Merhaba sıcak suda ne kadar kalacak haşlayacak mıyız acabaKızlar mastit olanlar şu lahanayı gözünüzü seveyim yapın bakın bana dua edeceksiniz lahanayı sıcak suya koyup ilk sıcağı çıkınca göğsünüze koyun kanalların açılıp ağrınızın hafiflediğini göreceksiniz
Tam hatırlamıyorum ama bayağı kullandım 2.şişeyi aldığımı hatırlıyorum hatta ama işte fayda etmedi anlık rahatlık veriyordu. Risonel kullandınız mı?Ne kadar kullandınız Otrivine spreyini ? Onu da aldım ama sanki sıktığım gibi şişiriyor daha çok anlayamadım
Siz söyleyince bir kere daha sıktım ama pek fayda etmedi belki de düzenli kullanılması gerekiyor ama burnum çok tıkalı olduğu için sabaha kadar uyumamam lazım bunun için ve çok zor buTam hatırlamıyorum ama bayağı kullandım 2.şişeyi aldığımı hatırlıyorum hatta ama işte fayda etmedi anlık rahatlık veriyordu. Risonel kullandınız mı?
Merhaba maalesef medicana da dogum yapamadım sancı cektigim sıra hastaneye giderken medicana da hic bos oda olmadigini ogrendik sizde klinige gidiyorsanız dikkat edin koru hastanesinde yapmak zorunda kaldım hic memnun kalmadım ama ilk dogumum medicanadaydı her sey cok guzeldimerhaba dogum yaptınız mı nasıldı tavsiye eder misiniz
Yarın gelir sanırım kargoda hemen yorumlarımTam olarak supurup silen almak istiyorum ben de aslinda. Ay nolur kullan ve hemen yorum yap
Ben a101den almıştım 4 sene önce yumuş ve kulakları uzun olsun yeter bence, bunun aynisi bugun benzinlikte rastladım ama bu cok buyuk kizimla ayni boyda sanırımBen uyku arkadşı için erken sanıyordum, bu güzel bi habergörüntüsü linki falan varsa atsana
Patikli alt var bide çorap giydiriyorum.oda sicakligimiz 23.uzeri bazen ortuyorum bazen uyumuyor açıyorum öyle uyuyup kalıyoruzKızlar gece uyurken bebeğin çoraplarını çıkarıyor musunuz
Ben e bebekten bı çay almıştım.anason,kimyon,rezene bide bsy vardı 4lu karışımdi.ondan iciyordum.fena degildi.bitti tekrar almayı düşünüyorm.Kızlar gaz konusunda kimyon ve rezene çayı'nın çok faydasını gördüm sabah akşam bir bardak kimyon ve rezene çayını karıştırıp içiyorum bebek kendi gazını güzel çıkartıyor dün mastit olduğum için içemedim ilgilenemedim bugün resmen kıvranıyor gazını çıkartamıyor demek ki o çaydan kaynaklı rahat etmiş şimdi içiyorum İnşallah şifa olur
Bizim ebe 1 2 gün demişti.Kızlar bu 1. Ay aşısından sonra duşa sokabiliriz di mi bebişi? Bişey demediler ama korktum
Otrivine en fazla 5 gün, 1 hafta kullanılır. Bağımlılık yapıyor ayrıca. Şırınga ve serumla burun yıkama yapabilirsiniz nacizane tavsiyemNe kadar kullandınız Otrivine spreyini ? Onu da aldım ama sanki sıktığım gibi şişiriyor daha çok anlayamadım
Evet dediğim gibi otrivine gibi etki etmez düzenli kullanılması lazım, çok can sıkıcı ni durum burun tıkanıklığı inşallah en kısa sürese geçerSiz söyleyince bir kere daha sıktım ama pek fayda etmedi belki de düzenli kullanılması gerekiyor ama burnum çok tıkalı olduğu için sabaha kadar uyumamam lazım bunun için ve çok zor bu
