2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Kızlar doğumdan sonra temmuzun 13ünde adetim geldi bitti şimdi yine adet olacakmışım gibi hafif kan geldi bu günlerde doktora gidicem zaten..sizin nasıl oldu
Benim sezeryandan cikar cikmaz baslayan regl tam 46 gun surdu lafayi yicektim bitti tam 29 gun sonra tekrar geldi zatwn doktor kontdolumde vardi gittim normal regl kanamasina donmussun dedi ve bana ozellikle emziriyormusum yoksa mama ve anne sutu berabermi diye sordu sebebini merak edincede soyle bir aciklama yapti sadece anne sutuyle beslenen bebekler cok daha fazla emerler ve guclu emme refleksleri olur ama hem mama hem anne sutu alan bebeklerin emme refleksleri zamanla zayiflar vucudunnseni uyarir bebek artik cok emmiyor normale donebilorsin hormonlar cekilmeye baslar ve sen normal adet dongune donersin 👍

Kızlar sezaryen doğum sonrası bel ve bacak ağrısı yaşayan var mı? Geçer diye 2 aydır sabrediyorum ama yok geçmiyor. Neden kaynaklanıyor olabilir sizce? Epidural sebepli hep kalacak bir ağrı olmasın 😭
Merhaba canim sanmiyorum bebegin bir tik kilolu bir bebekse egil kalk vs kas yorgunlugundan olabilir bende siddetli sirt agrisi cektim ama anladmki egilip kalkmaktan yanlis hareketten biraz dikkat ettim tooarladi

Kizlar menenjit ve rota ayni anda agir geldi benimkine. Menenjitte ozellikle bexero cok ates yapabiliyormus aklinizda olsun. Bir anda cikiyor hic yavas yavas da degil 🫠
Bizde ayni asiyi dusunuyoruz doktor bexero icin ates yaoma ihtimali yuzde 10 dedi ama sen smdi boyle soyleyince biraz tedirgin oldm da mecbur yaptiricaz

Selam kızlar biz de bugün 2 ay aşılarımızı olduk toplam 3 tane. Huysuzlugumuz var bi kaç gündür bakalım inşallah ateş yapmaz sizler napiyorsunuz
Bu 2. Ay asilarindan veremi olmadik daha ama diger ikisi nerdeyse hic yan etki yapmadi bizde sadece bacaginin o bolgeleri agriliydi sanirim dokununca biraz mizmizlandi ama ates vs gormedik hic sekermm ins sizde gormezsiniz 🩷🩷🩷

Gunaydjn dunya in en guzel bebeklerine sahip dunyanin en güzel en özel anneleri seviliyorsunuz 🌸🌸 benim minnosum ozellikle geceleri kollarini baglamadan uykuya gecmiyor anam babam usulu bir tulbentle kollarini sariyorum mecburen o zaman rahatiz yoksa gaz ciksrtma derdine eline yuzune tokadi yapistiroyor 🤭🤭bizim gbi olan varmi 🤭🤭

Kızlar sezaryen doğum sonrası bel ve bacak ağrısı yaşayan var mı? Geçer diye 2 aydır sabrediyorum ama yok geçmiyor. Neden kaynaklanıyor olabilir sizce? Epidural sebepli hep kalacak bir ağrı olmasın 😭
Bacak değil ama bnm 2 oldu belim tutuluyor ilki 3 gün sürdü parol merhem idare ettim. Dün yine tutuldu gece artık dayanamadım acile gittim kas gevşetici yapıldı mecburen sütü sağıp döküyorum az sonra beyin cerrahine gideceğim hala kıpırdayamıyorum anestezi etkisi var mı bilmiyorom

Gunaydjn dunya in en guzel bebeklerine sahip dunyanin en güzel en özel anneleri seviliyorsunuz 🌸🌸 benim minnosum ozellikle geceleri kollarini baglamadan uykuya gecmiyor anam babam usulu bir tulbentle kollarini sariyorum mecburen o zaman rahatiz yoksa gaz ciksrtma derdine eline yuzune tokadi yapistiroyor 🤭🤭bizim gbi olan varmi 🤭🤭
Günaydın canım Tam olarak böyleyiz bizde dün aşı olduk diye saramadım ama inanki oda uyuyamadı elinden kolundan mecbur kolunun altından sardım biraz dalana kadar

