyor (ama memeyi bırakmıyor, geri atıp sonra emmeye devam ediyor), bir süre sonra da ağlıyor. Tekrar memeyi teklif ettiğimde alıyor
göğsümü sıktığımda süt geliyor, bez sayısı OK, kakasını az önce yaptı. Bağırsakları rahatken de aynısını yapıyor
5. hafta büyüme atağından mı yoksa başka bir şeyden mi kaynaklanıyor? Deneyimleyen ya da bilgisi olan var mı?
Canım göğüsümün ucu var memeye alıştığı için çekmek istemiyor yoksa 1 haftaya kadar çok güzel emiyordu şimdi emmek istemiyor onda işe yarar mı bilemedimA annelikyolunda4 canım bugün kilosunu ölçtürdükten sonra mutlaka silikon uç al. Benim de göğüs ucum yoktu bende mama veriyordum sadece sonra silikon uç ile emzirmeye başladım mamayı bıraktık çok şükür. Şimdi silikon ucu bırakmaya çalışıyorum ve inan mamayı bırakmaktan daha kolay onu bırakmak. Sana benim naçizane tavsiyem ölçme direkt memeni ver sonra bi 60lık yap ver baktın bitirdi bi 30luk daha yap doyarsa zaten ağzını bile açmaz bence
Sadece d vitamini veriyorum zeytinyağlıBitkisel damla ya da şurup veriyorsanız o koku yapıyor .
Biberons alıştığı için kullanacaksın kuzum sen şu anda. Böyle sonuç alan çok fazla instada gördüğüm kadarıylaCanım göğüsümün ucu var memeye alıştığı için çekmek istemiyor yoksa 1 haftaya kadar çok güzel emiyordu şimdi emmek istemiyor onda işe yarar mı bilemedim
Ahşap bende var canım aralıklı olduğu için işe yaramıyor pek plastik olanlardan öneririm bizimkini o toparladıAhşap taraklardan mı almıştın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?