2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Aynı gün doğmuş bizim bebeler atak dönemi mi acaba 8. Hafta diyorlardı ya
İlk atak dönemi çok kötüydü o kadar değil şimdi.Gezdirip ilgilendiğim zaman duruyor evde turluyorum etrafı izliyor.Ya da şarkı söylüyorum konuşuyorum dinliyor.Sadece tek durmuyor ya fiziksel temas edeceğiz ya da göz teması kurarak konuşacağız.Umarım atağı hissetmeden geçer zaman
Çay koydum 2 bardak içtim hemen uyandı bebiş. Kucak istiyor, yattığı an ağlıyor.
benimki kucağıma yatarak alırsam da ağlıyor anca dik tutacağım o da etrafa bakacak.Kollarım ağrıdı artık

Ben de sizin gibi deneyeyim bi çok teşekkürler

Kızlar bebişler ne zaman başlarını tam tutacaklar ? Şimdi göğsüme yatırdığımda ya da gezdirirken başını kaldırıyor çeviriyor ama bir zaman sonra yorulup bırakıyor

Aynennn... Kucakta da yatmak yok, hep dik durcak o son gaz damlası çıkana kadar direniyor, o çıkınca uyuyor artık

Kızlar bugün doktorla görüştüm bebemin emmeme videolarını izlettim meme reddi olmuş 45 günlük bebekte meme reddi de oluyormuş demek ki. Ben ememediği için bacağını çektiği için vs gaz sancısı var sanıyordum. Doktor artık gaz gitgide azalacak dedi. Meğer meme reddi yaşıyormuş iki gün boyunca sürekli emzirmeye çalışacağım yoksa aç kalmaktan kilo kaybı olacak yavrumda Bir kere fizyoterapiste gitmiştim eşime süt sağıp bırakmıştım cuma akşamı onu biberonla verdi. Ertesi gün de emmeyince açtır diye biberon verdim. Hemen kafası karışmış 1-2 keredden bir şey olmaz sanmıştım bşr de anlamadım ne olduğunu mal gibi. Tecrübeli anneler öneriniz var mı nasıl aşarım bu meme reddini….

Canım hangi biberonu kullanıyorsun? Az akışlı bi başlıkla biberon versen de çekerken zorlansa, sonra memeyi verip doyurmaya çalışsan belki yeniden alışır. Biz de 45 günlüğüz hem biberon hem meme gidiyoruz. Benim göğsümden çok çabuk süt geldiği için herhalde memeye daha çok düşkün. Biberonda çok yoruluyo. Belki ondandır

Şu sayfa siyah ekran şarkılar paylaşıyor. Hızlı müzikler de var bebeğim ataklardayken dinletiyorum keyfi yerine geliyor. Yeni keşfettim çok ninni yok ama eğlendiriyor dans ettiriyor. Yardımı olur belki ataktan bunalan annelere yardımım olsun.

Baby & Kid Tunes

Kızlar ben hem mama hem emzirme seklinde gitmeme ragmen gogus uclarim cok feci sızlıyo emzirirken ve artik emzirmedigim zaman da sızlıyo bebek de artik daha güçlü cekiyo daha cok acitiyo hepten aci çekiyorum. Boyle olan veya tavsiye edeniniz var mi?

Kızlar bebeklerinizi gece siz mi uyandırıyorsınuz yoksa ne zaman uyanırlarsa o zaman mı emziriyorsunuz ?
Normalde kendi uyanirdi.3 yada 4saate bı.bugun ama uyumuş kalmışız oda kalkmamıs.11 gibi emmisti.yarim saat önce uyandı.
Kızlar bebişler ne zaman başlarını tam tutacaklar ? Şimdi göğsüme yatırdığımda ya da gezdirirken başını kaldırıyor çeviriyor ama bir zaman sonra yorulup bırakıyor
Bizim 3aylik hala daha tam tutmuyor.o yana bu yana atıyor

Meme ucunu tuttuğunda benim de acıyor.Kahve kısmı tutturmaya çalışıyorum o zaman acımıyor.

Kızlar günaydınn, sgkdan doğum parası alan var mı? Ne yapmak gerekiyor? Bir de ilk çocuğa 5bin tl ödenek verilecekti, yürürlüğe girdi mi aldınız mı? Onun için ne yapmak gerekiyor bilgi verebilirseniz çok sevinirim

5bin TL başvurusu ankarada başlamış eşim dün gitti ama nereden yaptı bilmiyorum

Normalde kendi uyanirdi.3 yada 4saate bı.bugun ama uyumuş kalmışız oda kalkmamıs.11 gibi emmisti.yarim saat önce uyandı.

Bizim 3aylik hala daha tam tutmuyor.o yana bu yana atıyor
3 aylık bebeğin 5 6 saat uyuması normal her gece uyusa bile en geç 11 gibi tekrar emzirirseniz midesi dolar daha kesintisiz uyur

Benimde öyle canım ilk zamanlar felaket yaraydii bı şekilde birwz iyilesti ama tamamen değil gene sızlıyor ilk emdiği zamanlar

Kızlar bizim bebe gündüz akşam hep ana kucagindahatta gündüz uyuduğu zaman ondan alamıyorum çünkü yatağına koyunca uyanıyor bir zarari olurmu görselini ekledim bizim anakucaginin

Eklentiler

• Screenshot_20250303-135203.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar bizim bebe gündüz akşam hep ana kucagindahatta gündüz uyuduğu zaman ondan alamıyorum çünkü yatağına koyunca uyanıyor bir zarari olurmu görselini ekledim bizim anakucaginin
Bizde de aynısından var. Doktora sordum ben o aletler zaten onun vücuduna uygun yapılmış, nerde rahat ediyorsa yatsın dedi. Biz de çok seviyoruz bunu. Kilosu artınca kendi kendini sallamaya da başladı. Evin baş köşesinden duruyo

Ayy kuzumm içim rahatladı doktora gidince sorucaktim.unuttum valla sürekli bunda ama uyurken içim hiç rahat değildi çok sağol bizimkide çok seviyor uyurken hafif uyanmaya başlıyor sallıyorum geri dalıyor gündüz yatakta hiç uyumuyor malesef bizimde salonun tam ortasında valla bide bizim bebek 2 aylık yüz üstü tummy time yaptırmak gerekiyormu acaba siz başladınız mı ben kartları gösteriyorum şuan sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…