Çok net gazı var diyebilirim genellikle alt gazı olunca oluyor bizim ortalama 1 hafta öyle geçti hem atak dönemi oluyor ama merak etmeyin bir kaç güne düzelir biraz sabırKizlar 2 gündür bebegim emerken huzursuz emiyor kendini çekiyor ağlıyor kıpır kıpır bi yandan da emmek istiyor neden acaba
Dolapta ağzı kapalı 4 gün durabiliyor diye biliyorum eskiden oda ısısında 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 aydı şimdi onu 4 saat 4 gün 4 ay olarak güncellemişlerKızlar dolapta 2 gün önce sağdığım sütü bebeğime verdim sonradan ekşi koktuğunu fark ettim tadına baktım tuhaftı 20ml filandı acaba bozuk muydu anlamadım ki sütün yağı yukarı suyu aşağı inmişti calkaladim duzelmisti. Ay galiba çocuğa bozuk süt vermiş oldum
Canım ben dyson kullanıyorum bir arkadaşım Bosch kullanıyor o da çok memnunSlm kizlar Size birazcik alakasiz bir sey soracagim. Benim dik suourgem var ama hic memnun degilim o yuzden yenisini almak istiyorum. Bunda da ayni sorunu yaşamamak icin sizlere sorayim dedim var mi tavsiye edeceginiz marka. Malum evde bebisim var artik temizlik daha zor ve iki bucuk yasinda da büyüğüm var. Tavsiyesi olan varsa paylasirsa cok sevinirim.
Yok sadece emziriyorumBiberon kullanıyor musunuz acabaa biberonla güzel içiyor ama memede hep huysuz
Sanırım öyle. sürekli uyanıyor 10 dk dalıyor sonra geri uyanıyor şuan atak dönemindeyiz zaten 4. GündeyizÇok net gazı var diyebilirim genellikle alt gazı olunca oluyor bizim ortalama 1 hafta öyle geçti hem atak dönemi oluyor ama merak etmeyin bir kaç güne düzelir biraz sabır
Tam boşaltma yapmıyor sanırım artık buna kanaat getirdim ağzının ucu ile tutuyor emzige alıştırmaya çalışmamin yan etkisi olarak.İlk bebeğimde bende sürekli ama sürekli mastit oluyordum hoş benimki boşaltmıyordu memeyi ama sütüm de öyle çok yoktu. Bu doğumdan sonra ilk gün hemşire benim memeleri enjektörle çekti öyle bi içim gitti ki anlatamam ama bence çok iyi oldu çünkü kanalları direk açtı şimdi süt biriktiği gibi akıyor memede kalmıyor ki bu oğluşta memeyi tam boşaltmıyor, sizinde tıkalı ya da dar süt kanallarından dolayı olabilir çünkü yağlı süt kaldı mı memede o direk tıkanıklık yapıyor akış yavaşlıyor . Hasta tipi sağım cihazıyla sağım yapabilirsiniz ya da her emme sonrası memeyi boşaltabilirsiniz ayrıca gümüş kapak kullanıyorsanız çok temiz tutmanız lazım bu da enfeksiyon yapabilir
1.ay kontrolünde doktoru yanında dur kısa kısa başla dedi günde aklımıza geldikçe yapıyoruzKızlar karin ustu tummy time yatirmaya basladiniz mi? Ve ne zaman basladiniz?
