- 13 Temmuz 2023
- 2.090
- 2.094
- 63
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #35.001
Sıcak, soğuk çocukları daha kötü etkiler. Hem terleyip hem vantilatör denk gelirse hasta olmaları çok muhtemel. Pencerelere bir şey taktırabilirsin ya da en kötü kapıya açamayacağı bir korumalık tak diğer odaların camını açık bırakırsın böylelikle. Bu konuda yorum yapmak bize düşmez tabi ki ama iki çocukla zor ilgileniyorsun, umarım yaşanmaz..Aynen valla dün gece ilk defa pencerelerin hepsini açtık yattık ama aklımda hep Bi anlık unuturum büyük oğlan kalkıp düşer diye düşündüm sıcağa razı geliyorum artık başlarına benim yüzümden bişey gelmesin diye 2 küçük çocuk gerçekten zormuş kazara olmazsa 3. Yü düşünmüyorum bugünlerde tedirginim geçen olan oldu ama inş gebelik yaşanmaz
Teşekkürler. Evet aşıdanÇok geçmiş olsun. Aşıdan mı oldu acaba?
Goturdum bugun. 5 gun 1 hafta bile surmesi normalmis. Birde soyle bir durum olmus. Hastanede olculenden 0,5 derece fazla gosteriyor bizim ates olcer onu tespit ettik hastanedeHer bebek aynı tepkiyi göstermeyebilir ama çok yükseliyorsa acile götür bence. Ne kadar yüksek oluyor?
Karnını doyurmaya falan geç de olsa yetişiyorum ama sevgi konusunda yetişemiyorum çünkü küçük olan ağlıyor onu emzir uyut şu bu derken büyüğe vakit kalmıyor o yüzden de huyu çok değişti olmadık şeyler yapıp söylüyor önceden böyle değildi en ufak yüzüne gülsem çok seviniyor ama yetemiyorum hamileyken riskli gebelik diye ihmal ettim şimdi de kardeşi için bunları göz önünde bulundur tercih senin Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur tabii belki sen yetişebilirsin güzel bağ kurabilirsinBiz iki aylik olduk korunmuyoruz ikinciyu hemen istiyoruz biliyorum vok zor olucak hersey olurda gebe kalirsam biliyorum ikisine birden yetemiycem ama baska sansimda yok gbi kardes yaoacaksam cok hizli olmam gerek cok korkuyorum
İnş ya 15 günde mi belli oluyordu onu da unuttum Bi de ben diğer oğlumda 2 sene boyunca adette görmedim gebelik yaşansa fark etmem bile bunda da adet görmedim dahaBaşlarına inşallah bir şey gelmeyecek allahım korusunçok zor çok haklısın ben bir tane ile bu kadar zorlanıyorken seni düşünemiyorum
Ay umarım hayırlısı olur ne desem bilemedim inşallah senin için en kolay hayırlı olacak şekilde sonuçlanır
Daha çıkmadım canım anahtarı aldım içinin bazı yerlerini düzeltmeleri lazım onu bekliyoruz Bi de burda günümüzü dolduracağız kendi evimizde pencereler yüksekte o yönden kaygısızım duruma göre bakar yine lazım olursa yaptıracağımPencerelere bi koruma falan taktır istersen artık kendi evine de çıktın
3.çocuk ekstra zor olur neden tedirginsin
Kendi evime çıkınca duruma bakarak önlemleri alacağız canım hala taşınamadık süremizin dolmasını bekliyoruzSıcak, soğuk çocukları daha kötü etkiler. Hem terleyip hem vantilatör denk gelirse hasta olmaları çok muhtemel. Pencerelere bir şey taktırabilirsin ya da en kötü kapıya açamayacağı bir korumalık tak diğer odaların camını açık bırakırsın böylelikle. Bu konuda yorum yapmak bize düşmez tabi ki ama iki çocukla zor ilgileniyorsun, umarım yaşanmaz..
