2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Umarım düzelirroğlum tam olarak reddetmiyor ,eskiden acıkırdı verirdim içerdi şimdii biraz içiyor istemiyorr sonra biraz zaman geçirip tekrar veriyorum fln böle bölee tek seferde içtiğini 4 5 seferde anca bitiriyor bu bile zor gerçekten Allah yardımcınız olsunn peki kilo alımı duruyormu bu şekilde

Bizimki de bu ara az sıcak ya ter olarak da atıyorlar bence 2 kez bezinde kırmızı gibi leke de oluştu doktora soran oldu mu acaba bu durumu memeye gelince dalıp gidiyor öyle uzun uzun emmiyor çoğu zaman
Yeterli sıvı alamamasıymış sebebi.
Benim bebişte de bir kere oldu bugün doktora götürdüm bu konuyuda konuştuk.
Benim doktor her beslenme sonrasında 5 cc su ver ve bol bol emzir dedi.
Sen kendind doktoruna sormadan su verme tabi belki benim bebeğime özel demiş olabilir. Sende kendi doktoruna sorana kadar mutlaka bol bol emzir sıvısız kalırsa böbreklerinde sorun oluyormuş Allah korusun

Bende göstericem dr inşallah geçicidir 4 saat emzirmesem istemiyo biraz emiyo genxine kaçıyor ağlamaya başlıyor çok geliyo diyip sağıp verdim yine aynı sagdigim sütleri de biberonda istemiyo mama da öyle Reflü ise tedavisi varmı acaba ilaç falan verdimi dr

Bu ara sık emiyor canı yandığı için sürekli ağlıyor her ağlamasında da uzun uzun emiyor ama bazen çok uyukluyor memeye gelince uyuyup kalıyor haliyle beslenemiyor sadece anne sütüyle beslendiği için önermezler ama hava çok sıcak o yüzden ver derler belki

Bende bekliyorum bazen yarım saat sonra yine deniyorum yok asla içmek ağzına almak istemşyor sadece uykuda alıyor çok deniyorum uyanıkken de içsin diye yalvarıyorum Allah’a gerçekten nolur güzelce içsin diye ama yok direk atıyor ağzından ( çok üzgünüm ve yorgunum 1 buçuk ay oldu hiç düzelme yok.. kilosu iyi doktorum iyi besliyorsun dedi ama işte ne halle besliyorum gece gündüz uyutmaya çalışmakla uğraşıyorum ki yesin günüm gecem böyle geçiyor uyumasın otursun diyemiyorum uyuması lazım ki yesin o yüzden sürekli bir uyku çabasındayım (( kilosu geçen hafta 6400 idi

Evet ilacı bar bize bitkisel bir ilaç verdi gastrotuss baby diye ama bebeğim onu da içmek istemiyor zorla verdim birkaç gün ama bir fark göremedim benimki değişik birşey ya emziğe bile tepkili sanki ağzına nirşey koymak istemiyor ne ilaç ne emzik ne başka birşey yok çok zor durumum benimki gibi olmasın sizinkiler inşallah güzelce beslensinler gerçekten en büyük sorun beslemekmiş uykusuzluğa hıysuzluğa herşeye razıyım diyorum yeter ki yesin

İnşallahh çok yakın zamandaa herşey yoluna girer Allahh yardımcın olsunn. Neyseki kilo alımı güzell öyle düşün bende duymuştum beslenme reddi olsa bile bi şekilde zorda olsa bebek alacağını alıyor kilo kaybı olmuyorr diye

Amin inşallah çok teşekkür ederim yani kiloyu ben her uykusunda mutlaka besliyorum diye alıyor yani mama saati gelmişse önce uğraşıp yatırıyorum sonra mamasını içiriyorum o yüzden alıyor kilo ama işte çok zor her 3 saatte bir mutlaka uyutmak zorundayım bazen tam yeni yarım saattir uyanmış oluyor mama saati gelmiş mesela içmiyor birdaha uğraşıyorum bir saat boyunca uyusun da mama içireyim diye ..çok zor ama napayım yine canı sağolsun buna şükür uykuda içiyor enazından bin şükür

Dün gece 2 saatte bir kalktim emzirdim güzel emdi kakasını yaptı şükür cişli bezi bugün daha iyi çocuk resmen aç yaşıyo kaç gündür uykulu iken emziriyorum şuan biraz daha iyi

Kızlar bebişlerde burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz çok hırıltısı var ve burnu dolu ses geliyor aspiratörle çektim ama gelmiyor çok geride demekki bugün buhar makinesini çalıştırdım hırıltısına iyi geldi ama burnunu çözemedim

Fizyolojik serumlar var onu alabilirsin canım ya da banyodan sonra da yapsan gelir

Serum fizyolojiği şırıngaya çekip burnuna biraz damlatıp otribebeyle çekiyorum. Bunu her sabah yapıyorum, sabahları burnu dolu uyanıyor

Kızlar bir aydır çok kötü bir durumun icindeyiz bir aydır mahvolmuş durumdayım hepinizden dua istiyorum yarın ogluma eeg çekilecek oğlumda doğuştan uyku myoklonusu vardı epilepsi ile bağlantısi olabilir dediler 45. Gün oğlum ard arda moro refleksi oldu ama kasılır gibiydi videoya aldim cocok nörolojiye gittik gösterdik nöbete benziyor dedi yarın eeg çekimi yapılacak ama bitmiş durumdayim üzüntüden sütüm azaldi inşallah sadece moro refleksidir çok korkuyorum

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun

Merhaba canım bende buraya yazmıştım ,benim oğlumda şiddetli korkuyorr kasılıp gözlerini ayırıyor, bu sadece pusette taşınırkenn ve yüzü öne dönük gezerken yapıyor bizde nörologa gittii oda nöbet türü olabilirmi diye eeg çekti ama yüzde 99 birşey çıkmazz ama abartılı moro refleksi dedi. Seninde dediğin gibi art arda 8 10 kez moro olduğu oluyor uyurken ama normal moro gibi.Aynı gün eeg çekildi çok şükür birşey çıkmadı. Algısı çok açık olduğundan olabilir dedi.biz çok tatile gittik doğduğundan beri 3 ,4 kez çok uyarana maruz kalıyor bundan olabilirmi dedimm.bundan dolayı algısı çok açık olabilirr dedii ama bu zarar vermez aksinee gelişimi için daha iyi dedi. Ama bence hiç birşey çıkmayacak aynı korkuyu bende yaşadım ama doktor açıkladı epilepsi olan çoçuklarda aynı zamanda gelişim geriliğide olurmuş.

Canım içime birazda olsa su serptin inan ağlamaktan mahvoldum bebeğimin gelişimi iyi ama ard arda moto refleksi olunca internet te okuduklarim beni çok korkuttu videoya aldım doktor da baktı benziyor dedi ama eeg çekilmeden bişey diyemem dedi en güzel zamanlarım ağlamakla geçiyor inşallah sadece moro refleksidir geçer gider

Çok iyi anlıyorum oyüzden uzun uzun yazdım.daha sonra zaten her hareketini nöbete benzetiyorsun korkudan.west sendromu diye birşey var onu net ayırt edebilirsin moroya benziyor ama değil ard arda oluyor onda ama dediğim gibi şüphe olunca hepsini benzetiyorsun.dualarım seninle umarım birşey çıkmaz seninde için rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…