2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Sıcak, soğuk çocukları daha kötü etkiler. Hem terleyip hem vantilatör denk gelirse hasta olmaları çok muhtemel. Pencerelere bir şey taktırabilirsin ya da en kötü kapıya açamayacağı bir korumalık tak diğer odaların camını açık bırakırsın böylelikle. Bu konuda yorum yapmak bize düşmez tabi ki ama iki çocukla zor ilgileniyorsun, umarım yaşanmaz..

Her bebek aynı tepkiyi göstermeyebilir ama çok yükseliyorsa acile götür bence. Ne kadar yüksek oluyor?
Goturdum bugun. 5 gun 1 hafta bile surmesi normalmis. Birde soyle bir durum olmus. Hastanede olculenden 0,5 derece fazla gosteriyor bizim ates olcer onu tespit ettik hastanede

Biz iki aylik olduk korunmuyoruz ikinciyu hemen istiyoruz biliyorum vok zor olucak hersey olurda gebe kalirsam biliyorum ikisine birden yetemiycem ama baska sansimda yok gbi kardes yaoacaksam cok hizli olmam gerek cok korkuyorum
Karnını doyurmaya falan geç de olsa yetişiyorum ama sevgi konusunda yetişemiyorum çünkü küçük olan ağlıyor onu emzir uyut şu bu derken büyüğe vakit kalmıyor o yüzden de huyu çok değişti olmadık şeyler yapıp söylüyor önceden böyle değildi en ufak yüzüne gülsem çok seviniyor ama yetemiyorum hamileyken riskli gebelik diye ihmal ettim şimdi de kardeşi için bunları göz önünde bulundur tercih senin Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur tabii belki sen yetişebilirsin güzel bağ kurabilirsin

İnş ya 15 günde mi belli oluyordu onu da unuttum Bi de ben diğer oğlumda 2 sene boyunca adette görmedim gebelik yaşansa fark etmem bile bunda da adet görmedim daha

Pencerelere bi koruma falan taktır istersen artık kendi evine de çıktın
3.çocuk ekstra zor olur neden tedirginsin
Daha çıkmadım canım anahtarı aldım içinin bazı yerlerini düzeltmeleri lazım onu bekliyoruz Bi de burda günümüzü dolduracağız kendi evimizde pencereler yüksekte o yönden kaygısızım duruma göre bakar yine lazım olursa yaptıracağım

Kendi evime çıkınca duruma bakarak önlemleri alacağız canım hala taşınamadık süremizin dolmasını bekliyoruz

Kızlar gece en fazla kaç saat uyuyo sizinkiler?5saatten fazla uyuyabilir mi 2 ay bir bebek?
Kilosuna göre 1 saat daha fazla uyuyabilirler diye duymuştum doktorda kendi uyanana kadar uyandırmaya bilirsin demişti ama için rahat etmiyorsa belli bir saatten sonra uyandır bizimki en fazla 2 saat uyuyor uyanınca da emmeden geri dalıyor gündüz de öyle nedense

Kızlar gece en fazla kaç saat uyuyo sizinkiler?5saatten fazla uyuyabilir mi 2 ay bir bebek?
8 saate kadar güvenle uyuyabilir ama için rahat etmezse 6. Saatte falan alıp besleyebilirsin demişti doktorumuz, kızım da 5-6 saat arası kendi uyanıyor geceleri. Bir kez 7 saat gördük

Benim doktorum artık senle yatıp senle kalkabilir dedi ama ben de 4. Veya 5. Saatte uyanmazsa bi beslenme yapıyorum içim rahat etmiyor yoksa. Ama artık kan şekeri düşer bayılır muhabbeti olmaz merak etme demişti

Sürekli mi açık kalıyor canım yoksa uyuyunca kapatıyor musun nasıl kullanıyorsun
Ellemiyorum canım zaten bi süre sonra kendi kapanıyo. Oğlum hareket ederse ya ağlarsa sensörü var tekrar çalışıyor
KIzlar doğum yardımı paralarını nerden aldınız acaba?
Benim onaylanmış ama henüz yattı mı bilmiyorum arkadaşım Nisan'da doğum yaptı halkbanktan TC ile almış
Tamamen değişiyo ama süresi uzadı biraz ben en uzun 6 saat gördüm ama büyük tuvaleti geldiyse yarım saate bile uyanıyo

Benim iki memede de var. Dün uyku arasında aldı 2 kere bugünde sabaha karşı aldı uykulu değildi aklı ne dediyse meme istedi bu defada sağıp vermek zor oluyordu çünkü gündüz az az ama sık sık uyuyor Max uyuma süresi 40 dakika ev işleride oluyor illaki sağım yapmayla zorlanıyordum inşallah geçmiştir meme reddi.

TOKİ deyince bende çıktın sandım Aysel de öyle düşündü galibaa.
Anahtarı aldık dolap kapakları olsun kapıları olsun eğri falan takmışlar onları düzeltmelerini bekliyoruz daha evi bile toplamadık ev sahibiyle depozito konusunda da anlaşmazlık yaşıyoruz büyük ihtimalle ayın 10 undan sonra çıkarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…