- 8 Temmuz 2024
- 38
- 105
- 13
- 35
Bende öyledim stres vardı bide gırdım kesilirken kala kaldım oyleAllah damatlığını da göstersin ❤ Aaa bende süt sağıp yanıma alayım o zaman çok değişik stres var içimde inşallah sorunsuz geçer
O ağıza gelen şeyler tahriş yapıp burnu tıkayabilir demişti doktor hatırlıyorum.. reflü için bişey kullanıyor musun canım?Daha iki gün önce doktor sorun yok dedi ciğerlerinde değil problem. Sf sık çek dedi ama galiba nebulizatör alıcam. Zaten reflüsü var ağzına sürekli bişeyler geliyo. Bi de bu hırıltı iyice canımı sıktı. Kullanan var mı hiç nebulizatör. Nexus ve omrona baktım hangisini alsam bilemedim
Evet canım reflüdendir. Gastrotuss diye bi şurup kullanıyoruz. Biraz iyi geliyo ama kesmiyor maalesefBizimkinin de boğazına biseyler geliyo sanki canım refluden mi o acaba
Reflü yatağının üzerine juno yatak koyduk. Çocuk yatarken kayıyo resmen o kadar dikBenimde öyle uzun süredir.Doktorum bunun da reflüden olduğunu söyledi.Midesinden boğazına bir şeyler geliyor.Yutkunuyor sonra hep aynı.Reflü için 18 inde yönlendirdiği doktora gideceğiz.Emzirirken yüksekte emzirmeye çalış.Yatarken de aynı şekilde.Ben de ne yaptıysam çözemedim hala oluyor.
Şurup kullanıyoruz canım. GastrotussO ağıza gelen şeyler tahriş yapıp burnu tıkayabilir demişti doktor hatırlıyorum.. reflü için bişey kullanıyor musun canım?
Dün bi ilk yaşandı, 1 de yattı 6 da kalktı. Başında bekledim vallahi bişey oldu sandım. Ama tam 5. Saatte uyandı
Ayrıca bişey soracağım kızlar. Dün burnuna serum fizyolojik damlattım aspiratörle çektim bir ufak sümük geldi ama genzi dolu bizimkinin. Hırıl hırıl nefes alıyo. Özellikle belli pozisyonlarda. Nasıl çözcem bunu
Canım bizimde aynı bende bunu düşünüyorum hep burnunu temizliyoruz ama bi hırıltı var sürekli bide genzine bişey geliyor gibi çözemedim bende ne olduğunu doktor ciğerlerini dinlemişti bişey yok demişti
Kızlar kimseyi korkutmak istemem ama bence doktora götürün. Geçen hafta Tuniş hırıltılı nefes alıyordu. Perşembeyi cumaya bağlayan gece burnu tıkandı. Cuma cumartesi serum ile açtık. Cumartesi gündüz öksürük başladı acile gittik, balgam atmak için dedi doktor öksürüğe. Dün bugün daha da arttı öksürük sabahtan doktora gittik. Yeni geldik doktordan. Bronşit olmuşBen de varımsanki hırıltıyla bişeyler yutuyor.. doktora mı götürsem diye düşünüyorum.. bize doktor soğuk buhar alın demişti ama o burun tıkanıklı ve hırıltı için..
İlk zamanlar öyle oluyor sonra gün içinde gaz çıkardığı için geceler nispeten rahat geçiyorYa bize de doktor onu verdi ama nasıl kullanıyorsunuz onu içtikten sonra sakinliyor ama sonra gaz çıkarmaktan uyuyamıyor
Çok geçmiş olsun öncelikle. Normalde de hırıltı oluyor ya bebeklerde normal hırıltı olmadığını balgam olduğunu nasıl anladınız? Teşekkürler şimdidenBoğazda hırıltı ve balgamdan 1 hafta yenidoğan yoğunbakımda yattık kızlar. Doktora bi götürün isterseniz
Nasıl kullandınız anlatabilir misiniz? Başka damla kullanıyor musunuz yanında?İlk zamanlar öyle oluyor sonra gün içinde gaz çıkardığı için geceler nispeten rahat geçiyor
Böyle sanki yutkunmaya çalışıyor da yutkunamıyor gibi ses geliyordu. Boğazına balgam kaçmış gibi bi ses geliyordu. Bi de balgamı atmak için kusuyordu, burnundan da kusmuk geldi. 1 hafta damardan antibiyotik verdiler. Daha sonra o şekilde hırıltı olmadı çok şükürÇok geçmiş olsun öncelikle. Normalde de hırıltı oluyor ya bebeklerde normal hırıltı olmadığını balgam olduğunu nasıl anladınız? Teşekkürler şimdiden
Nasıl kullandınız anlatabilir misiniz? Başka damla kullanıyor musunuz yanında?
