2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar bu doğum yardımı paralarını sadece ptt den mi çekiyorsunuz Halkbank’tan da çeken var mı ya

Bi benim oğlum uzun uzun uyumuyor herhalde en fazla 2-3 saat uyuyor o da uyursa sıcak olduğundan mı evde ses olduğundan mı bilmiyorum
Benim ilk oğlum da öyleydi alarm kurmuş gibi 2 saatte 1 kalkardı
Canlarim sling degilde su bel popo destekli kanguru kullanan var mı 2 aylik olduk artik kullanabilirmiyiz bir sakincasi varmi acaba
Ben başladım kısa süreli markete falan giderken hoşuna gitti benim paşanın
Kızlar bu doğum yardımı paralarını sadece ptt den mi çekiyorsunuz Halkbank’tan da çeken var mı ya
Arkadaşım halkbankasından aldı 2. Çocuk

Benim ilk oğlum da öyleydi alarm kurmuş gibi 2 saatte 1 kalkardı

Ben başladım kısa süreli markete falan giderken hoşuna gitti benim paşanın

Arkadaşım halkbankasından aldı 2. Çocuk
İlkimin uykusu hiç olmazdı zaten genelde gece uyanık olurduk burnumdan getirirdi bu yine ona göre iyi

Canlarim sling degilde su bel popo destekli kanguru kullanan var mı 2 aylik olduk artik kullanabilirmiyiz bir sakincasi varmi acaba
Canım ben ergobaby aldım bebeğim 5 kg kafasını tutamıyor daha tam o yüzden henüz kullanılabilir değil sanki böyle bir ay sonra daha iyi olacak biz 3 aylık olduk düzeltilmiş yasla 2.5 suan sling kullanıyorum

Bu model ancak ben yarı fiyatına aldım bazen düşüyor

Kızlar merhaba moro refleksi hala devam eden varmıı? Oğlum 2 gün sonra düzeltilmiş 3 aylık olacakk hala moro devam ediyor uykuya dalarken ve uykuda.Daha önce bahsetmiştim korkan bir bebek olduğu için eeg çektirmiştim çok şükür birşey çıkmadı ama bu konuda endişeleniyorum.

Selam kızlar biz de bugün 2 ay aşılarımızı olduk toplam 3 tane. Huysuzlugumuz var bi kaç gündür bakalım inşallah ateş yapmaz sizler napiyorsunuz

Tek seferlik yatırılan 5 bin tl doğum parası halk bankasından çekiliyor
Peki canım 1 2 ay sonra çeksem olur mu acaba para bekler değil mi orada
Senin yattı mı ki canım benim hala incelemede yazıyor. 1 ayı biraz geçti başvuru yapalı ne bekliyorlar anlamadım
Ayın 1 inde ödemeler yatacakmış canım benim e devlette başvurunuz onaylandı diyor, ilk öğretmenim ailemde ise bu şekilde

Eklentiler

• IMG_4277.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…