2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
YouTube de varmıdır canimm o ninniler bizimki kaç saattir emiyor uyuyor geri uyanıyor napmaliyim artık bilmiyorum arada küçük kazalar oluyor evet bizde bir kere kısa kesmiştik için acımıştı resmen

Kızlar bebeklerinizi gece siz mi uyandırıyorsınuz yoksa ne zaman uyanırlarsa o zaman mı emziriyorsunuz ?

Kızlar bebeklerinizi gece siz mi uyandırıyorsınuz yoksa ne zaman uyanırlarsa o zaman mı emziriyorsunuz ?
Genelde bebeğim kendi uyanıyor 3 saati geçmedi o zaman besleniyor genelde 2 aylıkken 5 saate kadar normal diyorlar uyumasına

Uyusa uyandırmam ama kendi uyanıyor 2 aylıklar artık gece gündüz düzen icin gece uyandırmamak gerek bence

Kilo alımı nasıl peki canım iyidir İnşaallah

Ben 6 saate kadar dokunmuyorum ama çok nadir 6 saat uyuyor.İzlediğim videoda 40 50 gün arası bebekler 5 saat uyuyabilir deniyordu.
Benimki emdikten sonra kusuyor buda reflü belirtisi mi
Bazen fazlasını da kusabilir.Emzirdikten sonra hemen kucağına alma en az 20 dk beklet.Ben emzirirken açısına dikkat ediyorum.Bir süre o pozisyonda bekletiyorum daha rahat ediyor
Malesef bazen böyle şeyler olabilir bilerek yapmazsın asla.Ben de ağladığında derdini anlamıyorum diye üzülüyorum

Benimki emdikten sonra kusuyor buda reflü belirtisi mi
Birçok bebek kusar. Kusmnlanin sekli ve miktari önemli. Fiskirircasina ve bol miktarda kusmassi refku belirtisi. Ama ufak ufak surekli kusuyorsa dikkat edin refluye çevirmesin. Tutusa emdikten sonra yatirmamaya galan dikkat edin

İnternetten kagit torpu aldim canim ben torpuluyorum. Cok iyi oluyir. Biraz rahatsiz edici bir hissi var ama olsun etini kesmektekn iyudir. Ben de cok zorlaniyorum tirnak keserken. Kizimin ben de etini kesmistim de ikiniz de aglamistik senin gibi. Sonra hemen torpu almistim onda da rahat etmistim. Tavsiye ederim

Kızlar bebekler 5 saat kesintisiz uyuyor diye sütümüz azalır mı? Gece bazen kesintisiz 1den 6ya kadar uyuyor. Ben de sütümün azalmasından korkuyorum. Sütlerimiz bebeklerimize yetsin inşallah. Normalde 3 saatte bir sağım öneriliyor.

Dün bi ilk yaşandı, 1 de yattı 6 da kalktı. Başında bekledim vallahi bişey oldu sandım. Ama tam 5. Saatte uyandı

Ayrıca bişey soracağım kızlar. Dün burnuna serum fizyolojik damlattım aspiratörle çektim bir ufak sümük geldi ama genzi dolu bizimkinin. Hırıl hırıl nefes alıyo. Özellikle belli pozisyonlarda. Nasıl çözcem bunu

Canım bizimde aynı bende bunu düşünüyorum hep burnunu temizliyoruz ama bi hırıltı var sürekli bide genzine bişey geliyor gibi çözemedim bende ne olduğunu doktor ciğerlerini dinlemişti bişey yok demişti

Ben de varım sanki hırıltıyla bişeyler yutuyor.. doktora mı götürsem diye düşünüyorum.. bize doktor soğuk buhar alın demişti ama o burun tıkanıklı ve hırıltı için..

Ben de varım sanki hırıltıyla bişeyler yutuyor.. doktora mı götürsem diye düşünüyorum.. bize doktor soğuk buhar alın demişti ama o burun tıkanıklı ve hırıltı için..
O yuttuğu şey bazen boğazına takiliyor korkuyorum geniz akıntısı mi oluyor acaba

Daha iki gün önce doktor sorun yok dedi ciğerlerinde değil problem. Sf sık çek dedi ama galiba nebulizatör alıcam. Zaten reflüsü var ağzına sürekli bişeyler geliyo. Bi de bu hırıltı iyice canımı sıktı. Kullanan var mı hiç nebulizatör. Nexus ve omrona baktım hangisini alsam bilemedim

Bizimkinin de boğazına biseyler geliyo sanki canım refluden mi o acaba

Benimde öyle uzun süredir.Doktorum bunun da reflüden olduğunu söyledi.Midesinden boğazına bir şeyler geliyor.Yutkunuyor sonra hep aynı.Reflü için 18 inde yönlendirdiği doktora gideceğiz.Emzirirken yüksekte emzirmeye çalış.Yatarken de aynı şekilde.Ben de ne yaptıysam çözemedim hala oluyor.

Biz 1 aylıkken yaşıyorduk doktor serum fizyolojikle her gün temizle reflü yatağı kullan emdikten sonra gazını mutlaka çıkar dedi sonra azaldı arada oluyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…