2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
İnş ya moralim bozuldu ayın 22 sine üniversite hastanesine randevu aldım tekrardan gece uyurken de takılıyor herhalde ben sormayı unuttum duyunca doktorda bişey demedi
Benim bildiğim hiç çıkarılmayo başka bı dr görüşünu alana kadar takin evet sıcakta çok zor yavrum ama ilerde daha kötü olmaması için mecbursunuz inşallah dr yanilmistir

Kızlar sizinde bebişlerin elleri hep yumrukmu. Bnm kızımın hep yumruk anca uyuduğunda açıyor.
Benim oğlumun elleri de hep yumruk hatta ayaklarını da sıkıyor. Açken öyle yaparlar diye okumuştum ama her bebek için geçerli değil bence çünkü benimki tok olunca da yumruk yapıyor

Böyle aparat taktı gelişmemiş kalçası dedi şimdiden pişti poposu bu sıcakta nasıl olacak bilmiyorum ağlayıp duruyor bayağı hareketliydi kısıtlandı şimdi
Çok üzüldüm bebeğe bu sıcakta onu nasıl takacak :( ama yapacak bir şey yok.
İmkanınız varsa 28ini beklemeyin özel hastaneye gidin hemen ultrason çektirin. bazen doktorlarda yanlış yorumluyolar. Ben en az 2 - 3 farklı doktora gösterirdim

Benim bildiğim hiç çıkarılmayo başka bı dr görüşünu alana kadar takin evet sıcakta çok zor yavrum ama ilerde daha kötü olmaması için mecbursunuz inşallah dr yanilmistir
İnş ya bugünki sonradan gittiğim doktor ultrasonu tekrarlar diye gittim o da yapmadı 5 gün sonra bişey söylerler İnş

Çok üzüldüm bebeğe bu sıcakta onu nasıl takacak :( ama yapacak bir şey yok.
İmkanınız varsa 28ini beklemeyin özel hastaneye gidin hemen ultrason çektirin. bazen doktorlarda yanlış yorumluyolar. Ben en az 2 - 3 farklı doktora gösterirdim
Bugün farklı doktora da gittim de ultrasonu tekrarlatmadı 22 sinde randevu 5 gün idare edeceğiz bakalım sık karşılaşılan bişey sanırım kaç çocukta vardı benden önceki hastanınki iyileşmişti ondan çıkardı bizimkine taktı

Dr önerisi ile Bioderma aldım hem cildiye hem çocuk dr önerdi 1 haftadır memlekette yüz hergun 10 dakika denize sokuyorum kıyılarda çok sıcak boyun simidi takıyorum bacaklarını çırpıyor gaz sorunumuz gitti desen yeridir
Evet hareket ettiği için gaza iyi gelir canım, bizde cesaret edersek Bi Gideriz artık

Bende 1 aylıkken boyun ultrasonu çekilirken rica etmiştim doktor dediki şuan bakmam hiçbi anlam ifade etmez demiştii ,1 ay erken doğduğu için 3. Ayına yakın bakıldı,normalde 2. Ayda bakılırmış
Ya benimkilere de 36 günlükken bakıldı bakılmaz falan filan dedim de yok yok bakalım dediler. tekrar nasıl baktırabilirim ortapediye mı gitmem gerekiyor

Ya benimkilere de 36 günlükken bakıldı bakılmaz falan filan dedim de yok yok bakalım dediler. tekrar nasıl baktırabilirim ortapediye mı gitmem gerekiyor
Ben çoçuk doktoruna gitmiştim o istedi sonra ultrason dan gün aldım odaa sordu işte nekadarlık doğdu fln , 2 ay 25 günlükken gün verdi .o tarihtede gidip çektirdim

Cocuk doktoru sevk ediyor ve randevu veriyorlar, durumunuz var ise özelde daha kolay hallettirirsiniz, yoksa şimdiden randevu alın ki ancak gün veriyorlar ultrason için.

Kızlar biz 2.5 aylık olduk ancak bu hafta ne oluyor bize anlamıyorum çok huzursuz karnı yok altı temiz gazını çıkarıyor ama uyumakta direniyoruz bazen hiç uyumuyoruz gündüz bazen sadece on dk
Biberon ağzında kucakta uyumak istiyor ne kadar beklesem de derin dalmıyor yavrum 😵‍💫 bitkin haldeyim cidden

Back
X