2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar bebeğimin yeni yeni huyları çıkıyor meme reddi var asla emmek istemiyor memeye geldiğini anladığı an çığlık kıyamet ağlıyor. Uyku arasında vermeyi denedim ten tene temas ederekde denedim ayakta sallanırken yürürkende denedim ama almıyor. 1 haftadır emmiyor umarım geçicidir bu durum

Arkadaslar cuma sabah 9.30 da 2 aylik asilarini yaptrdik. Ateslendi tabi sonra gece 12 gibi normale dondu gece sabaha kadar ve bugun ogleye kadar iyiydi sonra yine yukseldi ates. Ne kadar devam ediyor aşi sonrasi ateş

Canım bizde de tek memede bu var. Ağlamaya başladığında bebeği dik bi şekilde tutup göğsüme bastırıp kendini atmasını engelliyorum pes edip emiyor tabi bu arada bi iki dakka ağlıyor ama yapıcak bişey yok. Olmadı yatarak veriyorum

M MAdes nasıl oldu bebeğin iyi mi biraz daha ? Doktora mı götürsen acaba vantilatör direk karşısında değilse çarpmaz çünkü.
Biraz daha iyi canım uyurken sıkıntı yok uyanıkken öksürüyor bir iki defa sonra uyuyor oda küçük ya ister istemez yakındı başlığı dönüyordu ama denk geldi işte geçmezse yarın Bi acile götürürüm mecbur gündüzleri genel olarak çalıştırmıyor binamız güvenilir olduğundan kapıyı açıyorum biraz serin olsun diye akşamda çalıştırsak da uzun süre çalıştırmıyorum dün yoldan geldik evde sıcak olunca çalıştırmış bulunduk direkt bize çarptı benim de ağrıyor boğazım bişey çalıştırmasak terden sıcaktan çatlıyoruz çalıştırsak çocuklar rahatsız oluyor nasıl edeceğiz bilmiyorum

Benim küçük oğlum hasta olmuş ya nasıl öksürüyor aşırı sıcak diye dün vantilatör çalıştırdık hemen kapmış normalde sabitlerdim dün eşim sabitlemedi hasta ettik
Çok geçmiş olsun, umarım minik kısa sürede iyileşir forumda Yazdıklarını okuyunca açıkçası biraz ihmalkârlık gibi gelmiş olabilir annelere. Bu yüzden belki olayları anlatırken biçimini de düşünmek iyi olabilir. Sonuçta hepimiz öğreniyoruz, geçmiş olsun tekrar

Benim de 2 gündür aynı canım yalnız değilsin
of atak dönemi için böyledir umarım böyle uykuya direndikleri için daha huzursuz oluyorlar ne yazık ki

Rota ve menenjit aşılarını aynı gün mü yaptırdınız? Bizim de yakında yapılacak fikir almak istedim ağır gelir mi endişeliyim açıkcası
Biz bir gün sonra 3 aylık oluyoruz

Rota ve menenjit aşılarını aynı gün mü yaptırdınız? Bizim de yakında yapılacak fikir almak istedim ağır gelir mi endişeliyim açıkcası
Biz bir gün sonra 3 aylık oluyoruz
Doktorun görüşü ve senin görüşüne göre biraz değişiyor canım tabiki hepsinin yapılması gereken süreler var bu süreler içersinde değişkenlik gösteriyor.benim doktorum 2 . Ay aşıları ve verem aşısı olduğu dönem yapmak istemedi 3. Ayda rota ilk doz yaptı ,5. Ayda menenjit ilk doz olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…