Bnde aynen öyle yapiyorum biz bide soba kurduk bebiş için içerisi fırın gibi oluyor yinede aklıma bile gelmedi çorap çıkarmak bu kayınvalideler monoko prensesi falan sanriim çocuk büyütmemis nerde görülmüş yenidoğan çorabı çıkarıldığıCikarmak ne kelime:) patikli altinin üstüne corabini giydiroyorum. Battaniye ve ince yorganı da ustunde oluyo bebemin. Ev bizim eski ve cok buyuk biraz zor isiniyo. Ama oda sıcaklığımiz 20_21 lerde bizim. Zaten corabi cikartsam anneanne vurur beni
Canım bı tatlı kaşığı rezene bı çay kaşığı kimyon bı iki bardak sıcak suya koy iliyana kadar demlensin sonra süz fondip yap sabah akşam bir bardak bı kaç güne düzenli yapınca farkı görüyorsunBir gaz sorunu da bizdeBebeğim doyduktan sonra da emmek istiyor. Doyduğuna eminim çünkü sağım yapıyorum epey bir sütüm var. Doyduktan sonra emzirmek istediğimde ise sürekli karnı gurulduyor, bacaklarını karnına çekip gaz çıkarmaya çalışıyor. Kafası terliyor ve kıpkırmızı oluyor. Ben de memeden çekmek zorunda kalıyorum. Sonra kucağımda meme aramak için aynı ağlama ve kasılma, kafa hareketleri… Zaten memeden başka nerede uyuyacağını da bilmiyor. Kısır bir döngü içerisine girdik! Babası kucağında sallayarak uyutuyor ama benim kucağımda asla sakinleşmiyor meme aramaktan.
Patikli alt var bide çorap giydiriyorum.oda sicakligimiz 23.uzeri bazen ortuyorum bazen uyumuyor açıyorum öyle uyuyup kalıyoruzbence corapsiz yatmaz daha.
Ben e bebekten bı çay almıştım.anason,kimyon,rezene bide bsy vardı 4lu karışımdi.ondan iciyordum.fena degildi.bitti tekrar almayı düşünüyorm.
Bizim ebe 1 2 gün demişti.
Bn bide anason ve kişniş alıp bu çayı kendim yapacam bakalım. Şimdilik rezene ve kimyon var evde onun bile faydasını görüyorumPatikli alt var bide çorap giydiriyorum.oda sicakligimiz 23.uzeri bazen ortuyorum bazen uyumuyor açıyorum öyle uyuyup kalıyoruzbence corapsiz yatmaz daha.
Ben e bebekten bı çay almıştım.anason,kimyon,rezene bide bsy vardı 4lu karışımdi.ondan iciyordum.fena degildi.bitti tekrar almayı düşünüyorm.
Bizim ebe 1 2 gün demişti.
merhaba dogum yaptınız mı nasıldı tavsiye eder misinizKlinige gidiyorum ama dogum medicana ankara
ben ayşe hocanın hastasıyım beni takip ediyor ama ilginç bi şekilde yeni hasta almıyormus. doktorumdan cok memnunum aslında. dogum paketi falan almadım ama hocamla devam etmek istyorum. bu tarz duyumlar beni korkutuyorMerhaba maalesef medicana da dogum yapamadım sancı cektigim sıra hastaneye giderken medicana da hic bos oda olmadigini ogrendik sizde klinige gidiyorsanız dikkat edin koru hastanesinde yapmak zorunda kaldım hic memnun kalmadım ama ilk dogumum medicanadaydı her sey cok guzeldi
ben kullanmadım ama Aralık annelerinde çok önerenler vardı canım istersen arayıp oku birKızlar solgarin b12 vitamini kullanan var mı. Sipariş edecemde süt artırıcı özelliği varmış yorumları okudum memeleri dolu dolu yapıyormuş aranızda kullanıp yorumlardaki gibi memnun olan var mi
Benim oğlumun kakasi da aynı böyle bu hafta kontrole götüreceğim doktora sorucam bakalımKızlar bebeğin kakası arada sümüksü yada ipli gibi oluyor hemen alerji diyebilir miyiz rengi normal sarı ve pütürlü
Sorunca beni de bilgilendirir misin? Yüksek ihtimalle normaldir diye düşünüyorum çünkü bebeğime hiç bir anormallik yok kan vs de yokBenim oğlumun kakasi da aynı böyle bu hafta kontrole götüreceğim doktora sorucam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?