2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Valla bana ilk güncelleme geldi an itibariyle. 28+0dayım ve bugün ekstra bir nefes darlığı başladı. Bir tuvalete gidip geliyorum nefes nefeseyim ya da uzanırken derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum. Bebek büyüdüğü için baskı yapıyor sanırım artık.
Ben de bir şey yiyip içerken tıkanıyorum :D TLC ağır yaşamlardaki obezite hastaları gibi yemek yerken nefessiz kalıyorum :D

USG de bakılırken hiç kıpırdamıyor, ben tek başımayken içerde halay çekiyor resmen. Eşim dokununca karnıma yine hiç kımıldamıyor :D sensör var totosunda herhalde hissediyor
Gerçekten de öyle ama 😂
Kameraya almaya çalışıyorum duruyor eşim geliyor sevmeye duruyor. Detaylıda da popişini dönmüştü bir şey göremedik 🥲
Hissediyorlar her şeyi ☺️

Kontrolümüz vardı kızlar bugün, 27+4 teyiz bugün 1100 Gr olmuş küçük bey. Herşey yolunda dedi doktor. Aşağı baskı çok hissediyordum. İdrar yolu enfeksiyonundan olabilir dedi. İlaç kullanicam. Rahim ağzı uzunluğun iyi erken doğum vs beklemiyorum dedi.

Bende aynı şekilde ya aşırı ağırlık hissediyorum çok rahatsız. Sırf bu durumdan günler hızlı geçsin doğurayım da eski enerjime döneyim istiyorum 😂
Yürürken de ben paytak paytak yürümeye başladım. Başı aşağıda sanırım , bacaklarımı birleştirince rahatsız oluyorum penguen gibiyim ya 🐧 bir yandan çabuk geçsin bir yandan geçmesin istiyorum bu süreç

Yürürken de ben paytak paytak yürümeye başladım. Başı aşağıda sanırım , bacaklarımı birleştirince rahatsız oluyorum penguen gibiyim ya 🐧 bir yandan çabuk geçsin bir yandan geçmesin istiyorum bu süreç
Ay ben de paytak paytak yuruyorum. Ve asiri agirim ama ben hep acim, hic az yedigimi dusunmuyorum. Hep acim hep yiyorum, toplamda da 7-8 kilo aldim. :)
Enteresan bir sekilde (dilimi isiriyim) benim cis problemim yok gibi. Ilk baslarda geceleri uyaniyordum, allahtan o gecti. Gun icinde de normal.
Bu surecin en olumlu tarafi usumuyorum artik, hatta cok sicak geliyor, disarisi -2 dereceyken cam acmak filan istiyorum. :KK70:

Ben oğlumun nerde olduğunu anlamıyorum ki Bi orda Bi burda dün tamamen sağdaydı bir de çok hareketli pata küte giriyor bazen
Aynen çok yer değiştiriyor benimki de bı bakmissin 5 dk sonra bambaşka bir yerde. Pata küre girmesinde hiç sorun yok ama ayakları aşağıdayken beni hop hop hoplatıyor çok huylanıyorum aşağı tekme atınca 😂

Kızlar ben hala doktora karar veremedim. İstanbul Avrupa yakasında özelde doğal doğumu destekleyen uygun fiyatlı bir kadın doktor oneriniz var mı?

Ay ben de paytak paytak yuruyorum. Ve asiri agirim ama ben hep acim, hic az yedigimi dusunmuyorum. Hep acim hep yiyorum, toplamda da 7-8 kilo aldim. :)
Enteresan bir sekilde (dilimi isiriyim) benim cis problemim yok gibi. Ilk baslarda geceleri uyaniyordum, allahtan o gecti. Gun icinde de normal.
Bu surecin en olumlu tarafi usumuyorum artik, hatta cok sicak geliyor, disarisi -2 dereceyken cam acmak filan istiyorum. :KK70:
Ben de 7 kilo aldım 😁 bir de ben kısayım ya ama sadece göbeğim var kol bacak aynı gören hiç kilo almadın mı diyor 😍 ben yanıyorum yaaaa , normalde hava 20 derece altına düşünce yorgan battaniye yatardım , şuna eşim elini üzerime atınca bile sıcaktan darlanıyorum

Almak isteyen olur mu ki bilmiyorum canım Medine hanıma kontrole giden sendin değil mi canım ben randevu bulamadım hiç ona istediğim tarihte zaten Bi kere gittiğim doktoru Bi daha bulamıyorum orası ayrı Bi mesele
Bendim o 😊
Bende gitmeden 10-15 gün öncesinden aliyordum
Mhrs den takip ediyordum ,her ay ayarlayabilmistim şükür 😊

Ben de 7 kilo aldım 😁 bir de ben kısayım ya ama sadece göbeğim var kol bacak aynı gören hiç kilo almadın mı diyor 😍 ben yanıyorum yaaaa , normalde hava 20 derece altına düşünce yorgan battaniye yatardım , şuna eşim elini üzerime atınca bile sıcaktan darlanıyorum
Ben de kisayim ama ayniyim gercekten gobek haric. Yuzum fln da pek degismedi siskinlik anlaminda.

Aynen çok yer değiştiriyor benimki de bı bakmissin 5 dk sonra bambaşka bir yerde. Pata küre girmesinde hiç sorun yok ama ayakları aşağıdayken beni hop hop hoplatıyor çok huylanıyorum aşağı tekme atınca 😂
Alta vurunca fena oluyor serklaj da olduğu için

Kızlar şuan 24ün içindeyim ve 12 kilo aldım… Zaten 78le hamile kalmıştım 90 olmuşum, sinirden ağladım aynada ki ben değilim gibi geliyor yüz ben vücut kim bilmiyorum 🫣 En az 5 kilo daha alsam doğuma 95-100 arası oluyor çok fazla, şimdiden aşırı rahatsızım. Diyetisyene gidip kilo verebilir miyim acaba ? Doğuma şu an kilomla bile gitsem sıkıntı

Back
X