- 28 Ekim 2023
- 96
- 58
- 8
- 29
- Konu Sahibi Mervenur277
- #35.201
Ay biz deKızlar napiyosunuz bebişleriniz nasıl biz yarın 3 aylık oluyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay biz deKızlar napiyosunuz bebişleriniz nasıl biz yarın 3 aylık oluyoruz![]()
2 tane bacaktan 1 tane koldan toplam 3 tane.Kızlar yarın sağlık ocağında aşılarımız var. Kaç tane aşı oluyorlar?
Koldan olan verem aşısı de mi? Teşekkür ederim.2 tane bacaktan 1 tane koldan toplam 3 tane.
İki aşı aynı gün olduğu için mi? Gelişmeleri bekliyoruz şifa diliyorum.Kizlar menenjit asilarini ve rota asisi yaptirdik. Ilk 5-6 saat normaldi sonra biraz ateslendi ve huysuzlandi. Calpol verdim. Tereddutluydum ilac vermekte ama cocugu baya rahatlatti. Kilosuna gore (6100g) 2.5ml verdik. Ben kasik degil insulin şırıngasıyla agzina sıktım. Doktorum atesi cikmadan verebilirsin demisti keske oyle yapsaydik. Onun disinda asiri istahsizlik yaptiderin gece uykusuna da anca gecti. O zaman beslemeyi deniyicem. 30 saat asi etkisi surmesi normalmis. Ilerleyen saatlerde de gelismeleri yazarim belki yardimci olur
BizdeKızlar napiyosunuz bebişleriniz nasıl biz yarın 3 aylık oluyoruz![]()
Tesekkur ederimİki aşı aynı gün olduğu için mi? Gelişmeleri bekliyoruz şifa diliyorum.
Benimki oyle yaptiginda emzik veriyorum rahatliyor. Genelde emmek istiyor ama yutmak beslenmek istemiyor o anlarda benimkiKızlar bebeğimde emerken baya gergin emiyo emmek istiyor ama ayni zamanda mizirdanip kendini itiyor sonra geri tutuyor böyle böyle verimli bı emzirme yapamıyorum yarın aşı da olacak 8 Ağustosta tam 3 aylık olucaz
canım bunun sebebi büyük ihtimalle gaz ben de çok yaşıyorum bazen de sol göğsümden çok tazyikli geliyor onda da memeyle kavga ediyorlarKızlar bebeğimde emerken baya gergin emiyo emmek istiyor ama ayni zamanda mizirdanip kendini itiyor sonra geri tutuyor böyle böyle verimli bı emzirme yapamıyorum yarın aşı da olacak 8 Ağustosta tam 3 aylık olucaz
EvetKoldan olan verem aşısı de mi? Teşekkür ederim.
Son iki haftadır sütüm ciddi azaldı tazyikli gelmiyor ama gazi çok varcanım bunun sebebi büyük ihtimalle gaz ben de çok yaşıyorum bazen de sol göğsümden çok tazyikli geliyor onda da memeyle kavga ediyorlar
O zaman gazı var diye yapıyordur arada gazını çıkartıp tekrar teklif edin inşallah bebek emdikçe süt de artarSon iki haftadır sütüm ciddi azaldı tazyikli gelmiyor ama gazi çok var
Menenjit aşılarında iki cocugumda da yarım saat öncesinden calpol verdirmislerdi, cok da işime yaradi. Ben de ilaç verme taraftarı değilim ancak yüksek ateş riskli diye biliyorum. Diğer menenjit asilarindan evvel aklınızda bulunsun, doktorunuza danisirsiniz, o da uygun görürse belki sizin de işinize yarar.Kizlar menenjit asilarini ve rota asisi yaptirdik. Ilk 5-6 saat normaldi sonra biraz ateslendi ve huysuzlandi. Calpol verdim. Tereddutluydum ilac vermekte ama cocugu baya rahatlatti. Kilosuna gore (6100g) 2.5ml verdik. Ben kasik degil insulin şırıngasıyla agzina sıktım. Doktorum atesi cikmadan verebilirsin demisti keske oyle yapsaydik. Onun disinda asiri istahsizlik yaptiderin gece uykusuna da anca gecti. O zaman beslemeyi deniyicem. 30 saat asi etkisi surmesi normalmis. Ilerleyen saatlerde de gelismeleri yazarim belki yardimci olur
Yaklaşık 15 hafta civarinda benimkisi ancak muhtemelen geliyor gelmekte olan inanılmaz huysuz ve huzursuz, uykuyu derinleştirmede cok sikinti yasiyor, meme ile kavga ediyor, oturma sensörü aktif ve duyarlı. Bunlar da geçecek inşallah bakalim. Atak bebesi...Kızlar napiyosunuz bebişleriniz nasıl biz yarın 3 aylık oluyoruz![]()
Aynısı bir iki gündür inanılmaz uykuya direnme sürekli mızmız hal ağlama iştahsızlık tükürükler sinirYaklaşık 15 hafta civarinda benimkisi ancak muhtemelen geliyor gelmekte olan inanılmaz huysuz ve huzursuz, uykuyu derinleştirmede cok sikinti yasiyor, meme ile kavga ediyor, oturma sensörü aktif ve duyarlı. Bunlar da geçecek inşallah bakalim. Atak bebesi...
Aynıyız 2-3 gündür inanılmaz bir uykuya direnme var beslenme reddi eller yumruk agızda tükürükler heryerde sinir aglama cok zor dalsa da yatırınca uyanıyorBizdeama 3 gündür iyi değiliz devamlı ağlama kucakta gezme uyutmak için türlü pozisyonlar deniyorum 6 saattir uyanık mesela şimdi uyudu. İştah azaldı meme yi ağzına bile almıyor. Sağabildiğim kadar işte zorla sağıyorum mamayı bile zor içiyor atak zamanı sanırım hiç böyle yapmazdı sizde durumlar nasıl
Aynı benimki deAynıyız 2-3 gündür inanılmaz bir uykuya direnme var beslenme reddi eller yumruk agızda tükürükler heryerde sinir aglama cok zor dalsa da yatırınca uyanıyor