Tebrik ederim canım saglicakla kucağına alsın inşallah ne güzel heycanlar bunlarKızlar kardeşimin hamile olduğunu öğrendik bugünekim sonu gibi kuzen gelecek Tunişime anneliğin peşine hemen teyze oluyorum. Birlikte büyüyecekler inşallah
Canım benim Allah yardımcın olsun mastıt çok zor sağım yaparak bide parolka hafifletmistim benSon on gündür resmen ilk günlerimizi aradım. Rutin nimetmis... Gece uyanıp emzirebilmek bile ne kadar büyük bir nimetmis. Mastit oldum sütüm kesildi derken oğlum zaten hasta gibiydi haftalardır şimdi yatak döşek ateş yatıyor kızım daha 40 günlük ona ve bana bulaşır diye çok korkuyorum. Odaları ayırmayı geçtim üstümden inmiyor ilgi istiyor haliyle ikiye bölündum resmen. Çocuğun hastalığı ile ilgilenmiyorum sanki bulaşmasın diye kaçıyorum resmen vicdan azabından uyuyamıyorum şu saat oldu. Bana ihtiyacı var ve ben ondan kaçıyorum nasıl bir düzen bu böyle..... Kalbim ağrıyor annelik bazen çok ağrı geliyor
Çok geçmiş olsun kuzum..çok zor evet.cnm kaçma lütfen maske fln tak ilgilen.bnm kİzim 20 günlükken hepimiz hasta olduk. Sonra oğlum antibiyotik kullandı geçti onun.ben de iyi kötü atlattım.ama kızım el kadar bebeydi öksürmeyi bilmez hapşırmayi bilmez.resmen Cigerleri söküldü ozamn. Mecbur ona da şurup verdi kullandık ve gecti şükür cigerlere inmeden.olacak varsa olur Allah korusun.Son on gündür resmen ilk günlerimizi aradım. Rutin nimetmis... Gece uyanıp emzirebilmek bile ne kadar büyük bir nimetmis. Mastit oldum sütüm kesildi derken oğlum zaten hasta gibiydi haftalardır şimdi yatak döşek ateş yatıyor kızım daha 40 günlük ona ve bana bulaşır diye çok korkuyorum. Odaları ayırmayı geçtim üstümden inmiyor ilgi istiyor haliyle ikiye bölündum resmen. Çocuğun hastalığı ile ilgilenmiyorum sanki bulaşmasın diye kaçıyorum resmen vicdan azabından uyuyamıyorum şu saat oldu. Bana ihtiyacı var ve ben ondan kaçıyorum nasıl bir düzen bu böyle..... Kalbim ağrıyor annelik bazen çok ağrı geliyor
Mastit oluyorum 2 gün boyunca o göğsümde tamamen süt kesiliyor diğerinde de çok azalıyor sonra ben normale dönsün diye bir sürü şey yiyip içip takviye alıyorum eskiye nazaran biraz daha sütüm gelmiş oluyor yani iki haftadır 2 ayrı göğsümde mastiff oldu inanılmaz halsizlik ateş yapıyor antibiyotik de kullandım bilmiyorum ruhen bedenen çok yoruldum iki çocuğun arasında vicdan azabı çekiyorum ikisi de hep iyi olsun istiyorum ama öyle bir dünya yok maalesefCanım benim Allah yardımcın olsun mastıt çok zor sağım yaparak bide parolka hafifletmistim bensütün tamemn kesildimi nasil oldu
Aslında evet kızım çok küçük daha 42 43 günlük öksürüyor zaten bir haftadır tıkanıklığı da var gibi ama doktor diğerlerine inmemiş demişti bilmiyorum oğlum 2 gündür çok hasta ben maske taksam da bebeğin üstüne geliyor ister istemez annemler yukarıda yaşıyor oraya gidip geliyoruz arada ama tamamen bir izolasyon mümkün olmadı gerçekten doğru söylüyorsun tevekkül Allah bazen olacaklara engel olamıyoruz her şey elimizde zannediyoruzÇok geçmiş olsun kuzum..çok zor evet.cnm kaçma lütfen maske fln tak ilgilen.bnm kİzim 20 günlükken hepimiz hasta olduk. Sonra oğlum antibiyotik kullandı geçti onun.ben de iyi kötü atlattım.ama kızım el kadar bebeydi öksürmeyi bilmez hapşırmayi bilmez.resmen Cigerleri söküldü ozamn. Mecbur ona da şurup verdi kullandık ve gecti şükür cigerlere inmeden.olacak varsa olur Allah korusun.
