2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Büyüme atağından. Gündüz 20 dk yarım saat zor uyuyor. Enerjisi çok buna rağmen. Huzursuz mız mız. Ağlayarak gece uykusuna geçiyor yine zar zor. Gece uyanıp aynı enerji ile durmamaya devam. Yine uyutasıya 1,2 saat geçiyor. Ayakta sallamaktan bel boyun ağrıları tavan bizde. Ayaktan indirince uyanıyor. Bazı bebeklerde birkaç gün sürüp geri geliyor ara ara. Bazı bebeklerde 2 hafta aralıksız durmadan devam edebiliyor. Harika haftalar kitabına bakabilirsiniz. Detaylı güzel açıklıyor.

Uyku damlası bay bay ı çok kriz anlarında kullanıyorum 2, 2.5 aylıktan beri. Miktarı 5-10 max 15 damla kadar veriyoruz. Üzerinde miktar çocuklara göre çünkü. Arada kullanabilirsiniz mayıştırıyor gece rahat ve uzun uyuyor.

Emzirirken kilo verenleri tebrik ederiz.Çok Tatlı isteği ve aşırı iştah olmuyor heralde onlarda. Gebelikte kilo almayıp emzirirken kilo alanlardanım Gece acıklamaları felan olmuyor mu sizde?

Biz 5 aylıkken dr önerisiyle tadımlara başladık 6 ay 1 haftalık oldu biberkn tutmuyo sadece anne sütü artık yetmiyodu çocuğa yemek verince sakinleşmişti açmış yavrum
Tadımlara yeni başlayan gece sık acıktım diye uyanan bebeklere tahıllı gece kaşık maması iyi geliyor bence. Sütüne birkaç kaşık katınca daha uzun uyuyor.

Ten renginden olabilirmi 2 kızım var farketmedim hiç

Kararsız kaldım dr verebilirsin dedi ama almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…