2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Bu benim kocam. Ama ben onu hiç dinlemedim. Siz de dinlemeyin. Bebeğe ben bakıyorum, halini ben biliyorum, o sürekli böyle yorumlar yapıyor.

Bu benim kocam. Ama ben onu hiç dinlemedim. Siz de dinlemeyin. Bebeğe ben bakıyorum, halini ben biliyorum, o sürekli böyle yorumlar yapıyor.
Bnm eşim yazık hiç karışmaz ,bnm dediğime de tmm yapalım der.ilk doğduğunda annesine sarılık oldugundan bahsetmiş.sabaha kadar ışığı kapatmayın ışık altında uyusun vs demiş annesi tabi dinlemedim.onu bende biliyorum o ışık floresan ışığı olması gerek dedim eşime.annesi De çok bsy bilmez ondan bundan duymuş eşime soylemis.nasıl çocuk büyütmüş bilmem.daha lohusa ne demk onu bilmiyor...yada bilmiyorum demek işine geliyor.cok yalancı bı kadındır oğlunu çabuk kandırır. E o da annesi inanir tabi.kac kez yalanını gösterdim eşime... Ay bak sinir oldum kaynanamı hatırlayınca

Bende dyson var cok memnunum ama evimde zemin sürekli silme istiyor önceden silerdim sabah aksam mopla suan mümkün olmuyor hem süpürüp hem silen makinelerden aldım memnun kalırsam yazarım yine ise yarıyorsa harika bisey ek gıdada da cok lazım olacak

Kızlar dün bişey fark ettim memede uyumuyor bizimki sallanmaktanda hoşlanmıyor kucakta uyuyor koyuncada uyanıyor, abisinin uyku arkadaşı var 4 senedir onunla uyur dün kızıma verdim filin kulağıyla gözünü kapattım elleriyle sarılmış gibi koydum çok kolay uykuya daldı denemek isteyen olursa peluş tüy dökmeyen 40 cm lik bir fil bizimki

Ben uyku arkadşı için erken sanıyordum, bu güzel bi haber görüntüsü linki falan varsa atsana

Bende dyson-12 var memnunum çok. Annemde de bosch var o da çok memnun canım

2.çocuktan bildiriyorum evet benim eşimde öyle hatta fazlası, babası kız kardeşi doktor bende hemşireyim her şeyde ama her şeyde onlara sorar danışır bende başının etini yerim ama durum değişmez. Benimki de aşırı pimpirikli ve evhamlıdır

Kizlar 2 gündür bebegim emerken huzursuz emiyor kendini çekiyor ağlıyor kıpır kıpır bi yandan da emmek istiyor neden acaba

Kızlar ben yine mastıt oluyorum bu sefer diğer göğsüm of neden oluyor bu bebiş emiyorda anlamıyorum lahana koyacam şimdi inşallah ilerlemeden gecer
İlk bebeğimde bende sürekli ama sürekli mastit oluyordum hoş benimki boşaltmıyordu memeyi ama sütüm de öyle çok yoktu. Bu doğumdan sonra ilk gün hemşire benim memeleri enjektörle çekti öyle bi içim gitti ki anlatamam ama bence çok iyi oldu çünkü kanalları direk açtı şimdi süt biriktiği gibi akıyor memede kalmıyor ki bu oğluşta memeyi tam boşaltmıyor, sizinde tıkalı ya da dar süt kanallarından dolayı olabilir çünkü yağlı süt kaldı mı memede o direk tıkanıklık yapıyor akış yavaşlıyor . Hasta tipi sağım cihazıyla sağım yapabilirsiniz ya da her emme sonrası memeyi boşaltabilirsiniz ayrıca gümüş kapak kullanıyorsanız çok temiz tutmanız lazım bu da enfeksiyon yapabilir

Tam olarak supurup silen almak istiyorum ben de aslinda. Ay nolur kullan ve hemen yorum yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…