2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kizlar menenjit asilarini ve rota asisi yaptirdik. Ilk 5-6 saat normaldi sonra biraz ateslendi ve huysuzlandi. Calpol verdim. Tereddutluydum ilac vermekte ama cocugu baya rahatlatti. Kilosuna gore (6100g) 2.5ml verdik. Ben kasik degil insulin şırıngasıyla agzina sıktım. Doktorum atesi cikmadan verebilirsin demisti keske oyle yapsaydik. Onun disinda asiri istahsizlik yapti :( derin gece uykusuna da anca gecti. O zaman beslemeyi deniyicem. 30 saat asi etkisi surmesi normalmis. Ilerleyen saatlerde de gelismeleri yazarim belki yardimci olur

Kizlar menenjit asilarini ve rota asisi yaptirdik. Ilk 5-6 saat normaldi sonra biraz ateslendi ve huysuzlandi. Calpol verdim. Tereddutluydum ilac vermekte ama cocugu baya rahatlatti. Kilosuna gore (6100g) 2.5ml verdik. Ben kasik degil insulin şırıngasıyla agzina sıktım. Doktorum atesi cikmadan verebilirsin demisti keske oyle yapsaydik. Onun disinda asiri istahsizlik yapti :( derin gece uykusuna da anca gecti. O zaman beslemeyi deniyicem. 30 saat asi etkisi surmesi normalmis. Ilerleyen saatlerde de gelismeleri yazarim belki yardimci olur
İki aşı aynı gün olduğu için mi? Gelişmeleri bekliyoruz şifa diliyorum.

Kızlar napiyosunuz bebişleriniz nasıl biz yarın 3 aylık oluyoruz 😍
Bizde 🥰 ama 3 gündür iyi değiliz devamlı ağlama kucakta gezme uyutmak için türlü pozisyonlar deniyorum 6 saattir uyanık mesela şimdi uyudu. İştah azaldı meme yi ağzına bile almıyor. Sağabildiğim kadar işte zorla sağıyorum mamayı bile zor içiyor atak zamanı sanırım hiç böyle yapmazdı sizde durumlar nasıl

Kızlar bebeğimde emerken baya gergin emiyo emmek istiyor ama ayni zamanda mizirdanip kendini itiyor sonra geri tutuyor böyle böyle verimli bı emzirme yapamıyorum yarın aşı da olacak 8 Ağustosta tam 3 aylık olucaz

İki aşı aynı gün olduğu için mi? Gelişmeleri bekliyoruz şifa diliyorum.
Tesekkur ederim🙏🏼 simdi calpol verdim ve besledim ilk defa 80-90ml icti bugun. Menenjit agir bir asiymis ondan oluyormus. 2. Ay asilarinda hic yan etki olmamisti
Kızlar bebeğimde emerken baya gergin emiyo emmek istiyor ama ayni zamanda mizirdanip kendini itiyor sonra geri tutuyor böyle böyle verimli bı emzirme yapamıyorum yarın aşı da olacak 8 Ağustosta tam 3 aylık olucaz
Benimki oyle yaptiginda emzik veriyorum rahatliyor. Genelde emmek istiyor ama yutmak beslenmek istemiyor o anlarda benimki

canım bunun sebebi büyük ihtimalle gaz ben de çok yaşıyorum bazen de sol göğsümden çok tazyikli geliyor onda da memeyle kavga ediyorlar

Menenjit aşılarında iki cocugumda da yarım saat öncesinden calpol verdirmislerdi, cok da işime yaradi. Ben de ilaç verme taraftarı değilim ancak yüksek ateş riskli diye biliyorum. Diğer menenjit asilarindan evvel aklınızda bulunsun, doktorunuza danisirsiniz, o da uygun görürse belki sizin de işinize yarar.

Kızlar napiyosunuz bebişleriniz nasıl biz yarın 3 aylık oluyoruz 😍
Yaklaşık 15 hafta civarinda benimkisi ancak muhtemelen geliyor gelmekte olan inanılmaz huysuz ve huzursuz, uykuyu derinleştirmede cok sikinti yasiyor, meme ile kavga ediyor, oturma sensörü aktif ve duyarlı. Bunlar da geçecek inşallah bakalim. Atak bebesi...

Yaklaşık 15 hafta civarinda benimkisi ancak muhtemelen geliyor gelmekte olan inanılmaz huysuz ve huzursuz, uykuyu derinleştirmede cok sikinti yasiyor, meme ile kavga ediyor, oturma sensörü aktif ve duyarlı. Bunlar da geçecek inşallah bakalim. Atak bebesi...
Aynısı bir iki gündür inanılmaz uykuya direnme sürekli mızmız hal ağlama iştahsızlık tükürükler sinir

Bizde 🥰 ama 3 gündür iyi değiliz devamlı ağlama kucakta gezme uyutmak için türlü pozisyonlar deniyorum 6 saattir uyanık mesela şimdi uyudu. İştah azaldı meme yi ağzına bile almıyor. Sağabildiğim kadar işte zorla sağıyorum mamayı bile zor içiyor atak zamanı sanırım hiç böyle yapmazdı sizde durumlar nasıl
Aynıyız 2-3 gündür inanılmaz bir uykuya direnme var beslenme reddi eller yumruk agızda tükürükler heryerde sinir aglama cok zor dalsa da yatırınca uyanıyor

Back
X