2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ateş 37.8lere çıktı bizim de calpol verdim takip ediyorum
Çok çok geçmiş olsun hava da sıcak bir bezi ıslatıp koluna değdirmeden silin isterseniz, bir de ince bir zıbın falan bırakın üstünde sıkı sıkı giydirmeyin. Bence daha yükselirse de ne olur ne olmaz hastaneye gidin, bebeklerde yüksek ateş tehlikeli diye biliyorum. Emzirmesi falan azsa da beklemeden hastaneye gidin. Su an ne durumdasınız acaba, umarım duzelmistir.

Canım çok sıkıldı ilk ay 1450 kilo aldı 2. Ay 700 gram bu ay hiç emmiyo savaşıyor resmen acaba sessiz Reflü olabilirmi kusması falan yok kafama takıldı şimdi sağıp biberonla zorladım onuda istemiyo 2 gündür kakada yapmıyo grupta bebeği reflü olan varmı dr götürücem bakalım ne diyecek memleketteyiz bide off

Bizim kızda da var reflü. Doktor yapacak bi şe yok dedi, en geç 5-6 aylıkken geçer dedi. Ama belki seviyeleri vardır.

Kaka yapmaması sorun değil gaz çıkaramaması sorun bebeklerde bazen 5-6 günde 1 kaka yapabilirmiş

Benim oğlumdada var canım
Bizim kızda da var reflü. Doktor yapacak bi şe yok dedi, en geç 5-6 aylıkken geçer dedi. Ama belki seviyeleri vardır.
Aynı bu şekilde söyledi doktor

Canım çok sıkıldı ilk ay 1450 kilo aldı 2. Ay 700 gram bu ay hiç emmiyo savaşıyor resmen acaba sessiz Reflü olabilirmi kusması falan yok kafama takıldı şimdi sağıp biberonla zorladım onuda istemiyo 2 gündür kakada yapmıyo grupta bebeği reflü olan varmı dr götürücem bakalım ne diyecek memleketteyiz bide off
Benim oğlumdada var canım

Aynı bu şekilde söyledi doktor
Peki beslenme sıkıntısı varmi kusma falan yok ama birden bire iştahinin bu kadar kesilmesi normalmi

Yani reflüyle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bizimkisi normal emiyor, iştahı her zamanki gibi.

Kulak içi ölçüyorum ben sürekli halsizlik biraz devam ediyor gibi

Klima altındayız gece 37ydi ateşimi sabah yine bi 37.4 gördük takipteyim emme isteği hala az gibi geliyor bana aslında 2 çişli bez gördük sabah uyandığımızdan beri ama ben mi çok takıntı yapıyorum bilmiyorum

Şiddetli kusmaları yok ama reflü net var sürekli ağzından geliyor 2 , 3 cc kadarr .doktorda şahit oldu reflü dedii ama bunun haricinde bi şikayetimiz yok bir şurup önerdi ama bence gerek yok 5,6 aya geçer dedi beslenme sıkıntısı yok son zamanlar biberon reddi oldu biraz ama sıcaklara bağlıyorum çünkü reflü hep vardı.kilosu geride değilse bence sıkıntı değildir min.500 gram yeterli diyor doktorlar hatta 3 aydan sonra kilo alımı yavaşlarmış 350 gram alması yeterliymiş bir ayda.şuan kaç kilo bebeğiniz

Son düzenleme:
Yok yok iyi yapiyorsunuz, gerçekten bebeklerde ateş tehlikeli diye biliyorum.

İki bebeğimde de reflü vardı. Daha emmeye baslar başlamaz ağzından geri çıkıyor, icerisinde çökelek içermiyor, bildiğin sıvı formda. Cok geç hazmoluyor ve çökelek atıyor. Kakası da ciddi mukuslu. Hoş ikisi de alerjikti benimkilerin. Olsa inan anlarsınız. Beslemeyi dike yakın yapıyorum, bir süre dik tutuyorum yoksa yatırdığım anda veya gaz çıkarırken bile ağzından burnundan geliyor.

Anca girebildim 5850 gramdi 2 aylıkken kilosu değil sıkıntı aslında birden bire istahi kesildi önce tek memeyi red etti çok geliyo tikaniyo diye düşündüm şimdi ikisinide isteksiz

Hmm okadar değil ama çok iştahsız evdede klima var gayet serin sıcaktan olsa

Anca girebildim 5850 gramdi 2 aylıkken kilosu değil sıkıntı aslında birden bire istahi kesildi önce tek memeyi red etti çok geliyo tikaniyo diye düşündüm şimdi ikisinide isteksiz
Reflünün daha başka belirtileri oluyor canımm,yaşadığın ara ara olabilen birşey bence ,düzelir diye umuyorum

Merhaba benim oplum da 2 ay 10 günlüktü biranda mamayı biberonu reddetmeye başladı maalesef hala devam ediyor zaten anne sütünü 40 günde bırakmıştı.dadece uykuda biberonu alıyor çaresizce bir aydan fazladır geçmesini bekliyorum ne mamalar değiştirdim ne biberonlar neler neler denedim yok asla uyanıkken içmiyor bizim de doktorumuz sessiz reflü dedi çünkğ asla kusmuyor ama arada öğürüp ağzına gelip yutuyor ve beslenme reddi var o yüzden sessiz reflü dedi doktorumuz ve çaresi de yok gibi bize 4. Ay hemen ek gıda başlayacağız dedi şuan 4 olmak için gün ve dakika sayıyorum aşırı yorgunum ( umarım sizin geçicidir ve düzelir çok zor besleyememek çünkü

Yaa oğlumdada reflü var ve biraz biberon reddi yaşıyorumm bunların bağlantılı olduğunu bilmiyordum ben ben genelde bu aylarda veya sıcaklarda meme yada biberon reddi olabilir die düşünmüştüm

Yaa oğlumdada reflü var ve biraz biberon reddi yaşıyorumm bunların bağlantılı olduğunu bilmiyordum ben ben genelde bu aylarda veya sıcaklarda meme yada biberon reddi olabilir die düşünmüştüm
Umarım sizin öyledir gerçekten umarım kimse bu beslenme sorununu yaşamaz hayatım karardı bir aydır neler çektim ben bilirim umarım sizlerin geçici sıcaktan felan olan birşeydir . Benim 2.ay aşısı sonrası hemen başaldı ben aşıya bağladım aslında burada aşı karşıtıyım diye bana kızdılar ama karşıtlık değil de tam üstüne gelmişti bende doğal olarak aşıdan diye düşündüm hala daha içimde kuşku var acaba aşı mı yan etki yaptı diye doktoruma ds sormuştum olabilir yapabilir dedi hatta. Ama reflümüz de var yani reflü de böyle beslenme reddi yapıyor artık hangisi sebep oldu bilmiyorum da çok kötü oldu vallahi dus ediyorum hergün her beslenme saati stresten kan ter döküyorum düzelsin diye ne dualar ediyorum ama umudum kalmadı kendi adıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…