Kilosuna göre 1 saat daha fazla uyuyabilirler diye duymuştum doktorda kendi uyanana kadar uyandırmaya bilirsin demişti ama için rahat etmiyorsa belli bir saatten sonra uyandır bizimki en fazla 2 saat uyuyor uyanınca da emmeden geri dalıyor gündüz de öyle nedenseKızlar gece en fazla kaç saat uyuyo sizinkiler?5saatten fazla uyuyabilir mi 2 ay bir bebek?
Ay bencede üçün düşüncesi bile beni yerden yere çarpıyor.Pencerelere bi koruma falan taktır istersen artık kendi evine de çıktın
3.çocuk ekstra zor olur neden tedirginsin
TOKİ deyince bende çıktın sandım Aysel de öyle düşündü galibaa.Kendi evime çıkınca duruma bakarak önlemleri alacağız canım hala taşınamadık süremizin dolmasını bekliyoruz
8 saate kadar güvenle uyuyabilir ama için rahat etmezse 6. Saatte falan alıp besleyebilirsin demişti doktorumuz, kızım da 5-6 saat arası kendi uyanıyor geceleri. Bir kez 7 saat gördükKızlar gece en fazla kaç saat uyuyo sizinkiler?5saatten fazla uyuyabilir mi 2 ay bir bebek?
6 saati goruyoruz canim bizde doktorumuz 7 8 saat olabilir demisti ama ben genelde 5. Saatte mini.bir besleme yapip uykuya devamKızlar gece en fazla kaç saat uyuyo sizinkiler?5saatten fazla uyuyabilir mi 2 ay bir bebek?
Benim doktorum artık senle yatıp senle kalkabilir dedi ama ben de 4. Veya 5. Saatte uyanmazsa bi beslenme yapıyorum içim rahat etmiyor yoksa. Ama artık kan şekeri düşer bayılır muhabbeti olmaz merak etme demiştiKızlar gece en fazla kaç saat uyuyo sizinkiler?5saatten fazla uyuyabilir mi 2 ay bir bebek?
Ellemiyorum canım zaten bi süre sonra kendi kapanıyo. Oğlum hareket ederse ya ağlarsa sensörü var tekrar çalışıyorSürekli mi açık kalıyor canım yoksa uyuyunca kapatıyor musun nasıl kullanıyorsun
Benim onaylanmış ama henüz yattı mı bilmiyorum arkadaşım Nisan'da doğum yaptı halkbanktan TC ile almışKIzlar doğum yardımı paralarını nerden aldınız acaba?
Tamamen değişiyo ama süresi uzadı biraz ben en uzun 6 saat gördüm ama büyük tuvaleti geldiyse yarım saate bile uyanıyoKızlar gece en fazla kaç saat uyuyo sizinkiler?5saatten fazla uyuyabilir mi 2 ay bir bebek?
Benim iki memede de var. Dün uyku arasında aldı 2 kere bugünde sabaha karşı aldı uykulu değildi aklı ne dediyse meme istedi bu defadaCanım bizde de tek memede bu var. Ağlamaya başladığında bebeği dik bi şekilde tutup göğsüme bastırıp kendini atmasını engelliyorum pes edip emiyor tabi bu arada bi iki dakka ağlıyor ama yapıcak bişey yok. Olmadı yatarak veriyorum
Benim bebeğim de 2.ayını geçtiğinde 6 saat falan uyuyordu bazen 4.saatte yine kendi uyanıp beslenme istiyordu. Şuan 8 saate kadar uyuyor 93 günlük oldu bugünKızlar gece en fazla kaç saat uyuyo sizinkiler?5saatten fazla uyuyabilir mi 2 ay bir bebek?
Anahtarı aldık dolap kapakları olsun kapıları olsun eğri falan takmışlar onları düzeltmelerini bekliyoruz daha evi bile toplamadık ev sahibiyle depozito konusunda da anlaşmazlık yaşıyoruz büyük ihtimalle ayın 10 undan sonra çıkarızTOKİ deyince bende çıktın sandım Aysel de öyle düşündü galibaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?