Aynı şekilde pamuk ince tülbent aldım sardım, kundak fln istemedi sıcak gelmiş olabilir ama 20 gündür fln kundaksız uyuyor yavaş yavaş bıraktırdım çünkü kollarını çıkarıyorduu , bazende tülbentle birlikte yüzüne çekiyordu korktum.önce tek kol açık,sonra çift kol açık beden sarılı derken şimdi olduğu gibi yatıyor ama ara ara irkilp uyanıyor hala oda zamanla geçer umarım

😂😂 ben de son kundaklarımı yapıyorum canım o zaman daha güzel uyuyor . Artık donmeyi öğreneceği için kundak sakıncalı hale gelecek . Biz 💩 derdine uyuyamıyoruz 2 gündür mahfetti beni cadı kızım 🤣

Bizde ayni asiyi dusunuyoruz doktor bexero icin ates yaoma ihtimali yuzde 10 dedi ama sen smdi boyle soyleyince biraz tedirgin oldm da mecbur yaptiricaz
Saglik ocagindaki hemsiremiz de pediatrici baska arkadasim da chatgpt bile ates yapma ihtimali cok yuksek dedi gittim yine de yaptirdim.. 2 ay asilarinda 37.5 oldu en fazla kendiliginden dusmustu ama rotayla birlesince 48 saat surdu gercekten. Su an gecti ama 1 fitil 2 calpolle atlattik. Nacizane tavsiyem doktorunla konus araya bari 1 hafta falan koymaya calis bence oyle yapsaydim 38.3 leri gormezdim

Kızlar iki gündür ishalim var muz da yiyorum suda içiyorum Probiyotik de içiyorum ama sürekli karın ağrısı onunla birlikte biraz böyle mide bulantısı ve halsizlik de yaptı Başka ne yapabilirim başına gelen var mı

Kızlar iki gündür ishalim var muz da yiyorum suda içiyorum Probiyotik de içiyorum ama sürekli karın ağrısı onunla birlikte biraz böyle mide bulantısı ve halsizlik de yaptı Başka ne yapabilirim başına gelen var mı
geçmiş olsun 🌸, emziriyorsan bol sıvı almaktan başka çaren yok maalesef.. Bir seferligine bir cay kasigi turk kahvesine yarim limon sıkıp içersen faydası olabilir.. Ben hamileyken ebe söylemişti gerçekten iyi gelmisti.

Teşekkür ederim cevabın için☺️bide süt arttıran içeçek ne canım e bebekteki
Promalt canım biraz şekerli ama bende çok işe yaradı. Rica ederim ne demek 🙏
Bencede birsey olmaz neden olsunki e bebekteki gorevli 3 buvuk aydan once kullanilmaz dedi doktorumda 3. Ayi bekle diyince alamadm bisi
Bendekinin küçük bi yenidoğan aparatı var küçük sünger yükseltici. Kendime doğru oturtup kısa mesafeli çıktım şükür bi sıkıntı olmadı. 3 ay oldu sayılır benim oğlum zaten
Ben de gündüz kundak yapıyorum uykusu bölünmesin diye ama gece kundaksız yatırıyorum mümkün olduğunca hala ara ara sıçrıyo ya da eliyle saçını çekip uyanıyo 🤣🤦

Benimkide aynı canım eller hep oynuyor gaz yüzünden mi öyle?benim hiç sarmadım kollarını durmaz sanki benimki öyle sarık çok hareketli

Kızlar kızım biraz önce emdi gazını çıkarırken içtiklerini çıkardı ve ilk defa hafif sarı renk vardı sabah yazıcam doktora başına gelen var mı?

Kızlar doğum yapalı 3 ayı geçti yeni adet oldum 4 gün oluyor. Hamile kalmadan önceki adet kanamalarima benzemiyor 2 gün yoğun kanamam olurdu 3.gün kahverengiye dönerdi şimdi hala yoğun kırmızı kan geliyo 4 gündür normal mi acaba doğum sonrası

Kızlar doğum yapalı 3 ayı geçti yeni adet oldum 4 gün oluyor. Hamile kalmadan önceki adet kanamalarima benzemiyor 2 gün yoğun kanamam olurdu 3.gün kahverengiye dönerdi şimdi hala yoğun kırmızı kan geliyo 4 gündür normal mi acaba doğum sonrası
Bende 46. Gündü sanırım regl oldum canım öncesinde 4 gün sürerdi reglim hatta 2. Günden sonra günlük ped koyardım, doğumdan sonra olan 8 gün sürdü yoğun kanamalı. Normalmiş, zamanla düzene girecekmiş

Back
X