2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Olabilir belki de fazla geldi dediğin gibi şeker çıkmayınca cozuttun mu yoksa
Bugğn biraz daha dikkat et bakalım. Günaydın
Dün anneme gittim, kısır yedim, bulgur midemi ekşitti galiba. Bu kez mide yanmasından başka bir evreye geçtim mide ekşimesi. Şeker çıkmayınca tatlı yemeye başladım evet. Ama bu kez tatlıdan değil. Günaydın sana da

Karı koca arasında böyle bir muhabbetin olması saşırtıcı cnm, hadi sen hamilesin hormanlar tavan, eşine ne oluyor. Böyle birşeyde birbirinizi kırmayın. Bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle cnm

2 gündür sabah aç karına lansor içiyorum mide koruyucu keşke daha önce içseymişim gaviscondan çok çok iyi geldi iştahım yerine geldi midem kötüydü artık onuda çözdüm son ayı yiyerek ekşimeden geçirmek istiyorım ya

Ay çok iyi yapmışsın , güzel anılar biriktirmenizi dilerim Bende bu ara bu tarz şeyler bakıyorum. Genelde hamilelik dönemi ile birlikte oluyor ama ben hamileşikle ilgili çok kapsamlı bir şey istemiyorum çünkü bitti sayılır artık. Bunun İçi nasıl ?

Ben bir de bunlara bakıyorum ama karar veremedim.

Bebeğimin İlk Yılı Anı Albümü

Bebeğimin İlk YıllarıBebeğimin İlk Beş Yılı Anı Albümü

Kızlar ayak tırnaklarınızı kesebiliyor musunuz ben artık ulaşamıyorum ayaklarıma. Tırnaklarım da o kadar hızlı uzuyor ki. Eşimden de isteyemedim zaten o çok derin keser

Ay canım ben hamileliğin başında bi kere kısır yedim mahvoldum. Sonra bir yerde daha denk geldim 2 kaşık yedim yine çok kötü oldu. Bulguru hayatımdan çıkardım hamilelikte hiç yemedim. Pilav bile yiyemedim.

Benim tırnaklar bir hafta on günde kesmelik oluyor. Bana saçın hızlı uzar demişlerdi saçım o kadar hızlı uzamadı tırnakların maşallahı var, hemen uzuyor
Benim el tırnaklarım çok uzuyor , haftada 2 kesiyorum desem yalan olmaz . Saçımda bayaaa uzadı

Canım bu doğumla başlıyor anne baba tanıtımı aile tanıtımı sonra her ay her özel anla ilgili alanlar fotoğraf kısımları var çok hoş ben de çok bocaladım alsam mı almasam mı diye fiyatı da değişiklik gösteriyordu 100 lira kupon çıktı aldım iyi ki almışım

Bugün ki kontrolden sonra kendimi iyice Ocak annesi ilan edicem gibi. Daha doğum kanalı inmemiş doktor 41 i bulabilir dedi neyse son günlerin tadını çıkarayım diyorum artık
Kaçıncı haftadaydınızBir de cinsiyet neydi erkek bebeler geç gelir diyorlar.Gebe eğitiminde 40+ 3 civarı doğuran birini görmüştüm.Doktor sen daha buraya ne geliyorsun kocanın yanına git diyormuşKızı en son 39+6 gibi görmüştüm hiç sancısı yoktu bebek de doğum kanalına girmemişti.Birkaç gün sonra haberi geldi

Seni çok iyi anlıyorum canım insan kalabalık olunca telefonuna bile bakamıyor. Bir hengâmenin içinde gibi oluyorsun . Ben de hep tek kalmak istiyorum. Arkadaşlar davet ediyor gitmiyorum böyle çok rahatım evde.
Ama kendimi suçlu hissetme lütfen gayet normal böyle hissetmen

Yok kuzum ya yerken bile hem migdemi hem bogazami yakıyor ıhlamur içiyorum biraz limon sıkıp ama öksürük de geldi
Canım ben de öksürük olunca normalde bir ay geçmez çok zor astım da var .
Geçen ay oldum yine ıhlamur içtim terletti hemen duşa girip sıcak duş aldım . Günde üç dört kere. Hemen atlattım öksürüğü. Son haftalar öksürük zorlar seni Rabbiö şifa versin inşallah

Kızlar biz beşik olarak elele madre moralini aldık ölçüsü 70/110 . Bu ölçüde bir yatak almamız lazım ama bulamıyorum sizler nerden aldınız yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…