- 10 Ocak 2016
- 418
- 387
- 103
Sizin adınıza mutlu oldum34+4 hala dönmeyen bir bebeyılbaşına kadar dönmezse sezaryen görünüyor çok şükür kilo almış kızım 10 günde 1860tan 2290a gelmiş ay ne dert etmiştim kendime doktor progestanı bırakalım dedi, 35ten sonra da normal hayata dönebilirsin dedi
Ben de öyleydim inanın tok olmama rağmen sürekli yedim zorla. 3 ana öğün kesin yapın. Arada da bol meyve tüketin mutlaka. İnşallah sizinki de alacakSizin adınıza mutlu olduminşallah benim bebem de bir sonraki kontrolde kilo almis olur ona kilo aldircam diye ne yiyeceğimi sasirdim
Kızlar biz beşik olarak elele madre moralini aldık ölçüsü 70/110 . Bu ölçüde bir yatak almamız lazım ama bulamıyorum sizler nerden aldınız yardımcı olur musunuz
Geçen kesmeye niyetlendim ulaşamadım eşim kesti çokta güzel kesti vallaKızlar ayak tırnaklarınızı kesebiliyor musunuzben artık ulaşamıyorum ayaklarıma. Tırnaklarım da o kadar hızlı uzuyor ki. Eşimden de isteyemedim zaten o çok derin keser
Bu da çok iyiymiş, arkadaşımın ablası kullanmış kızı 4 yaşında hala iyi diyormuş, ben de bundan alacaktım sonra diğerini indirimde yakalayınca ondan aldımBen de şundan aldımYataş Ninni Sünger Yatak 60 x 120 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Yataş Mini Ninni Sünger Yatak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben ayaklarıma şimdilik ulaşıyorum da yere bir şey düşünce almak işkence gibi.Geçen kesmeye niyetlendim ulaşamadım eşim kesti çokta güzel kesti valla
38+5 cinsiyet kız ama benim oğlum da 40+2 de geldi bu daha geç gelecek hissi var artıkKaçıncı haftadaydınızBir de cinsiyet neydi erkek bebeler geç gelir diyorlar.Gebe eğitiminde 40+ 3 civarı doğuran birini görmüştüm.Doktor sen daha buraya ne geliyorsun kocanın yanına git diyormuş Kızı en son 39+6 gibi görmüştüm hiç sancısı yoktu bebek de doğum kanalına girmemişti.Birkaç gün sonra haberi geldi
Al benden de o kadar canım, saçları en son 1.5 yıl önce kestirdim uzamıyor arkadaş sadece dökülmesi durdu ama özellikle el tırnakları çok çabuk uzuyorBenim tırnaklar bir hafta on günde kesmelik oluyor. Bana saçın hızlı uzar demişlerdi saçım o kadar hızlı uzamadı tırnakların maşallahı var, hemen uzuyor
Dmeekki bu da hormonlardan benimde el tırnaklarım çok çabuk uzuyor yaBenim el tırnaklarım çok uzuyor , haftada 2 kesiyorum desem yalan olmaz . Saçımda bayaaa uzadı
Bugün başıma gelene bakın, devlete randevu almıştım karın çevresi geride bi de farklı dr görüşü alayım dedim, neyse muayene oldum 2 asistan ölçüm yapıyor biri tutuyor diğeri kaydırıyor baş çevresini 33 mü ne dedi karın çevresi kendi haftasında kilosu da 2634 dedi bende 35+1 im bu arada neyse sonra nst ye yolladı. Bu sefer uzman dr baktı kağıda oo düzenli sancın var doğumhanete git bi daha baksınlar gerekirse yatış ve serum takılacak dedi, bende hocam sancı hissetmiyorum dedim oda sen hissetmeyebilirsin ama var ( 40 50 lerde 2 sancı çıktı) haftanda küçük bi daha bakılsın falan diye ısrar etti. Yanımda da kimse yok panikledim annem kız kardeşimin yanına 2 saatlik başka bile gitti benle eşim tek varız bi de 16 aylık bebem var gitmedim doğumhaneye. Kendi dr uma gittim hemen orda da az sancı çıktı ama bebek daha kanala yerleşmemiş suyum iyi rahim ağzı uzun içim rahatladı vallahi devlete kalsa doğurtacaklardı beni yaBugün ki kontrolden sonra kendimi iyice Ocak annesi ilan edicem gibi. Daha doğum kanalı inmemiş doktor 41 i bulabilir dedi neyse son günlerin tadını çıkarayım diyorum artık
