2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Canım benim Allah yardımcın olsun mastıt çok zor sağım yaparak bide parolka hafifletmistim ben sütün tamemn kesildimi nasil oldu

Çok geçmiş olsun kuzum..çok zor evet.cnm kaçma lütfen maske fln tak ilgilen.bnm kİzim 20 günlükken hepimiz hasta olduk. Sonra oğlum antibiyotik kullandı geçti onun.ben de iyi kötü atlattım.ama kızım el kadar bebeydi öksürmeyi bilmez hapşırmayi bilmez.resmen Cigerleri söküldü ozamn. Mecbur ona da şurup verdi kullandık ve gecti şükür cigerlere inmeden.olacak varsa olur Allah korusun.

Canım benim Allah yardımcın olsun mastıt çok zor sağım yaparak bide parolka hafifletmistim ben sütün tamemn kesildimi nasil oldu
Mastit oluyorum 2 gün boyunca o göğsümde tamamen süt kesiliyor diğerinde de çok azalıyor sonra ben normale dönsün diye bir sürü şey yiyip içip takviye alıyorum eskiye nazaran biraz daha sütüm gelmiş oluyor yani iki haftadır 2 ayrı göğsümde mastiff oldu inanılmaz halsizlik ateş yapıyor antibiyotik de kullandım bilmiyorum ruhen bedenen çok yoruldum iki çocuğun arasında vicdan azabı çekiyorum ikisi de hep iyi olsun istiyorum ama öyle bir dünya yok maalesef
Aslında evet kızım çok küçük daha 42 43 günlük öksürüyor zaten bir haftadır tıkanıklığı da var gibi ama doktor diğerlerine inmemiş demişti bilmiyorum oğlum 2 gündür çok hasta ben maske taksam da bebeğin üstüne geliyor ister istemez annemler yukarıda yaşıyor oraya gidip geliyoruz arada ama tamamen bir izolasyon mümkün olmadı gerçekten doğru söylüyorsun tevekkül Allah bazen olacaklara engel olamıyoruz her şey elimizde zannediyoruz

Kızlar kardeşimin hamile olduğunu öğrendik bugün ekim sonu gibi kuzen gelecek Tunişime anneliğin peşine hemen teyze oluyorum. Birlikte büyüyecekler inşallah
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin inşallah ilk oğlumu ablamla iki ay arayla doğum yapmıştık ikiz gibi büyüyorlar gerçekten çok güzel oluyor

Sipariş ettim deneyince guncelerim yorumumu

Kızlar sütünüz tazyikli geliyor mu ? Napıyorsunuz tazyikli gelmemesi için ?
Benim sağ göğsümden bazen çok tazyikli geliyo. O zaman parmaklarımla sıkıp kontrollü içmesini sağlıyorum. Ya da emzirmeden bi kaç dk sağım yapıyorum öyle emziriyorum. İşe yarıyo

Canım benim Allah kolaylık versin eşin destek oluyormu antibiyotik iyi gelir sıcak duşta iyi geliyor eminim iki bebisinde herzaman yanındasin moralini bozma böyle onların bize her daim ihtiyaçları var sağım yapiyormusun boşalınca öyle biraz rahatlıyor benimde taş gibi oluyordu Allah'ım acısı koltuk altına vuruyor bazen ne varsa anlamadım cuma günü ultrason çektircem bende

Kızlar ne yiyip içiyorsunuz? Bebeğe gaz yapacak diye bişey yiyemez oldum.. doktorum da bebiş alerjik diye süt ürünleri yumurtayı kuruyemişi falan kesti.. hepten açım
Bende senin gibiyim , yemekten korkuyorum. Her şey gaz yapıyor. Sürekli et, tavuk , balık yumurta protein ağırlıklı besleniyorum. Pirinç pilavı bir de. Süt, peynir , yoğurt bunları laktozsuz alıyorum. Ama yediğim şeyler hiç mutlu etmiyor beni.

Ben yumurtayı ve balığı da kestim doktor laktozsuz olmaz dedi direkt kestim 10 gündür.. paketli bişey de yiyemiyorum.. korkumdan meyve salata da yiyemiyorum.. kış sebzeleri zaten full gaz yapıcı.. biz niye böyle olduk yaa resmen fobi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…