Anladım bu normal geniz seslerindem baya farklı. Gerçekten çok ama çok geçmiş olsun allah bir daha hastalık göstermesin yavrunuza.Boğazda hırıltı ve balgamdan 1 hafta yenidoğan yoğunbakımda yattık kızlar. Doktora bi götürün isterseniz
Böyle sanki yutkunmaya çalışıyor da yutkunamıyor gibi ses geliyordu. Boğazına balgam kaçmış gibi bi ses geliyordu. Bi de balgamı atmak için kusuyordu, burnundan da kusmuk geldi. 1 hafta damardan antibiyotik verdiler. Daha sonra o şekilde hırıltı olmadı çok şükür
Her gün değişiyor bugün 1 saat ağlamadan durdu o sırada evi temizledim çamaşırları hallettim.Ama yemeğe zaman kalmadıKızlar siz iş yapabiliyor musunuz tek bakan arkadaşlar ben yapamıyorum yemek yapmam lazım bebiş gündüzleri kucağımda koynumda hiç uyanmadan güzel uyuyor ama ben bırakıp bir şey yapayım dersem maksimum 10dk uyanıyor 10 gün sonra da işe başlayacağım haftada 1 gün bakıcı diğer günler ben ya da babası bakacak çok zor gerçekten
Aynı gün doğmuş bizim bebeler atak dönemi mi acaba 8. Hafta diyorlardı yaHer gün değişiyor bugün 1 saat ağlamadan durdu o sırada evi temizledim çamaşırları hallettim.Ama yemeğe zaman kalmadıKısa süreli ağlamadan durmaları oluyor ama tüm işleri yapmama yetmiyor.O uyuduğunda bazen ben de birkaç saat olsun uyuyorum.Önceden yaptığım çeşit çeşit yemekleri özledim.Şimdi bir çeşit yemek yapsam evimi toplasam o gün şanslı hissediyorum.
Günü kurtarıyorum sadece. Ayrıca aşırı bir halsizlik var, bebek uyudukça ben de uyuyorum. Gözümü açamıyorum resmen. Ütüler bekliyor. Evi bikaç gündür süpüremedim. Bulaşık yemek ve çamaşırı halletsem şanslıyımKızlar siz iş yapabiliyor musunuz tek bakan arkadaşlar ben yapamıyorum yemek yapmam lazım bebiş gündüzleri kucağımda koynumda hiç uyanmadan güzel uyuyor ama ben bırakıp bir şey yapayım dersem maksimum 10dk uyanıyor 10 gün sonra da işe başlayacağım haftada 1 gün bakıcı diğer günler ben ya da babası bakacak çok zor gerçekten
Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah şimdi nasıl bebiş iyimiKızlar kimseyi korkutmak istemem ama bence doktora götürün. Geçen hafta Tuniş hırıltılı nefes alıyordu. Perşembeyi cumaya bağlayan gece burnu tıkandı. Cuma cumartesi serum ile açtık. Cumartesi gündüz öksürük başladı acile gittik, balgam atmak için dedi doktor öksürüğe. Dün bugün daha da arttı öksürük sabahtan doktora gittik. Yeni geldik doktordan. Bronşit olmuş1.5 saat hava aldı, eve de nebulizator aldık evde de 3 saate bir hava vereceğiz. Günlük kontrole gideceğiz bu hafta. İnşallah kolay atlatır oğlum ateşi hiç yükselmedi. Ateşi yok diye düşünmeyin. Ateşi olsa yatış verirdik dedi doktor. Ateşi yükselirse de acile gideceğiz. Röntgene girdiğimiz için sütümü de sağıp döktüm. Mama ile uyudu minik kuzum. Allah herkesin yavrusuna içinde de benim yavruma şifa versin.
Yok canım.malesef yemek bile zor ısıtıp yiyorum yapmak imkansız ağlıyor mecbur yanında duruyom kucana aliyon ben hiç bişey yapamiyomKızlar siz iş yapabiliyor musunuz tek bakan arkadaşlar ben yapamıyorum yemek yapmam lazım bebiş gündüzleri kucağımda koynumda hiç uyanmadan güzel uyuyor ama ben bırakıp bir şey yapayım dersem maksimum 10dk uyanıyor 10 gün sonra da işe başlayacağım haftada 1 gün bakıcı diğer günler ben ya da babası bakacak çok zor gerçekten
Çay koydum 2 bardak içtim hemen uyandı bebiş. Kucak istiyor, yattığı an ağlıyor.Yok canım.malesef yemek bile zor ısıtıp yiyorum yapmak imkansız ağlıyor mecbur yanında duruyom kucana aliyon ben hiç bişey yapamiyom
Başka damla kullanmıyorum gündüz her gaz sancısı arttığında 1 cc şeklinde verdim günlük 8 cc yi geçmemek gerekiyormuş ben toplamda 3-4 cc yi geçmedim son zamanlarda sadece gece veriyordum bu gece vermeyeyi deneyeceğim bakalımÇok geçmiş olsun öncelikle. Normalde de hırıltı oluyor ya bebeklerde normal hırıltı olmadığını balgam olduğunu nasıl anladınız? Teşekkürler şimdiden
Nasıl kullandınız anlatabilir misiniz? Başka damla kullanıyor musunuz yanında?
Siz ismini verdiğinizde sipariş ettim kullanacağım bakalım inş iyi gelir. Gece uykularını biraz uzatsa ve rahat gaz çıkarsa harika olurBaşka damla kullanmıyorum gündüz her gaz sancısı arttığında 1 cc şeklinde verdim günlük 8 cc yi geçmemek gerekiyormuş ben toplamda 3-4 cc yi geçmedim son zamanlarda sadece gece veriyordum bu gece vermeyeyi deneyeceğim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?