2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
@Sebo18 benim bebeğim gece değil de akşamları hep 6 7 saat uyuyor mesela yedide uykuya dalıp gece iki üç gibi emmek için uyanıyor emip üstüne uyuyor sabah beş buçuk altıda ayaktayız 😃
Bi benim oğlum uzun uzun uyumuyor herhalde en fazla 2-3 saat uyuyor o da uyursa sıcak olduğundan mı evde ses olduğundan mı bilmiyorum

Canlarim sling degilde su bel popo destekli kanguru kullanan var mı 2 aylik olduk artik kullanabilirmiyiz bir sakincasi varmi acaba

Bu sicaklarda bebeklerin ateşi kac derece arkadaslar gunduz fazla benimkinin gece normale dönuyor . Aşinin etkiside var tabi cumadan beri

Aynen valla dün gece ilk defa pencerelerin hepsini açtık yattık ama aklımda hep Bi anlık unuturum büyük oğlan kalkıp düşer diye düşündüm sıcağa razı geliyorum artık başlarına benim yüzümden bişey gelmesin diye 2 küçük çocuk gerçekten zormuş kazara olmazsa 3. Yü düşünmüyorum bugünlerde tedirginim geçen olan oldu ama inş gebelik yaşanmaz
İlaca basla ben eşime güvendim 3. Oldu şimdi ilaç kullanıyorum 6 aylık olunca bağlayalım der dr

Kızlar bugün 3 aylık kontrolümüz vardı 350 gram almış moralim bozuldu iyi kilo almamış dr emzirmeyi cogalt mama takviyesini arttir ama biberon istemiyo ne yapicam bilmiyorum hipp Aptamil denedim acaba sma alsam kullananlar varmı hangisi kilo aldiriyo

Eklentiler

• 1000430720.webp
    1000430720.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 28
İlaca basla ben eşime güvendim 3. Oldu şimdi ilaç kullanıyorum 6 aylık olunca bağlayalım der dr
Öyle yapacağım kaç senedir o şekilde hamile kalmadım ama geçen yaptı hatayı ben adet görmüyorum belki sütte korur ama onunda garantisi yok

Merhaba kızlar 3 ay 15 günlüğüz bebeğim bugün isal oldu 3 defadır kakasını öyle yapıyor normal mi

Bi benim oğlum uzun uzun uyumuyor herhalde en fazla 2-3 saat uyuyor o da uyursa sıcak olduğundan mı evde ses olduğundan mı bilmiyorum
Benim oğlumun gündüz uykuları kısa canım ve sanırım evet sıcaktan uyuyamıyorlar geceleri serin olduğu için genelde sanırım oğlum uyuyor 6 7 saat sesten de etkilenir ama fazla değil bizim ev de genelde kalabalık oluyor şu aralar ses çok oluyor uykusu varsa ona rağmen uyuyor

Benim oğlumun gündüz uykuları kısa canım ve sanırım evet sıcaktan uyuyamıyorlar geceleri serin olduğu için genelde sanırım oğlum uyuyor 6 7 saat sesten de etkilenir ama fazla değil bizim ev de genelde kalabalık oluyor şu aralar ses çok oluyor uykusu varsa ona rağmen uyuyor
Bizim ev Bi kaç gündür geceleri sıcak olmaya başladı ya biz bile yatamıyoruz çocuklar ne yapsın

Bu sicaklarda bebeklerin ateşi kac derece arkadaslar gunduz fazla benimkinin gece normale dönuyor . Aşinin etkiside var tabi cumadan beri
Senin yazilarini bugun okudum ben de cumadan beri rota1 ile menenjit(bexero) yuzunden atesle ugrasiyorum. En yuksek 38.3 gorduk fitil ise yaramadi tam dusuyor 8-10 saat sonra yine 37.9 :( artik sinirden cildiricaktim normal zamanda atesi 36.6 dir benim cocugumun ben arada olcerim. Ama simdi rektal de bakiyorum koltuk alti da bakiyorum cikip cikip iniyor.

Back
X