Ağzı kapalı 2 gün durdu ama emin oldum bozuktu çocuk ishal oldu ama geçti çok şükür neden oldu anlamadımDolapta ağzı kapalı 4 gün durabiliyor diye biliyorum eskiden oda ısısında 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 aydı şimdi onu 4 saat 4 gün 4 ay olarak güncellemişler
3 gün sonra her şey çok güzel olucak bebek gerçekten sakinliyor oh be diyorsunuz bizim ki de hiç uyumamisti kucakta kısa kısa uykular yapıyorduSanırım öyle. sürekli uyanıyor 10 dk dalıyor sonra geri uyanıyor şuan atak dönemindeyiz zaten 4. Gündeyiz
Merhaba, benimde hamileliğimde alerjik rinitiö çok fena azmıştı asla nefes alamıyordum burnum tamamen tıkalıydı çaresizlikten otrivine kullanıyordum ama kısa süreki etki etmişti sonra dayanamadım Kbb dr una gittim bana yasakladı otrivine i hem bağımlılık yapıyor hemde gebelik sürecinde kullanılması önerilmiyor dedi Risonel diye ni sprey yazdı Otrivine gibi hemen etki etmez düzenli kullanımda uzun vadede etki eder dedi ve cidden öyle oldu çok rahatladım benim burun etlerimi daha uzun süre küçülttü hatta 2 aya kadar kullanabilirsin dedi ben 2 hafta tek kullandım tabi benim alerjiydi soğuk algınlığı durumlarında ne olur bilemiyorum çok rahatsızsanız sizde bi Kbb dr una görünün benceBenim gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı? Nefes alamıyorum ne yapsam olmadı ilk hamileliğim ve daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti 1 aydır Otrivine kullanıyorum ve korkuyorum sıksam daha kötü yaparsa korkusu var sıkmasam uyuyamıyorum nefes alamıyorum ayakta kalmaktan ayaklarımın altı balon oldu. Şuan 36+6 dayım benim gibi sprey kullanıp doğumdan sonra bir şeyü klmuan varnı
Cikarmak ne kelime:) patikli altinin üstüne corabini giydiroyorum. Battaniye ve ince yorganı da ustunde oluyo bebemin. Ev bizim eski ve cok buyuk biraz zor isiniyo. Ama oda sıcaklığımiz 20_21 lerde bizim. Zaten corabi cikartsam anneanne vurur beniKızlar gece uyurken bebeğin çoraplarını çıkarıyor musunuz
Plips dik süpürgesini çok met ediyorlar arkadaşlarim aldı cock memnunlar. O kadar para verip doysn almaya gerek Yok diyorlarSlm kizlar Size birazcik alakasiz bir sey soracagim. Benim dik suourgem var ama hic memnun degilim o yuzden yenisini almak istiyorum. Bunda da ayni sorunu yaşamamak icin sizlere sorayim dedim var mi tavsiye edeceginiz marka. Malum evde bebisim var artik temizlik daha zor ve iki bucuk yasinda da büyüğüm var. Tavsiyesi olan varsa paylasirsa cok sevinirim.
Sizin eşiniz hiç olmasa yakınları doktor danisiyor benim gorumceler bir halt değil ama görsen profesörler2.çocuktan bildiriyorum evet benim eşimde öyle hatta fazlası, babası kız kardeşi doktor bende hemşireyim her şeyde ama her şeyde onlara sorar danışır bende başının etini yerim ama durum değişmez. Benimki de aşırı pimpirikli ve evhamlıdır
Ne kadar kullandınız Otrivine spreyini ? Onu da aldım ama sanki sıktığım gibi şişiriyor daha çok anlayamadımMerhaba, benimde hamileliğimde alerjik rinitiö çok fena azmıştı asla nefes alamıyordum burnum tamamen tıkalıydı çaresizlikten otrivine kullanıyordum ama kısa süreki etki etmişti sonra dayanamadım Kbb dr una gittim bana yasakladı otrivine i hem bağımlılık yapıyor hemde gebelik sürecinde kullanılması önerilmiyor dedi Risonel diye ni sprey yazdı Otrivine gibi hemen etki etmez düzenli kullanımda uzun vadede etki eder dedi ve cidden öyle oldu çok rahatladım benim burun etlerimi daha uzun süre küçülttü hatta 2 aya kadar kullanabilirsin dedi ben 2 hafta tek kullandım tabi benim alerjiydi soğuk algınlığı durumlarında ne olur bilemiyorum çok rahatsızsanız sizde bi Kbb dr una görünün bence
Hayır canım. 3 gün banyo yasakKızlar bu 1. Ay aşısından sonra duşa sokabiliriz di mi bebişi? Bişey demediler ama korktum
Çok Teşekkür ederimHayır canım. 3 gün banyo yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?