2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Ben de sorduğumda devam et dedi doktor.

Bana devlette ki doktorum kramplar varsa magnezyum kullanırsın dedi olmayınca bende bayadir.kullanmiyorum acaba kullansan mi ya ozeldeki doktorda 37 den sonra falan kesicez demişti

Pazartesi 38 olcam nornalmdogum düşünüyor doktorum ondan birakcaz dedi sanırım banada bu magnezyum kasılmaları da hafifletiyor mi peki
Evet canım hafifletiyor da kimi dr normal doğum olacağı zaman bıraktırıyor
Yani bencede bu kadar etkili değildir ya öyle olsa herkes doğumu geciktirmesi için kullanırdı

Canım.link varmı bende bunlardan almak istiyordum

Çok saçma geliyor bu bana. Düzenli takipli hastalarına o seneden yapmaları lazım. Bizde fiyat için konuşmaya gittiğimizde yılbaşından sonra değişecek dediler. Hala net bilmiyoruz fiyatı

Çok saçma geliyor bu bana. Düzenli takipli hastalarına o seneden yapmaları lazım. Bizde fiyat için konuşmaya gittiğimizde yılbaşından sonra değişecek dediler. Hala net bilmiyoruz fiyatı
Sabitleme yapiyorlar mi ? bizimde kafamiz karisti yapsak mi yapmasak mi

Ya ben magnet çikolata falan yapmayacaktım ama şimdi gördüm burda yaptırsam mi aklıma kanıma girdiniz
Bende öyle dün kanıma girildi ve siparişi verdim hayır bi de gurbetteyiz gelen gidende yok iş arkadaşlarım gelir bi gerisi bize kalacak
Bu arada kartonu çıkarınca su kadarcik minikler yani
Erkek anaları çoook kıskandı

Kızlar bu çatı muayenesi ne berbat birşeymiş ya en azından benim için öyle oldu, doktor sen nasıl normal doğuracaksın dedi
Biz eve geldik çok şükür açılmamız yok 3 gün sonra bir daha kontrol var, bebek baş geliş ama kanala girmemiş, böyle giderse 40 ı bulur doğması dedi
Merdiven çık, yürüyüş yap, ananas ve hurma ye dedi doktorumuz.
Bugüne kadar serklaj var hareket etmeyeyim bebeğim dursun içeride diye uğraşıyorduk, şimdide doğurabileyim diye uğraşacağız

Allah yardımcımız olsun canım bnde açılma kontrolünde çok zorlanmıştım sezeryan istedim ama bugun anestezi doktorunla falan görüştük işler ciddileşince sezeryandan da korkmaya başladım eşim gircek diye biraz rahattım ondada ameliyathaneye almıyorlarmış modum düştü

Çok mu canın acıdı benim de pazartesi yapılacak kendini kastın mı

Bizde de almıyorlar ben anlamadım bu internette eşi ameliyata girenler nasıl giriyor

Amin canım aminn, ben de işler ciddileşince çok korkmaya başladım
İnşaAllah kolaylıkla alacağız bugünleride
Neden almıyorlarmış, görüyoruz hep giriyor eşler sezaryene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…