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin inşallah ilk oğlumu ablamla iki ay arayla doğum yapmıştık ikiz gibi büyüyorlar gerçekten çok güzel oluyorKızlar kardeşimin hamile olduğunu öğrendik bugünekim sonu gibi kuzen gelecek Tunişime anneliğin peşine hemen teyze oluyorum. Birlikte büyüyecekler inşallah
Sipariş ettim deneyince guncelerim yorumumuYaaa ilk defa duydum öyle bı şey mi varmış benimde çok ihtiyacim var mastit oluyorum sürekli ve sonrasında resmen sütüm kesiliyorravla bin lohusa yağı sipariş verdim bakım kullanınca guncellerim sizi sütü yağlandiriormus
Benim sağ göğsümden bazen çok tazyikli geliyo. O zaman parmaklarımla sıkıp kontrollü içmesini sağlıyorum. Ya da emzirmeden bi kaç dk sağım yapıyorum öyle emziriyorum. İşe yarıyoKızlar sütünüz tazyikli geliyor mu ? Napıyorsunuz tazyikli gelmemesi için ?
Tabiki de yazarımSorunca beni de bilgilendirir misin? Yüksek ihtimalle normaldir diye düşünüyorum çünkü bebeğime hiç bir anormallik yok kan vs de yok
Canım bizimki de ayni ama sumuksu yapıdaBnm doktorum sari ve puturlu olursa sağlıklı bebektir dedi.
Maşallah canımKızlar biz milanı sünnet yaptırdık dün. Aranızda sünnet yaptıran var mı başka ?
Devlet hastanesinde yaptırdık , bizim olduğumuz yerdeki hastanede iyi bir çocuk cerrahı var öyle olunca özele gitmedim hiç. Lokal anestezi ile olduMaşallah canımhangi yöntemle yaptılar lokal anestezi ile mi oldu bir de ücreti ne kadardı
Canım benim Allah kolaylık versin eşin destek oluyormu antibiyotik iyi gelir sıcak duşta iyi geliyor eminim iki bebisinde herzaman yanındasin moralini bozma böyle onların bize her daim ihtiyaçları varMastit oluyorum 2 gün boyunca o göğsümde tamamen süt kesiliyor diğerinde de çok azalıyor sonra ben normale dönsün diye bir sürü şey yiyip içip takviye alıyorum eskiye nazaran biraz daha sütüm gelmiş oluyor yani iki haftadır 2 ayrı göğsümde mastiff oldu inanılmaz halsizlik ateş yapıyor antibiyotik de kullandım bilmiyorum ruhen bedenen çok yoruldum iki çocuğun arasında vicdan azabı çekiyorum ikisi de hep iyi olsun istiyorum ama öyle bir dünya yok maalesef
Aslında evet kızım çok küçük daha 42 43 günlük öksürüyor zaten bir haftadır tıkanıklığı da var gibi ama doktor diğerlerine inmemiş demişti bilmiyorum oğlum 2 gündür çok hasta ben maske taksam da bebeğin üstüne geliyor ister istemez annemler yukarıda yaşıyor oraya gidip geliyoruz arada ama tamamen bir izolasyon mümkün olmadı gerçekten doğru söylüyorsun tevekkül Allah bazen olacaklara engel olamıyoruz her şey elimizde zannediyoruz
Her şeye bol kimyon döküp yiyorumKızlar ne yiyip içiyorsunuz? Bebeğe gaz yapacak diye bişey yiyemez oldum.. doktorum da bebiş alerjik diye süt ürünleri yumurtayı kuruyemişi falan kesti.. hepten açım
İşe yarıyor mu gerçekten canım? Bebişinde gaz olmuyor mu?Her şeye bol kimyon döküp yiyorum
Bende senin gibiyim , yemekten korkuyorum. Her şey gaz yapıyor. Sürekli et, tavuk , balık yumurta protein ağırlıklı besleniyorum. Pirinç pilavı bir de. Süt, peynir , yoğurt bunları laktozsuz alıyorum. Ama yediğim şeyler hiç mutlu etmiyor beni.Kızlar ne yiyip içiyorsunuz? Bebeğe gaz yapacak diye bişey yiyemez oldum.. doktorum da bebiş alerjik diye süt ürünleri yumurtayı kuruyemişi falan kesti.. hepten açım
Ben yumurtayı ve balığı da kestimBende senin gibiyim , yemekten korkuyorum. Her şey gaz yapıyor. Sürekli et, tavuk , balık yumurta protein ağırlıklı besleniyorum. Pirinç pilavı bir de. Süt, peynir , yoğurt bunları laktozsuz alıyorum. Ama yediğim şeyler hiç mutlu etmiyor beni.
Probiyotik damla da kullanıyoruz arada suanlik kendi gazını rahat çıkarıyor çok az sancı oluyor onuda masajla geçiriyor birde clinikid masaj yağı kullanıyoruz belki oda etkiliyordurİşe yarıyor mu gerçekten canım? Bebişinde gaz olmuyor mu?
Merhaba devlet hastanesinde hangi bölüm yapıyor sünnetiDevlet hastanesinde yaptırdık , bizim olduğumuz yerdeki hastanede iyi bir çocuk cerrahı var öyle olunca özele gitmedim hiç. Lokal anestezi ile oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?