- 20 Ocak 2020
- 5.230
- 2.553
- 173
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
- #34.201
Herkes her şeyi diyor. Önce çocuğunun sağlığını düşünmen lazım. Biz bütün gün gaz sancıları, ağlama krizleri ile uğraşıyoruz. Arkadaşlar yazmış toksik madde içeriyormuş. 2 saat rahat oturcam kafa dinleyeceğim diye bebeğe zarar vereceksin.
Geçen görümcem söylediğinde internetten baktım bebeklere gaz için verilebilir diye yazıyordu olumsuz bişey görmedim ama alma içme taraftarı olmamıştım dünde herkes biz içtik içiyoruz deyince içtim hatta büyük oğlumda görümcem getirmişti paketi açmadan komşuma vermiştim dediğim gibi rezeneyi bile içmiyorum ben bir iki defa içersem içiyorum sonrası yok bende bişeyi düzenli kullanmama huyu var bir troid ilacımı düzenli alıyorum onu bile doğumlarımdan sonra kaç ay bıraktığımı bilirim Bi de kendi rahatımı düşünmüyorum bende sabah akşam uğraşıyorum sussun diye gaz damlasını bile elimden geldiğince kullanmıyorum doktora öyle her dakika ulaşamıyorum devlete gittiğim için ancak buraya yazıyorum sizlerden bilen olursa yazıyor diyeŞunu ver bunu ver diyenleri dinlemeden bi kendi süzgecinden geçir canım. Telefonunda internet var bak, artık her bilgi elimizin altında. Emin olamadığın şeyleri de sağlık ocağındakilere filan sor çocuklara vermeden. İlk 6 ay anne sütü/ mamadan başka bir şey vermeyin demelerinin sebebi var. Uzun vadede de zarar verebiliyor bazı bitkiler. Allah korusun, ileride hormonal bozukluk ya da böbrek yetmezliği filan çıkmasın çocuklarda.