Canım benim de bebemin kilosu nispeten az 11 gün önce 2080 di şimdi 2400 lerde iyi kilo almış , bende meyveye abandım özellikle yatmadan 1 2 saat önce meyve yiyorum ve kahvaltı da bile kavurma yiyorumSizin adınıza mutlu olduminşallah benim bebem de bir sonraki kontrolde kilo almis olur ona kilo aldircam diye ne yiyeceğimi sasirdim
Ben de Aralık annesi olacak gibi hissediyorum 37+1'deyim, erkek bebek. Şimdiden hamilelik çok yorucu olmaya başladı. 40+2'ye kadar epey sıkıntı çekiliyordur kesin38+5 cinsiyet kız ama benim oğlum da 40+2 de geldi bu daha geç gelecek hissi var artık
Kuzenimin 3 oğlu var. 3üde normal doğum sırasıyla 36+3, 38+2 ve 37+5 de doğmuşlar. İlk doğumu zordu 24 saat sürdü nerdeyse. İkinci 15dkBen de Aralık annesi olacak gibi hissediyorum 37+1'deyim, erkek bebek. Şimdiden hamilelik çok yorucu olmaya başladı. 40+2'ye kadar epey sıkıntı çekiliyordur kesin
Firsa aldım canim biberon yıkamak.icin. Bide emzik biberon yıkama suyu varya ondan aldım makinasını almadımBen steril etmek için makine almamıştım kızım dogdugunda. İlk günler Biberon emzik yıkama deterjanı ile sıcak suyla yıkadım. Kaldı ki biberon ve emzik bir hafta kullanabildim. Bence ihtiyacınız olursa alırsınız makineyi de. Süt sağma makinesi aparatlarını da kaynar suya atıp bekletip duruluyordum. Ben çocukların biraz da olsa mikroplarla buyumeleri taraftariyim. Zaten 3.aydan sonra şöyle bir çeşme altında suya tutup geçiyorsunuzince temizlik için ise e-bebekte biberon vs temizleme fırça seti var onu da alabilirsiniz.
Sağol kuzum bugün öyle yaptım terlettim.kendimi biraz duş aldım bakalım şifa bekliyorumCanım ben de öksürük olunca normalde bir ay geçmez çok zor astım da var .
Geçen ay oldum yine ıhlamur içtim terletti hemen duşa girip sıcak duş aldım . Günde üç dört kere. Hemen atlattım öksürüğü. Son haftalar öksürük zorlar seni Rabbiö şifa versin inşallah
Canım ilk aldığın ürünleri 5 dk kaynat ondan tabi su kaynadıktan sonra koyacaksın 5 dk daha kaynatacaksın sonra ben uni baby in emzik biberon yıkama deterjanını almıştım onla yıkıyordum. Ama arada yine kaynar suya daldırıp karbonatlı ve tuzlu suda bekletiyordum hala da yapıyorum oğlumun suluğuna emziğine falanFirsa aldım canim biberon yıkamak.icin. Bide emzik biberon yıkama suyu varya ondan aldım makinasını almadımama kaynamış suya mi daldirmak lazım yoksa kaynatmak mi lazım onu bilemedim
Tesekkurler kuzumCanım ilk aldığın ürünleri 5 dk kaynat ondan tabi su kaynadıktan sonra koyacaksın 5 dk daha kaynatacaksın sonra ben uni baby in emzik biberon yıkama deterjanını almıştım onla yıkıyordum. Ama arada yine kaynar suya daldırıp karbonatlı ve tuzlu suda bekletiyordum hala da yapıyorum oğlumun suluğuna emziğine falan
Kız ne biçim yazmışım beyin yandı okurkenTesekkurler kuzumbende baby me nin deterjanini aldım uygundu
Bende de ara sıra aniden geliyor ama kısa sürüyor dinlenince geçiyorKızlar ayaga kalkinca yemek yaparken vajinamda bir baskı hissettim sanki çıkacak simdi oturunca o gecti ama kasıldı suan da insallah gecer ya
Benim de sık tuvaletim geliyor bebek döndü mü anlamadım da sanki sürekli hareket halindeKızlar yarım saatte üç defa tuvalete gittim doğum belirtisi mi aşağıya çok baskı yapıyor ya
O bana da oluyor, yatarken soldan sağa dönmek, uzun süre yattıktan sonra ayağa kalkmak çok zor. Çatı ağrısı dedikleri o galiba diye düşünmüştüm ben.Kızlar ayaga kalkinca yemek yaparken vajinamda bir baskı hissettim sanki çıkacak simdi oturunca o gecti ama kasıldı suan da insallah gecer ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?