2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Cocuk doktoru sevk ediyor ve randevu veriyorlar, durumunuz var ise özelde daha kolay hallettirirsiniz, yoksa şimdiden randevu alın ki ancak gün veriyorlar ultrason için.
Ben budefa devlete götürdüm aynı gün ultrasona yönlendirdi ve çekildik çıktık özel kadar hızlı ve rahat oldu açıkçası

Merhaba kızlar sadece mama kullanan anneler var mı? 2 aylık aşısını yaptırdığımız zaman kilosu 5.500 gram çıkmıştı anne sütü+ mama olarak ilerliyorduk 2 ay 24 günlükken doktora götürdüm o zamana kadar sütüm kesilmişti suan sadece mama olarak ilerliyor 5.600 kg 69cm boy çıktı
Kilosu boyuna mi gidiyor acaba

Boyu gerçekten baya uzun canım, yine doktoruna sor ama sanki boya gidiyor gibi

Kızlar bu ara bebeğimde iştahsızlik var sanki mama zaten almiyo emmede azaldı sanki 5 dakika emip birakiyo sağdım bugun iki mememden 150 ml çıktı biberon tutmak istemiyo sagdigimi da içmedi vsizde durumlar nasıl

Kızlar bu ara bebeğimde iştahsızlik var sanki mama zaten almiyo emmede azaldı sanki 5 dakika emip birakiyo sağdım bugun iki mememden 150 ml çıktı biberon tutmak istemiyo sagdigimi da içmedi vsizde durumlar nasıl
Bizimde bugün memeye gelince dalıp gidiyor memeyi bırakıyor şimdi de memede döğüşüyor çekiştirip duruyor süt mü kesildi diye düşünüyorum

benimde bir ara 5-7 dakika arasi emiyordu 2 aylik olduk hala ara ara öyle ne yaptiysam emzirme süresini uzatamadim. 2-3 saatte bir uyandirdim sık beslemeye calistim emzirirken ara ara gazını cikardim midesi bosalsin diye tekrar emzirmeye devam ettim ama çok farketmedi süre olarak. Mama veriyorum takviye olarak sütüm mü yetersiz diye ama onuda çok icmiyor

Kızlar 2. Ay aşılarında sizde de bebekte halsizlik uyuma isteği oldu mu
Halsizlik ateş ve uyuma isteği oldu, kol hariç bezi ıslatıp sildim rahatlamasi icin, üzerinde de ince bir zıbın bıraktım sadece, 37.3 lere ciktı, doktor 37.5 görürsem calpol vermemi soyledi ve dusmezse hastaneye gidecektik, gerek kalmadı. Ama emmesinde sorun görürsen, genel bir uyku hali gozlemlersen gel demişti. Biz de uyuklasa da hareket de ediyordu, genel olarak keyfi de yerindeydi. 2. Gun bir sorun olmadı, atesi de düşmüştü.

Ateş 37.8lere çıktı bizim de calpol verdim takip ediyorum

Kızlar 2. Ay aşılarında sizde de bebekte halsizlik uyuma isteği oldu mu
Benim bebegimde oldu uyku isteği halsizlik ve ateşi hep yüksekti koltuk altı 38.7 kafası 39 u geçtiği olmuştu sürekli nemli bez koydum alnına dirseklerine avuç içlerine ensesine. Verem aşısında kafa atesleniyormuş zaten

Bizimde bugün memeye gelince dalıp gidiyor memeyi bırakıyor şimdi de memede döğüşüyor çekiştirip duruyor süt mü kesildi diye düşünüyorum
Sağdım güzel sütüm çıktı çişli bezide az niye böyle ayy unutmuşum çocuk bakmayı

Evet geçen ay 700 gram aldı bu ay hepten emmiyo

Bizimki de bu ara az sıcak ya ter olarak da atıyorlar bence 2 kez bezinde kırmızı gibi leke de oluştu doktora soran oldu mu acaba bu durumu memeye gelince dalıp gidiyor öyle uzun uzun emmiyor çoğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…