2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Etrafında ne var ki canım anlayamadım ben

Emziren anneler bebişlerinize mama verirken neyle veriyorsunuz? Ben kaşık biberon denedim ama onunla içemedi, biberon vermek istemiyorum başka neyle verebilirim yardımcı olabilir misiniz?

canım şurup geldi ama üzerine 11 yaş üzeri gibi bi ibare var. Sana gelen de öyle mi? Ne kadar veriyorsun cc olarak?
Canım günde 8 defaya kadar 1 ml verilebiliyormuş yorumlardaki satıcılar öyle bilgi vermiş ben hee huysuzlandığında 1 cc veriyorum günde toplam 3 cc yi geçmiyor

Etrafında ne var ki canım anlayamadım ben
Dikişlerin olduğu bölgede böyle beyazlıklar var belki de pişik krem sıkıyorum onlar kurudu üstünde olabilir. Doktor vermişti pişik kremini de üstne bol bol sık demişti. Yarından itibaren de bepanten kullan dedi.

Çok geçmiş olsun arkadaşım stres yapma yaptıkça tansiyonun tetiklenir

Emziren anneler bebişlerinize mama verirken neyle veriyorsunuz? Ben kaşık biberon denedim ama onunla içemedi, biberon vermek istemiyorum başka neyle verebilirim yardımcı olabilir misiniz?
Cay kasigiyla icince meme reddi olmaz der annem

Kızlar bugün sabah 10.30 da 2.ay aşısı olduk. Kolundan vurduklari verem aşısı ateş yapabilir dediler bu saate kadar yapmadi (20.30) bundna sonra yapar mı?

Kızlar bugün sabah 10.30 da 2.ay aşısı olduk. Kolundan vurduklari verem aşısı ateş yapabilir dediler bu saate kadar yapmadi (20.30) bundna sonra yapar mı?
3 güne kadar ateşi kontrol edin demişti bana sağlık ocağı. Ama ilk geceyi atlatmak yeterli bence. Biz de vurulduk ateş olmadı. Fakat ben yine de ilk gece tek kat giydirdim ateş olmasın diye.

Biz de pazartesi 3 aşı birden olcaz. Çok korkuyorum valla. Hiç huzursuzluk yaptı mı?

3 güne kadar ateşi kontrol edin demişti bana sağlık ocağı. Ama ilk geceyi atlatmak yeterli bence. Biz de vurulduk ateş olmadı. Fakat ben yine de ilk gece tek kat giydirdim ateş olmasın diye.
Saol Canım 3 gün banyo yok dediler sadece ateşi de kontrol edeyim en iyisi. Hava da şansımıza soğudu tekrar

Cay kasigiyla icince meme reddi olmaz der annem
Bizde meme reddi oldu doktor biberon yasakladı ya metal kaşık ile vereceksin ya da serçe parmağını emzirip ağzına şırınga ile sıkacaksın dedi. yalnız benim bebek ikisini de kabul etmedi çıkardı mamayı. benim rahatıma metal kaşık gelmişti.

Ben serçe parmağımı emdirip şırınga ile süt veriyordum
Duş aldır canım. Bizim de çok az vardı beyazlık duş alınca 2 güne geçti biz 3 yada 4 gün duş aldırmaya başladık. Tertemiz olmuştu

Rota aşısını da yaptırmak için aldım biraz daha bekleyelim dedi ebe hemşire bu arada eczaneler kafasına göre fiyat veriyor 2100 olarak 2 adet aldım dolapta raf kısmında saklıyorum aldığımız eczane %10 iskontolu veriyorum dedi

Arkadaşlar bu arada sizin de internetinizde problem var mı sosyal medya hesaplarına vs girdiğimde içerikler görüntülenmiyor

Kızlar bebeklere okumalik kitap almak istiyorum varmı tavsiye su bebek üniversitesi şuan için uygunmu

Bizde geçen hafta sormuştuk 2.300demisti snki

Ozaman farklı eczanelere mi sormak lazım canım ikisini beraber mi alsam bende 4hafts sonra ikinci yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…