Ben de sorduğumda devam et dedi doktor.Kızlar bu arada magnezyumuda sordum şimdi bnde 37 deyim krampların oluyorsa içebilirsin sakıncası yok dedi hatta ağrıyı azaltıp doğumu geciktir diye ilk defa duydum diyor normal doğum içinde sıkıntı yok dedi ama tabi kendi doktorunuz ekstra bişey görüp dediyse o farklı
Bana devlette ki doktorum kramplar varsa magnezyum kullanırsın dedi olmayınca bende bayadir.kullanmiyorum acaba kullansan mi ya ozeldeki doktorda 37 den sonra falan kesicez demişti
Evet canım hafifletiyor da kimi dr normal doğum olacağı zaman bıraktırıyorPazartesi 38 olcamnornalmdogum düşünüyor doktorum ondan birakcaz dedi sanırım banada bu magnezyum kasılmaları da hafifletiyor mi peki
Yani bencede bu kadar etkili değildir ya öyle olsa herkes doğumu geciktirmesi için kullanırdıKızlar bu arada magnezyumuda sordum şimdi bnde 37 deyim krampların oluyorsa içebilirsin sakıncası yok dedi hatta ağrıyı azaltıp doğumu geciktir diye ilk defa duydum diyor normal doğum içinde sıkıntı yok dedi ama tabi kendi doktorunuz ekstra bişey görüp dediyse o farklı
Ben de 37+2 deyim bana da devam et dediBen de sorduğumda devam et dedi doktor.
Canım.link varmı bende bunlardan almak istiyordum
Bu arada kartonu çıkarınca su kadarcik minikler yaniCanım.link varmı bende bunlardan almak istiyordum
Çok saçma geliyor bu bana. Düzenli takipli hastalarına o seneden yapmaları lazım. Bizde fiyat için konuşmaya gittiğimizde yılbaşından sonra değişecek dediler. Hala net bilmiyoruz fiyatıBikac ay önce başka bir çalışan vardi eski hastalara fiyat sabitleme yapıyoruz demisti ama o zaman daha çok vakit var diye yapmamıştı, bu sefer gittiğimizde oradaki kişi bunu kesinlikle yapamayacağını öyle söylenen kişilerle şimdi kendi uğraştığını soyledisonuc olarak fiyat sabitleme yaptiramadik
Trendyoldan atılan sayfaya ben de çikolata siparişi verdimYa ben magnet çikolata falan yapmayacaktım ama şimdi gördüm burda yaptırsam mi aklıma kanıma girdiniz
Sabitleme yapiyorlar mi ? bizimde kafamiz karisti yapsak mi yapmasak miÇok saçma geliyor bu bana. Düzenli takipli hastalarına o seneden yapmaları lazım. Bizde fiyat için konuşmaya gittiğimizde yılbaşından sonra değişecek dediler. Hala net bilmiyoruz fiyatı
Cnm linkini atmış mıydın ya.kartondan çıkarınca daha bı güzel geldi gözümeBu arada kartonu çıkarınca su kadarcik minikler yani
M Melekogretmencnn link burda evet çok tatlılar
Tşk ederim cnm
Ay çok güzellerBizim çikolatalarda sonunda kargoya verilmiş
Teşekkür ederizTşk ederim cnm
Ay çok güzellerkutusu içinin düzeni renkleri vs..
Bende öyle dün kanıma girildi ve siparişi verdim hayır bi de gurbetteyiz gelen gidende yok iş arkadaşlarım gelir bi gerisi bize kalacakYa ben magnet çikolata falan yapmayacaktım ama şimdi gördüm burda yaptırsam mi aklıma kanıma girdiniz
Erkek anaları çoook kıskandıBu arada kartonu çıkarınca su kadarcik minikler yani
Allah yardımcımız olsun canım bnde açılma kontrolünde çok zorlanmıştım sezeryan istedim ama bugun anestezi doktorunla falan görüştük işler ciddileşince sezeryandan da korkmaya başladım eşim gircek diye biraz rahattım ondada ameliyathaneye almıyorlarmış modum düştüKızlar bu çatı muayenesi ne berbat birşeymiş yaen azından benim için öyle oldu, doktor sen nasıl normal doğuracaksın dedi
Biz eve geldik çok şükür açılmamız yok 3 gün sonra bir daha kontrol var, bebek baş geliş ama kanala girmemiş, böyle giderse 40 ı bulur doğması dedi
Merdiven çık, yürüyüş yap, ananas ve hurma ye dedi doktorumuz.
Bugüne kadar serklaj var hareket etmeyeyim bebeğim dursun içeride diye uğraşıyorduk, şimdide doğurabileyim diye uğraşacağız
Çok mu canın acıdı benim de pazartesi yapılacakKızlar bu çatı muayenesi ne berbat birşeymiş yaen azından benim için öyle oldu, doktor sen nasıl normal doğuracaksın dedi
Biz eve geldik çok şükür açılmamız yok 3 gün sonra bir daha kontrol var, bebek baş geliş ama kanala girmemiş, böyle giderse 40 ı bulur doğması dedi
Merdiven çık, yürüyüş yap, ananas ve hurma ye dedi doktorumuz.
Bugüne kadar serklaj var hareket etmeyeyim bebeğim dursun içeride diye uğraşıyorduk, şimdide doğurabileyim diye uğraşacağız
Bizde de almıyorlar ben anlamadım bu internette eşi ameliyata girenler nasıl giriyorAllah yardımcımız olsun canım bnde açılma kontrolünde çok zorlanmıştım sezeryan istedim ama bugun anestezi doktorunla falan görüştük işler ciddileşince sezeryandan da korkmaya başladım eşim gircek diye biraz rahattım ondada ameliyathaneye almıyorlarmış modum düştü
Amin canım aminn, ben de işler ciddileşince çok korkmaya başladımAllah yardımcımız olsun canım bnde açılma kontrolünde çok zorlanmıştım sezeryan istedim ama bugun anestezi doktorunla falan görüştük işler ciddileşince sezeryandan da korkmaya başladım eşim gircek diye biraz rahattım ondada ameliyathaneye almıyorlarmış modum düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?