- 19 Eylül 2024
- 1.533
- 1.835
- 53
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
- #35.021
Canlarim sling degilde su bel popo destekli kanguru kullanan var mı 2 aylik olduk artik kullanabilirmiyiz bir sakincasi varmi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevindim inşallah daha fazla uzun sürmez, cok gecmis olsunGoturdum bugun. 5 gun 1 hafta bile surmesi normalmis. Birde soyle bir durum olmus. Hastanede olculenden 0,5 derece fazla gosteriyor bizim ates olcer onu tespit ettik hastanede
Biz 2 aşıyı bir hafta önce veremi bir hafta sonra yaptırdık hiçbir şey olmadı her bebekte sürec farklı sanırımKızlar merhaba bizde 20 mayısta doğduk yarın 3 doz aşımız var sizin süreciniz zor oldu mu
Normal takildi. Cok bi acisi yok .iceri takilan bi aparat var o takilirkn hafif acidi sonrasi sıkıntısizBakır mı hormonlu mu taktırdınız çok acıyor mu acaba benim de haftaya randevum var
Buna nereden bakıyorsunuzKızlar doğum param yatmış benimde bir buçuk iki tane gözüküyor şuan
İlaca basla ben eşime güvendim 3. Oldu şimdi ilaç kullanıyorum 6 aylık olunca bağlayalım der drAynen valla dün gece ilk defa pencerelerin hepsini açtık yattık ama aklımda hep Bi anlık unuturum büyük oğlan kalkıp düşer diye düşündüm sıcağa razı geliyorum artık başlarına benim yüzümden bişey gelmesin diye 2 küçük çocuk gerçekten zormuş kazara olmazsa 3. Yü düşünmüyorum bugünlerde tedirginim geçen olan oldu ama inş gebelik yaşanmaz
Ben aldım asla durmuyo kendini yırttı duruyo kenardaCanlarim sling degilde su bel popo destekli kanguru kullanan var mı 2 aylik olduk artik kullanabilirmiyiz bir sakincasi varmi acaba
E ailem denBuna nereden bakıyorsunuz
Öyle yapacağım kaç senedir o şekilde hamile kalmadım ama geçen yaptı hatayı ben adet görmüyorum belki sütte korur ama onunda garantisi yokİlaca basla ben eşime güvendim 3. Oldu şimdi ilaç kullanıyorum 6 aylık olunca bağlayalım der dr
İlk öğretmenim ailem uygulamasından canım çocuklarım kısmı var çocuğun ismine tıklayıp bakacaksınBuna nereden bakıyorsunuz
Sadece mama ile besleniyor arada su veriyorum mama kullandığı içinMerhaba kızlar 3 ay 15 günlüğüz bebeğim bugün isal oldu 3 defadır kakasını öyle yapıyor normal mi
Benim oğlumun gündüz uykuları kısa canım ve sanırım evet sıcaktan uyuyamıyorlar geceleri serin olduğu için genelde sanırım oğlum uyuyor 6 7 saat sesten de etkilenir ama fazla değil bizim ev de genelde kalabalık oluyor şu aralar ses çok oluyor uykusu varsa ona rağmen uyuyorBi benim oğlum uzun uzun uyumuyor herhalde en fazla 2-3 saat uyuyor o da uyursa sıcak olduğundan mı evde ses olduğundan mı bilmiyorum
Bizim 37.7 37.8 çıkıyor doktor normal sıcaktan dediBu sicaklarda bebeklerin ateşi kac derece arkadaslar gunduz fazla benimkinin gece normale dönuyor . Aşinin etkiside var tabi cumadan beri
Bizim ev Bi kaç gündür geceleri sıcak olmaya başladı ya biz bile yatamıyoruz çocuklar ne yapsınBenim oğlumun gündüz uykuları kısa canım ve sanırım evet sıcaktan uyuyamıyorlar geceleri serin olduğu için genelde sanırım oğlum uyuyor 6 7 saat sesten de etkilenir ama fazla değil bizim ev de genelde kalabalık oluyor şu aralar ses çok oluyor uykusu varsa ona rağmen uyuyor
Senin yazilarini bugun okudum ben de cumadan beri rota1 ile menenjit(bexero) yuzunden atesle ugrasiyorum. En yuksek 38.3 gorduk fitil ise yaramadi tam dusuyor 8-10 saat sonra yine 37.9Bu sicaklarda bebeklerin ateşi kac derece arkadaslar gunduz fazla benimkinin gece normale dönuyor . Aşinin etkiside var tabi cumadan beri
Ben stokke limas aldim bence 5 kilo cocuk icin ideal. Rahatsiz etmedigini dusunuyorum benim cocugumu icim rahat yani kangurudaykenCanlarim sling degilde su bel popo destekli kanguru kullanan var mı 2 aylik olduk artik kullanabilirmiyiz bir sakincasi varmi acaba