Etrafında ne var ki canım anlayamadım benBugün kontrolümüz vardı da doktor pipisinin etrafındakileri banyoda temizle dedi dikiş kısınlarındakini siz nasıl yaptınız ben korkuyorum canı acıyacak diye zaten biraz uğraştım hemen bacaklarıyla ittirmeye çalıştı beni hep. Siz elinizle temizledşniz mi hiç pipisini nasıl ysptınız ilk günler
Canım günde 8 defaya kadar 1 ml verilebiliyormuş yorumlardaki satıcılar öyle bilgi vermiş ben hee huysuzlandığında 1 cc veriyorum günde toplam 3 cc yi geçmiyorcanım şurup geldi ama üzerine 11 yaş üzeri gibi bi ibare var. Sana gelen de öyle mi? Ne kadar veriyorsun cc olarak?
Dikişlerin olduğu bölgede böyle beyazlıklar var belki de pişik krem sıkıyorum onlar kurudu üstünde olabilir. Doktor vermişti pişik kremini de üstne bol bol sık demişti. Yarından itibaren de bepanten kullan dedi.Etrafında ne var ki canım anlayamadım ben
Çok geçmiş olsun arkadaşım stres yapma yaptıkça tansiyonun tetiklenirKizlar bende tansiyon problemi çıktığı için dünyam sanki altüst oldu.bas ağrım çok fena..ilac verdi Dr 14/9u görünce iç dedi.belli olmuyor genelde sabah kahvalti saatim geç olursa akşama tansiyonum çıkmış oluyor.ve ilaç kullanıyorum.dr bsy olmaz emzirirken dedi ama eczacı 4 saat sonra emzirsin demiş.o yüzden mama aldım mecbur.geceleri uykusuz kalıyorum desem çok şükür kızım geceleri zor etmiyor maşallah.anlamdim en fazla 11/7olan tansiyonum 14 15lerde.gebelk sureclerimde bile hiç çıkmamisti.boyun fitiigi kaç senedir var.bide düzleşme çıktı ondan mı oluyor bilmiyorum. Psikolojim bozuldu.cocuklarimla bile doğru dürüst ilgilenemiyorum.
Cay kasigiyla icince meme reddi olmaz der annemEmziren anneler bebişlerinize mama verirken neyle veriyorsunuz? Ben kaşık biberon denedim ama onunla içemedi, biberon vermek istemiyorum başka neyle verebilirim yardımcı olabilir misiniz?
3 güne kadar ateşi kontrol edin demişti bana sağlık ocağı. Ama ilk geceyi atlatmak yeterli bence. Biz de vurulduk ateş olmadı. Fakat ben yine de ilk gece tek kat giydirdim ateş olmasın diye.Kızlar bugün sabah 10.30 da 2.ay aşısı olduk. Kolundan vurduklari verem aşısı ateş yapabilir dediler bu saate kadar yapmadi (20.30) bundna sonra yapar mı?
Biz de pazartesi 3 aşı birden olcaz. Çok korkuyorum valla. Hiç huzursuzluk yaptı mı?Kızlar bugün sabah 10.30 da 2.ay aşısı olduk. Kolundan vurduklari verem aşısı ateş yapabilir dediler bu saate kadar yapmadi (20.30) bundna sonra yapar mı?
Biz de pazartesi 3 aşı birden olcaz. Çok korkuyorum valla. Hiç huzursuzluk yaptı mı?
Saol Canım 3 gün banyo yok dediler sadece ateşi de kontrol edeyim en iyisi. Hava da şansımıza soğudu tekrar3 güne kadar ateşi kontrol edin demişti bana sağlık ocağı. Ama ilk geceyi atlatmak yeterli bence. Biz de vurulduk ateş olmadı. Fakat ben yine de ilk gece tek kat giydirdim ateş olmasın diye.
Emziren anneler bebişlerinize mama verirken neyle veriyorsunuz? Ben kaşık biberon denedim ama onunla içemedi, biberon vermek istemiyorum başka neyle verebilirim yardımcı olabilir misiniz?
Bizde meme reddi oldu doktor biberon yasakladı ya metal kaşık ile vereceksin ya da serçe parmağını emzirip ağzına şırınga ile sıkacaksın dedi. yalnız benim bebek ikisini de kabul etmedi çıkardı mamayı. benim rahatıma metal kaşık gelmişti.Cay kasigiyla icince meme reddi olmaz der annem
Ben serçe parmağımı emdirip şırınga ile süt veriyordumEmziren anneler bebişlerinize mama verirken neyle veriyorsunuz? Ben kaşık biberon denedim ama onunla içemedi, biberon vermek istemiyorum başka neyle verebilirim yardımcı olabilir misiniz?
Duş aldır canım. Bizim de çok az vardı beyazlık duş alınca 2 güne geçti biz 3 yada 4 gün duş aldırmaya başladık. Tertemiz olmuştuDikişlerin olduğu bölgede böyle beyazlıklar var belki de pişik krem sıkıyorum onlar kurudu üstünde olabilir. Doktor vermişti pişik kremini de üstne bol bol sık demişti. Yarından itibaren de bepanten kullan dedi.
Geçmiş olsun biz aşıyı ertelemek durumunda kaldık inşallah haftaya olacak.Bizde aşıyı dün olduk çok şükür ateş huzursuzluk yapmadı hatta kakasını yapamıyordu dün iki defa yaptı iğne yan etkisi ishal de yazıyordu ama devamı olmadı şükür
Bizde geçen hafta sormuştuk 2.300demisti snkiRota aşısını da yaptırmak için aldım biraz daha bekleyelim dedi ebe hemşire bu arada eczaneler kafasına göre fiyat veriyor 2100 olarak 2 adet aldım dolapta raf kısmında saklıyorum aldığımız eczane %10 iskontolu veriyorum dedi
Ozaman farklı eczanelere mi sormak lazım canım ikisini beraber mi alsam bende 4hafts sonra ikinci yapılıyorRota aşısını da yaptırmak için aldım biraz daha bekleyelim dedi ebe hemşire bu arada eczaneler kafasına göre fiyat veriyor 2100 olarak 2 adet aldım dolapta raf kısmında saklıyorum aldığımız eczane %10 iskontolu veriyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?